ben geldimm ama patron gitmiş bileydim ordan tüyerdimm evee
kız patron yok diye kaçabiliyonmu.bizimkide yok ama korkuyom burdakilerden biri ispiyonlarsa yada arayan olurda bulamazsa falan diye.normalde servisi beklemek zorundayımda bugün araba var arkadaşımda.beraber çıkıcaz plan yapıyoduk acaba erken kaçabilirmiyiz diye.ama cesaret edemiyom.
geldimmm kız ya sana ilginç bir şey anlatıyım mıı
gece rüyamda bizim işyerini fabrikası var başka ilde orda bir kız muhasebeye bakıyor onu gördüm ağlıyordu bende kolumda 2 altın bilezik var birini çıkarıp verdimm ona al işini gör dedim hayırl olsun işte kestirme yazdım bu arada fabrika kapalı tatilde işçiler yok kızda yok biraz önce msn açtı işte diyo çiğdem hanım içerde maaşı vardı ya onu yatırabilirmisiniz :çok üzgünüm: anam şaştım kaldım dedim işte ben seni gördümm rüyamda dedim kız demezmi evet aslında çok sıkıntıdayım kk dan para çekip geçiniyoz limit bitti arkadaşlardan borç aldık falan diyee kısss erdim neee töbe többee
ben bütün gece rüya görürüm ama etkilendiklerim farklıdır anlarım onları sabah ezanında görülen rüyalar rahman rüyalarmışş canımm Allahtan gösterilenlerr yani inşallah bizimkilerde öyledir
ya ben bi tanıdığımızı gördüm.teyzemin evindeymişiz.kadın etli pilav pişiriyodu.
bide bana 2 tane market poşeti veriyolardı bunları eve götür diye.bende düşünüyodum ama ben hamileyim nasıl taşıyacamki bunları diyodum.bebeğime bişey olursa diye korka korka alıyodum poşetleri.
ay kıslarrrrrrr
maşallah benim kuzucum yarım saattir kıpır kıpr
14. haftayı tamamlıyoz daha da netleşiyo hareketleri mini sıpamın
ayy maşallah nurtişimm Allahım bizlerede nasip etsin o günleri inşallahhhh
yaaa nurten hareketleri nasıl hissediyosun kız.erken değilmi daha.sen 12 haftalıkken de diyodun galibe bişiler.ben daha hiç anlamıyorum.yani nasıl böyle içerde kımıldamamı başka türlümü anlaşılıyo.
ya önceleri bi anlık oynuyodu
tekme diil ama nasıl anlatim bilmiyorum ki
bi kelebek var bi an kanat çırpıyo gibi
ama şimdi biraz uzun sürüyo
başlayınca bi 10-15 saniye hareketi kesmiyo
dün kan testimi yaptırdım.. ve sonuç
HAMİLEYİİİİİMMMM..
aslında ilk test günüm pazardı.. kocişle en yakın hasatanede yaptırdık.. değerlerim şöyle.
13. günkü değerim 76,93
15. günkü değerim 215,34
inşlh düşmeden çoğalarak artar.. dua edin bana kızlar..
şimdilik kimsye söylemedim.. bi dr lar bide sizler biliyosunuz.. anneme bile keseyi görmeden söylemek istemiyorum.. 5 yıl beklemişim az dada beklerim..
elimi monitöre sürtüyorum.. sizlerde sürtünki sizede bulaşsın.. hepinize dua ediyorum..
darısı kadrişim, nülüm, isim cim ve diğer arkadaşlarımın başına.. allah bu duyguyu sizede yaşatmayı nasip etsin.. Allah isteyen herkesin kelebeğini göbüşüne göndersin.. AMİİİNNN
gülerrrrrrrrrrrrr ayyyyyyyyyyyy ağlıycam valla kıs işyerinde valla ağlıycamm ayy inan ki kendi kan testi sonucumu aldığım zamanki gibi oldumm canım benimmm yaaa ayy kıyamam senağlama Allahım sen büyüksün sana sonsuz şükürler olsun burda sen bizi bir araya getirdin neredeyse 1 yıllırdır beraber üzüldük bekledik umutlandık ağladık ama sen sabrımızın mükafatını veriyorsun yavaş yavaş hepimizee gönderiyorsun bebişlerimizi sana şükürler olsun sen bebişlerimizi koru sağlıkla hepsini kucağımıza almayı nasip ettt hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip ett Allahımm sen tez saatte kadriye nilüfer canan isim ve seda kulunada nasip ett Aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?