Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız urten ask olsun teyzesı yıgenıne maşallah desene resmını koydum :)

maşallah maşallah
Rabbim nazarlardan saklasın inşallah
pek bişi anlaşılmıyo ben tam sorucaktım sana sen fırça basmışın yetişemedim :)

bnmde canm erık sıtıodu yaa delı gıbı hemdee bakalım bı arkds bulcaktı bana ..
evet cnm bnm bebiş cok net degıl henuz ama yınede bellı oluo

evet cnm daha cok kucuk ama yınede bellı oluo yaa baksana orda yatıo

ben gordum seker bebısını zatten...yatıyor sere serpıle annesını karnısında...

evet cnm ya ınan send ebılırsn senınde bebısın var cok gusel bı duygu yaaa rabbım ısteyen herkese nasip etsın ınss

canlarım ben geldim.çok yoğundum napiyim.bide toplantı yaptık bugün uzun sürdü,işer aksadı gelemedim.
sevalsim bebişin nasıl da belli oluyor.benim daha böyle bir ultrasonum yok yaaa.
ancak ikili testte görecem herhalde haftaya.

sevla ben ikili testi süleymaniye doğumevinde yaptırıcam.orada fehmi diye bi dr.varmış iyiymiş.özeli de var adamın.şişlideymiş ama biz hastaneden randevu aldık.eşim telefonla almış çok yoğunlar.sen de oraya gidebilirsin istersen,napacaksın sen.

fehmi bey yazdım sanıyodum.okuyorum şimdi yazdığımı eksik olmuş.nekadar kabasın demeyin heeee.döverem.sevali de yanlış yazmışım zaten.off bu hamilelik başıma vurdu benim.zaten tık da yok :roflol:

canım ücretini bilmiyorum sormadık.biz direk devlet hastanesinden randevu aldık.

ay cnm bılmomkı ya nasıl yapsam ne etsem seytan dıo gıt ozelde bastır 100 ytlı yaptır dıo :roflol:

Kızlaaarr nasılsınız. Misafir arkadaşım vardı gündüz gelemedim şimdi birşeyler atıştırıp ders çalışcam şu birkaç gün burada olmayabilirim derslerim çok birikti yaa zamanımda çok az kaldı bu akşam gecelicem... Ay Seval ne kadar belirgin gözüküyor bebeğin...Allah bağışlasın nazarlardan saklasın...

saol dejavucum evet kucuck ama belırgın yaaa rabbım ıns sanada nasıpm etsın ıstedgn zamandaa

günaydıııııınnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

çiğdemmmmmmmmmmmmm
canımcım nerdesin 2 gündür merak ettim ses veeeerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…