- Konu Sahibi EU3
-
- #6.061
selected hamılemısın hayırlı olsun.allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..
kızlar benımde arkadasımın yenı bebışı olsu 14 gunlık..dun aradım yıkamıslar uyutmuslar sıpayı..
Merhaba kızlaaarr... Nasılsınız bakemm... Ders çalışmadan bir uğrayayım bakayım dedim ne var ne yok daha gelişen bişi yok.. Bende çok sıklıyorum evde valla zamanım olsa gezmeyi bir yerde oturup birşeyler içip mağazaları dolanmayı ne çok isterdim ama zamanım yetmiyor işte daha oturup ders çalışcam ütü yapcam yemek yapcam ama önce dersi bitireyimde geçen gün kocama dolma sarayım derkene ancak akşam oldu ders akşama kaldı daha zor oluyor. Bir bitsede sınavdan sobraki hafta finallere çalışmadan gezip tozcam hava alcam bol bol bir ondan sonraki haftada İstanbul'a gitcem.. Ya bişi sorcam kızlar yumurtlama gününde hemen sonra yolculuğa gitsem ve döllenme de olmuş olsa yolculuk yapınca daha o kadar erkenden bir sorun olmaz dimi...
dün kan testimi yaptırdım.. ve sonuç
HAMİLEYİİİİİMMMM..
aslında ilk test günüm pazardı.. kocişle en yakın hasatanede yaptırdık.. değerlerim şöyle.
13. günkü değerim 76,93
15. günkü değerim 215,34
inşlh düşmeden çoğalarak artar.. dua edin bana kızlar..
şimdilik kimsye söylemedim.. bi dr lar bide sizler biliyosunuz.. anneme bile keseyi görmeden söylemek istemiyorum.. 5 yıl beklemişim az dada beklerim..
elimi monitöre sürtüyorum.. sizlerde sürtünki sizede bulaşsın.. hepinize dua ediyorum..
darısı kadrişim, nülüm, isim cim ve diğer arkadaşlarımın başına.. allah bu duyguyu sizede yaşatmayı nasip etsin.. Allah isteyen herkesin kelebeğini göbüşüne göndersin.. AMİİİNNN
dün kan testimi yaptırdım.. ve sonuç
HAMİLEYİİİİİMMMM..
aslında ilk test günüm pazardı.. kocişle en yakın hasatanede yaptırdık.. değerlerim şöyle.
13. günkü değerim 76,93
15. günkü değerim 215,34
inşlh düşmeden çoğalarak artar.. dua edin bana kızlar..
şimdilik kimsye söylemedim.. bi dr lar bide sizler biliyosunuz.. anneme bile keseyi görmeden söylemek istemiyorum.. 5 yıl beklemişim az dada beklerim..
elimi monitöre sürtüyorum.. sizlerde sürtünki sizede bulaşsın.. hepinize dua ediyorum..
darısı kadrişim, nülüm, isim cim ve diğer arkadaşlarımın başına.. allah bu duyguyu sizede yaşatmayı nasip etsin.. Allah isteyen herkesin kelebeğini göbüşüne göndersin.. AMİİİNNN
olmaz Allahım izniyle canım korkma sen
bugün oynamıcamda ne zaman oynıcam kısssssssssss
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bende halay çekebilirmiyim
:teytey::teytey::teytey:
kızlar bu arada seval cimle görüştük annesindeymiş.. orada net olmadığından giremiyomuş.. sizlere çok selamı var..
mide bulantıları yine devam ediyomuş...
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: OH BE ÇOK ŞÜKÜRRR RABBİM BEBİŞLERİMİZİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN YARABBİMMM ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUNNN :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
yok canım olmaz..eger bebişin saglıklıysa uçaklara jımlastıge kosuyada katılsan düşmez...düşcegı varsa pamuk yastıklarda yataklardada yatsan düşer..oluruna bırak..
olumunekankayizsmile
çok teşekkür ederim cnm.. allah isteyen herkesin göbüşüne meleğini yollasın..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?