Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya ne demek benide kattığın için sende arkadaşımızsınn bende kızlara çok sonra katıldımm ama onlar hayatımın bir parçası oldu sende öyleee valla pc nin başına geçince ilk burası geliyo aklıma canım benim inşallah sınavlarında çok başarılı olursun ve hayırlısı ile seninde bebişin gelir en kısa zamanda göbişineee

öznurrr kıs çıkamadık yine 6 oldu saat anam biz iş miş kıramayız habire çalışırız ayyy yemek yokk yapmakta istemiyomm halim yokk ne olacak böylee yaa eşimde zafiyet geçircek canımın içi hergün uyduruk yemek nereye kadarrr

sedacım ikimiz kaldık ben çıkıyom canım çokta öpüyom canım yarın devam laflamaya

çok teşekkürlr arkadaşım gerçekten çok sıcak bir ortam.. Ben kurstan geldim daha yeek yemeden buraya oturdum bakınayım diye eşim gelcek sonrada ders çalışcam biraz yaprak dökümü var yayılıp seyretcem sonra yine biraz daha çalışcam... Sağol arkadaşım güzel dileklerin için... Hadi bende kaçayım yoksa midem isyan bayrağımı çıkaracak açlıktan... kaydirigubbakcemile3 iyi akşamlar kızlaaarrr...

kıslar merhab a...

gunaydın.
kimsecikler yokmu..........

günaydın herkeseee.
dilekcim gelmişsin gitmişsin.nasılsın neler yapıyosun canım bişey yazmamışsın.
yine uğrarsın inşallah.

kıs ösnuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr
nabıyon bacııımmmmmm

gunaydın
nasılsınız
ben evdeyım
net baglandı
çok ıyıyız
sız nasılsınız
herkes ıyımı bebışler massallah buyuyor...

gunaydın
nasılsınız
ben evdeyım
net baglandı
çok ıyıyız
sız nasılsınız
herkes ıyımı bebışler massallah buyuyor...

ay sevindim seni gördüğüme canım
iyiyiz Allaha şükür bizler
yerleştin mi evine

evet nurcum
yerlestım
1 ay oldu
mısafırler bılem geldı gıttı
çok sevdım burhanıyeyı

sız nasılsınız gormayelı...
keyıflerınız nasıl..

çok sağol canım.. inşlhh. en kısa zamanda seninde hayırlı haberlerini duyarız..
Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlhh...:Saruboceq:

selected hamılemısın hayırlı olsun.allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..
kızlar benımde arkadasımın yenı bebışı olsu 14 gunlık..dun aradım yıkamıslar uyutmuslar sıpayı..

dilekcim hoşgeldin tekrar canım.bidaha bırakmazsın artık bizi.opuyorumnanaktan

oznur kıs..patron karsında mı..
olsun ama yakalanma sakın..evde tüp bıttı..
dışarı çıkcam ..hava ıdare eder bıraz kapalı burda..ama gezınecek kadar da ıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…