Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vayy vayyy topike bakınn bir kadrişim eksik eskisi gibiii

kııızzz ne ettin öylee....
daha şimdiden korkutucan ya beniiii ..CADIARZU

ayyyy valla heee yandıkk ki yandıkkk şimdi bana herkes diyo tadını çıkar bu günlerini arıycann diyee hatta doğum yapan kadınlar der ya hep ayy bilseydim 1-2 ay daha tutar doğurmazdım diyee ya kızlarrr Allah kısmet ederse bir gün koca göbişlerimizle bir yerde buluşalımm 2 yıl sonrada aynı yerde veletlerimizlee anammmm orası kesin çocuk parkı olur delikafadulden

kıslar aklınızda bulunsun
doğumunuz ayva zamanına denk gelmiyosa eğer buzdolabınızın buzluğuna ayva koyun 3-4 tane
bebek doğduktan sonra hepimiz acemiyiz emzirme konusunda. Oda alışana kadar göğüs uçlarında yara ve çatlak yapıyo. Hem bebek ememiyo hem anne acı çekiyo. Doğuma bikaç hafta kala çıkarın 1 ayva onun çekirdeklerini alın. bi çay tabağına azcık su koyun çekirdekleri atın 2 gün bekletin
o su, jel kıvamına geliyomuş sonra çekirdekleri çıkartıp göğüs uçlarınızı o jelle yıkayın doğudan öncede sonrada yapın göğüsler çatlamasın ve bebişlerimizde beslensin acıda çekmeyelim :))

kız canan bu taşınma işi de nerden çıktı.hiç söylemediydin daha önce.
izmir sıcacıktır dimi şimdi oooh.bugün burda da hava mis gibi.
gözüm hep dışarda.

sorma cnm yaa , ev satıldı bizim, bahsetmiştim aslında taşınıcam diye, sen denk gelmemişsin..evet bu arada burda hava süper, izmire yaz geldi kızlar, hafta sonuda böyle olur inşallah..

sağol cnm benim, taşıncam diye bi süredir zaten bende gazeteleri yığdım kilere :)

ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN :Saruboceq: :Saruboceq:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hoppaaaaaa

GÜLERİMMMM YA ÇOK SEVİNDİM KUZUMMM, ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...SENİN GÖBÜŞÜNÜ ÖPERİM BEN YAAAA zemuszemus :lepi:

kızlar ya bir bankaya gitmem lazım gitmeyin bir yere döncemmm bennnn

kııızzz ne ettin öylee....
daha şimdiden korkutucan ya beniiii ..CADIARZU

korkma şekercim yaaaaa
biz senelerdir bu bebişlerinm özlemini çektik
onlar için yapmam dediğimiz formülleri denedik doktor dorktor gezdik
bebeklerimiz için herşeye değer olsunda sağlığıyla sıhatiyle inşallah Rabbim herşeyin kolaylığını verir inşallah

he kıssssssss ne güzel olurrrrr
anam bizim zamanımızdaymış oyun parkları
şimdiki çocuklar park istemiyoki
çocuklar da zaman gibi teknolojik
onlarda anaları gibi netin başından ayrılmaz :roflol: :roflol:

kıslar benimde çıkmam lzım işler yığıldı
hadi öpüyorum kocaman kocaman sizi by

ben geldimm ama patron gitmiş bileydim ordan tüyerdimm evee

çidoş anlatsana kız neler değişti hamileliğinden buyana bakiiim.
bulantın falan varmı.

kız patron yok diye kaçabiliyonmu.bizimkide yok ama korkuyom burdakilerden biri ispiyonlarsa yada arayan olurda bulamazsa falan diye.normalde servisi beklemek zorundayımda bugün araba var arkadaşımda.beraber çıkıcaz plan yapıyoduk acaba erken kaçabilirmiyiz diye.ama cesaret edemiyom.

çiğdeeem geldinmi,
yalnız kaldım diye üzülüyodum bende mafoldumben

geldimmm kız ya sana ilginç bir şey anlatıyım mıı
gece rüyamda bizim işyerini fabrikası var başka ilde orda bir kız muhasebeye bakıyor onu gördüm ağlıyordu bende kolumda 2 altın bilezik var birini çıkarıp verdimm ona al işini gör dedim hayırl olsun işte kestirme yazdım bu arada fabrika kapalı tatilde işçiler yok kızda yok biraz önce msn açtı işte diyo çiğdem hanım içerde maaşı vardı ya onu yatırabilirmisiniz :çok üzgünüm: anam şaştım kaldım dedim işte ben seni gördümm rüyamda dedim kız demezmi evet aslında çok sıkıntıdayım kk dan para çekip geçiniyoz limit bitti arkadaşlardan borç aldık falan diyee kısss erdim neee töbe többee

durduğun kabahat kıss kaç tabii akşam olmuş zatennn

ben de dün rüya gördüm.gerçi hamile kaldığımdan beri görüyom hep.normalde hiç görmezdim.
gecelerim bayağı renklendi.eşim diyoki sabaha karşı tuvalete kalkıp yatıyon ya ondan görüyosun.normalde hiç kalkamdan yatınca görmüyosun.sabah uykusunda görülürmüş.

çiğdem gaz verirsen kaçacam heee.
6 da çıkıyos normalde.bari 6 ya doğru çıkayım.şimdi de çok erken.

erdin sen çiğdem.korkuyom ben sendeeeeeeen.

öznur kız bişey daha diyim mi hani ilk gittim kese tam gözükmediya sonra rüya gördümm dr gidiyom düşük tehliken var diyor bana üzülüyorum sonra yine rüya gördümm aaa kalbi atıyor dedi dr bende dedimm kafayı yedim habire bir öyle bir böyle rüya görüyom diye yormadım bişeye ama bak oda çıktı

ben bütün gece rüya görürüm ama etkilendiklerim farklıdır anlarım onları sabah ezanında görülen rüyalar rahman rüyalarmışş canımm Allahtan gösterilenlerr yani inşallah bizimkilerde öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…