evet canım öyle valla
kese görüncek kalp atışı var onu duycan 2 li test ver 3 lü test var. glikoz yüklemesi var, sonra doğum yaklaşıyo iyice haftlık kontroller var
sezeryanmı olsun normalmi derdi var , hastane ve doktor bulma teleşı var, sonra bebek doğuyo sarılık geçircekmi, emicekmi, anne sütü yeticekmi, dişi çıkıp ateşlencek mi ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
daha kreşe falan gelmedim :)))))))))
evet canım öyle valla
kese görüncek kalp atışı var onu duycan 2 li test ver 3 lü test var. glikoz yüklemesi var, sonra doğum yaklaşıyo iyice haftlık kontroller var
sezeryanmı olsun normalmi derdi var , hastane ve doktor bulma teleşı var, sonra bebek doğuyo sarılık geçircekmi, emicekmi, anne sütü yeticekmi, dişi çıkıp ateşlencek mi ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
daha kreşe falan gelmedim :)))))))))
kız canan bu taşınma işi de nerden çıktı.hiç söylemediydin daha önce.
izmir sıcacıktır dimi şimdi oooh.bugün burda da hava mis gibi.
gözüm hep dışarda.
Canım Çiğdem doğru söylemiş taşınmka gerçekten zor ama ne yapacağını bilirsen zorlanmazsın eğer koliliyorsa taşımacılar işin daha kolay. Ama bence cam aşyalarını felan kendin kolile istersen.. Çiğdem'in dediği kendin kolilediğin ve onların kolilediği herşeyin içine ne eşyası olduğunu yaz çünkü taşınınca hepsini açınca ortalık çok karışır teker teker açar yerleştirirsin.. Mesela önce mutafağın kolileriin açarsın o bitince salonu felan.. Cuma günü de hepsini yapma tabii mutfak dolapları, yerler, banyo eşya yerleştireceğin yerleri sil.. Yavaş yavaş yaparsın diğer yerleri. Kendin için birkaç kıyafeti de ayrı koy koliye koyma eşya yerleştirirken üstünü değiştirmek isteyebilirsin kıyafet arama. Eşinin eşyalarından da ayır. Bol gazete kağıdı bulundur çok lazım olacak paketlerken... Bir an önce biter de rahatlarsın İnşallah...
dün kan testimi yaptırdım.. ve sonuç
HAMİLEYİİİİİMMMM..
aslında ilk test günüm pazardı.. kocişle en yakın hasatanede yaptırdık.. değerlerim şöyle.
13. günkü değerim 76,93
15. günkü değerim 215,34
inşlh düşmeden çoğalarak artar.. dua edin bana kızlar..
şimdilik kimsye söylemedim.. bi dr lar bide sizler biliyosunuz.. anneme bile keseyi görmeden söylemek istemiyorum.. 5 yıl beklemişim az dada beklerim..
elimi monitöre sürtüyorum.. sizlerde sürtünki sizede bulaşsın.. hepinize dua ediyorum..
darısı kadrişim, nülüm, isim cim ve diğer arkadaşlarımın başına.. allah bu duyguyu sizede yaşatmayı nasip etsin.. Allah isteyen herkesin kelebeğini göbüşüne göndersin.. AMİİİNNN
kııızzz ne ettin öylee....
daha şimdiden korkutucan ya beniiii ..CADIARZU
ayyyy valla heee yandıkk ki yandıkkk şimdi bana herkes diyo tadını çıkar bu günlerini arıycann diyee hatta doğum yapan kadınlar der ya hep ayy bilseydim 1-2 ay daha tutar doğurmazdım diyee ya kızlarrr Allah kısmet ederse bir gün koca göbişlerimizle bir yerde buluşalımm 2 yıl sonrada aynı yerde veletlerimizlee anammmm orası kesin çocuk parkı olur delikafadulden
çiğdeeem geldinmi,
yalnız kaldım diye üzülüyodum bende mafoldumben
kız patron yok diye kaçabiliyonmu.bizimkide yok ama korkuyom burdakilerden biri ispiyonlarsa yada arayan olurda bulamazsa falan diye.normalde servisi beklemek zorundayımda bugün araba var arkadaşımda.beraber çıkıcaz plan yapıyoduk acaba erken kaçabilirmiyiz diye.ama cesaret edemiyom.
erdin sen çiğdem.korkuyom ben sendeeeeeeen.
ben de dün rüya gördüm.gerçi hamile kaldığımdan beri görüyom hep.normalde hiç görmezdim.
gecelerim bayağı renklendi.eşim diyoki sabaha karşı tuvalete kalkıp yatıyon ya ondan görüyosun.normalde hiç kalkamdan yatınca görmüyosun.sabah uykusunda görülürmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?