Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende bebeğimin resminin çok olmasını isterim çünkü benim öyle çok resmim yoktu şimdiki gibi digital olmadığı için eski makinelerde resimler çabuk yanıyordu çok resmimiz gitmiş öyle.. Hem sürekli yanında taşınan birşeyde değilmiş o zaman. O benim hep uktedir içimde bebeklik resimlerimi çok görmek isterdim... O yüzden bende bebeğimin her anını çekeceğim... Hem bilgisayarıma kaydedeceğim hemde ben eski tab ettirilen fotoları daha çok seviyorum digitalde olsa tab ettirip albüme de ayrı olarak koyacağım o nostalji bir başka oluyor tarih kokan sayfalar, sararmış fotoğraflar arkasına yazılan tarihler hala daha ıstanbul'a gittiğimde eski albümümüze bakarım hata kendi resimlerimi getirip bir albüm yaptım kendime burdada... Neyse ben kaçarrr ders çalışmam lazım valla bana kızmayınn sınıfımı geçmem lazım kızlar yaaa... 3 gündür çalışamadım... öptüm hepiniziii...

eeeeeeeeeeee
kıslar napıyonuz bakemmm
aman saatim gelmiş
ben yemeğe kaçar
hadi öpüldünüz

evet dejavucum aynen öle benmde cok resmım yok kucukluk yanı kucukken kımse cekmemıs buyudugumde ben cektım kendımı bol bol :roflol: o yuzden bebegımın cok resmı olsun ıstıorumm

afıyet olsun...ye bol bol..loplop et olsun bebısıne..

evet dejavucum aynen öle benmde cok resmım yok kucukluk yanı kucukken kımse cekmemıs buyudugumde ben cektım kendımı bol bol :roflol: o yuzden bebegımın cok resmı olsun ıstıorumm

bendede bebeklık çok az..o yuzden bende oğlumu çok cekıyorum..artık bıktı..ohaoldumsmile

iiz nurtencım senın gonderıdklerıne kopuoruzzzz hadı gıt bakalım afıyet olsunn

buyuyunce daha zor olur cekmek kucukken iide bısı anlamadıkları için :)

buyuyunce daha zor olur cekmek kucukken iide bısı anlamadıkları için :)

evet..fotojenıkse poz bıle verır..ozellıkle flas bebekken dıkkatlerını çok cekıyor..makıneyı gorunce sevınçten çırpınıyorlar..bırazdan ışık çıkcak dıyerektennnn kaydirigubbakcemile3

oooo kımlerı goruoruz efendım hosgeldınız elvn hanımmm aklinialirimsmile

oooo kımlerı goruoruz efendım hosgeldınız elvn hanımmm aklinialirimsmile

ayyy Seval ne kadar çıkmış göbişinnn Maşallaaahh... Güzel büyüyor bebeğin... Bende hemen göbeğim çıksın isterimm...

Ben kendi cep tıelefonumdan kendimi çekerim bol bol poz veririm bazen eşim görür napıyorsun der resmimi çekiyorum derim özellikle bir yere giderken süslenip püslendiğimde hemen alıyorum teli elime... Çocuk olsun daha da çok çekicem hem kendimi hemm bebişimi ve babasını...

aynen dejavucum baya buyudu karnım ya ıstıom zaten hemen buyusun :) bende aynen senın gıbıyım artık esım dhıl herkes anladı telefonu elıme alıyımmm resım cekerım bı yere gıderken falan :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…