Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eh hadı rahatsın...ben çıkıp dışarı dolastırayım emırı.
ben pc ye ne zaman otursam sırtımı basenlerı ısırıyor.karnım agrıyor..susadım..bınbır turlu bahane..pc ye oturmamdan nefret edıyor..
çıkıp havalandırayım hem alışverıste yaparım...

Merhaba kızlaaarr... Nasılsınız bakemm... Ders çalışmadan bir uğrayayım bakayım dedim ne var ne yok daha gelişen bişi yok.. Bende çok sıklıyorum evde valla zamanım olsa gezmeyi bir yerde oturup birşeyler içip mağazaları dolanmayı ne çok isterdim ama zamanım yetmiyor işte daha oturup ders çalışcam ütü yapcam yemek yapcam ama önce dersi bitireyimde geçen gün kocama dolma sarayım derkene ancak akşam oldu ders akşama kaldı daha zor oluyor. Bir bitsede sınavdan sobraki hafta finallere çalışmadan gezip tozcam hava alcam bol bol bir ondan sonraki haftada ıstanbul'a gitcem.. Ya bişi sorcam kızlar yumurtlama gününde hemen sonra yolculuğa gitsem ve döllenme de olmuş olsa yolculuk yapınca daha o kadar erkenden bir sorun olmaz dimi...

selected hamılemısın hayırlı olsun.allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..
kızlar benımde arkadasımın yenı bebışı olsu 14 gunlık..dun aradım yıkamıslar uyutmuslar sıpayı..

çok teşekkür ederim cnm.. allah isteyen herkesin göbüşüne meleğini yollasın..:Saruboceq:

kızlar bu arada seval cimle görüştük annesindeymiş.. orada net olmadığından giremiyomuş.. sizlere çok selamı var..

mide bulantıları yine devam ediyomuş...

yok canım olmaz..eger bebişin saglıklıysa uçaklara jımlastıge kosuyada katılsan düşmez...düşcegı varsa pamuk yastıklarda yataklardada yatsan düşer..oluruna bırak..
olumunekankayizsmile

herkesler gıtmıs..tek ümüdim kadrıye gelır belkım..

naber kıslar
bugün gelemedim buraya
amma sakin topik

canım Allah tamamına erdirsin
öyle çok sevindim ki anlatamam...

inşallah hamileliğin sorunsuz geçer ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...

Rabbim dileyen herkese nasip etsin...

Bu arada bende bol dua istiyorum arkadaşlar malum son günler
eyvahedigeldismile

AYYYYYYYYYYYYYYY CANIM YA ŞOKTAYIM ŞİMDİ NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM KUŞUM BENİM YA BEN BİLİYODUM OLACAĞINI KELEBEĞİN GELDİ KONDU GÖBİŞİNE ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA VALLA SEVİNÇTEN GÖZLERİM DOLDU SÜPER Bİ HABERR YAAA BENDE HALAY İSTİYOM 2 GÜNDÜR BEKLİYODUM ZATENN MENDİLİM ELİMDE KALDIII :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

BENDE BENDE NURTİŞ YAAA HADİ BERABER OYNAYALIM KIZ BU GÜN BAYRAM

bende halay çekebilirmiyim
:teytey::teytey::teytey:

kızlar bu arada seval cimle görüştük annesindeymiş.. orada net olmadığından giremiyomuş.. sizlere çok selamı var..

mide bulantıları yine devam ediyomuş...

SEVALİMEDE SELAM SÖYLE KUŞUM YAAAA RABBİM NİLÜŞÜME KADRİŞİME CANANIMA İSİME DEJAVUYA AKLIMA GELENLER BUNLAR HEPSİNE NASİP ETSİN BU MUTLULUĞU AMİNNNNNNNNNNNNNN

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: OH BE ÇOK ŞÜKÜRRR RABBıM BEBıŞLERıMıZı SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASıP ETSıN YARABBıMMM ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUNNN :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Ya kızlar benım evde yatılı mısafır var evden pek nete gıremıyorum arada fırsat buldukÇa bakarım ÖpÜyorum sızı byyyyy

napıyısınız.accayip yorgunum,zor oturuyorum şurda.sabahtan beri bisürü çizim yaptım başım döndü.
artık iyice halsiz düştüm.belkide ilk defa bukadar yorgun hissediyorum.gözlerim ağırlaştı.
nurten sen ne ediyon.başka kimse kalmamış.

aminnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnn

kızlar sabah çoktu şimdi biraz azaldı ama kasığım acıyo bugün hayra alemetmidir sizinde oldumu ilk başlardaki gibi oldu sanki oarada bişey var kıpırdadıkça sancıyo gibi

aman
ben gıttım herkes gelmıs..
croscım bırsey olmaz korkma lutfen...içini rahat tut..tadını çıkar hamılelıgın..kasık batmaları gayet normal..

yok canım olmaz..eger bebişin saglıklıysa uçaklara jımlastıge kosuyada katılsan düşmez...düşcegı varsa pamuk yastıklarda yataklardada yatsan düşer..oluruna bırak..
olumunekankayizsmile

Bende öyle düşünüyorum da yine de sormak istedim zaten mantık olarak yumurtlamdan bir hafta sonrasına kadar daha embriyo bile olmuyo düşmesi muhtemel değil tutmazsa zaten regli olunuyor..Allah ne yazdıysa nasıl uygun gördüyse öyle olur...

çok teşekkür ederim cnm.. allah isteyen herkesin göbüşüne meleğini yollasın..:Saruboceq:

çok tebrik ederim canım allah kucana almayı nasip etsin bende inan yeni okudum yazdıklarınızı ve çok sevindim bebek geliyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…