Ay hayatım ne güzel dualar böylee Allah ne muradın varsa versinn bebeğini sağlıkla kucağına lmayı büyütmeyi mürüvetini görmeyi nasip etsin sana canım.... Valla bende çok sevindim Güler'e.. Burada herkes birbirini anlar sevincine ortak olur çünkü hepimiz aynı yollardan geçiriyoruz sorunları yaşıyoruz ve sonundaki mutluluğun ne kadar değerli olduğunu çok iyi biliyoruz... Beni de dualarına kattığın için çok teşekkür ederim arkadaşımmm a.s.
ya ne demek benide kattığın için sende arkadaşımızsınn bende kızlara çok sonra katıldımm ama onlar hayatımın bir parçası oldu sende öyleee valla pc nin başına geçince ilk burası geliyo aklıma canım benim inşallah sınavlarında çok başarılı olursun ve hayırlısı ile seninde bebişin gelir en kısa zamanda göbişineee
gunaydın
nasılsınız
ben evdeyım
net baglandı
çok ıyıyız
sız nasılsınız
herkes ıyımı bebışler massallah buyuyor...
ayyy süper haber yaa işte budur.. Bende dedim bu kız gelmedi olumsuz mu oldu acaba diye... Çatlarttın valla sende en başya yazdığında ne demiyon illa süründürcen dimi neysee kıymetimixi bilelim daha kimsenin haberi yokmuş. Gerçekten çok sevindim. Allah sağlıkla tamamlamayı ve kucağına almay nasip etsin İnşallah sen bol bol dinlen grip dinlenmekle geçer ıhlamurdan bişi olmaz sık limonu iç.. Az biraz zencefilde katabilirsin ıhlamura kaynatırken bir tatlı kaşığı kadar... Valla kısa süre oldu aranıza geleli ama her güzel habere en az sizin kadar seviniyorum. Kimseye anlatmaacağım ayrıntıları size anlatıyorum... Topiğimiz yavaş yavaş hamişlerde doluyor darısı ben ve diper isteyenlern başına İnşallahhh... :teytey::dance:
kıs ösnuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr
nabıyon bacııımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?