Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman sevalcim göbüşünü yesinler kısss
bende çekip göndercem kıskandıııımmmm
ama öznurun dediği gibi açıp diil ha yanlış anlamiin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ancak bi uğrayabildim.işler çok yoğun yaaa.patron iş yok diye zam yapmadı ama şimdi başımızı işten kaldıramıyoruz.size yazıp tekrar işe döneceğim.arada bakarım ama.
seval göbiş kocaman olmuş şimdiden.benimki okadar büyük değil kız.maşallah sana.daha önceden varmıydı hiç göbeğin.

oyladık sizi nurten hanım.hadi sende göbişi gönder.benimkini çeksem nolurki belli bile olmaz fotoğrafta herhal.sonra denicem ama şimdi işim çooook.

ben şimdi çekemem kiii
telefonla güsel olmaz evde makinayla çekip atarım

evet oznurcum malesef bıraxcık gobegım vardı benm ama bıcımsızdı sımdı enazından bıcıme gırdı :roflol:

sızde koyun kızlar yaaa nurtenınkı baya buyumustur tabıkıı oznur sende koy kucuk mucuk bişi olmaz :)

gamyoncuiremsu bu nurtenın kı
:ecrin_bebek: bu oznurunkı
buda benmkı :roflol:

kıs sevallllll
şu çocuna bişi deeee
benimkinin saçını çekiyoo

ah yapar o yapar anası gıbı catlak bıraz :roflol:

kıs benimkide aynı babaya çekmiş
canına tak demedikce ya sabır der geçer
ah bi anasına çekeydi de görseydiniz siz bayanssulusmile aklinialirimsmile klava:

bızım babamızda öle cnm cok sabırlıdır ama ben varya ben cok fenayım cokkk :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…