Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

bende sımdı gunaydın dıcem yıne kımseden ses cıkmıcakk :roflol:

selam kızlar nasılsınızzz bakem kıs cadı nurten dün selam yazdımya bide nerdesin diyoo anam ben geliyom yoksunuz gidiyom hepiniz gelmişinizz anlamadım gitti
sevalim nabıyon canım bebişin maşallaahhh ne güsell kıs benimde var böle birsürü foto su bebişin albüm yapcemm

saol dejavucum evet kucuck ama belırgın yaaa rabbım ıns sanada nasıpm etsın ıstedgn zamandaa

valla küçük ama çok belirgin şaşırdım valla her görüntü böyle net olmuyor... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... İnşallah balım çok sağol...

saolun dejavucum ve cıgdemcım.. bende album yapıcm cnm sımdıden 3 tane resmımız oldu ben bı foto manyagıyım hıc elımden dusmez her anı cekerım senın cocugunun artık ne kadr rresmı olur dıolar valla ben hergun bı resmını cekmeyı dusunuorum acıkcası buyunce dusunsene ona gosterırım oooo ne kadar cok resmı olur bebıısmınnn :):)

merhaba..iyine bır oncekı gunun aynısı bugun..

ay evet ya bu topık bu kadar bos degıldı yaaaa off kımsecıkler ugramaz oldu yaaa cokk bos topık cokkkkk bırakın facede domates bıber ekmeyıde bırazda burayla ılgılenın dımı ama lafım kımlere gıttı anladı onlar :roflol:

svl bebişin napıyor ıyımı...

eee hani nerdesinız....

domates bıber geliyor bak...

oznur nurten seval croscuukk

ii allaha sukur cnm benı bıraz yoruo ama bunada sukurr cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…