Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin canım sağ olasın

son 10 gün sayıyorum doktorun kilosu iri artık doğuramazsın dememesi için
bir an önce gelsin istiyorum tabii bakalım hayırlısı

oooo.artık kucaklaşacaksınız bebişinle..
annesının kucagı sıcacık..

arakdaslr topıkımz hamıle topıkı olmuş :)
ne guzel.. topıkın elebaşları hep hamıle bi ben kaldım ....
benım buayda olmadı yenı tarıhım 14nisan.gercı nıye yazıyorsammmmm
ümütlimiyim hayır değilim..
bebk fikri artık bana çok uzak geliyor
3ay sonra 5yılılımz bıticek...

bebksızde yaşanırmı dıyordum yaşanıyormuşşşşş

insallah bu ay bebişin gelsın..
canımcım..Şeniz

Günaydın kızlarrrr,
günün ilk yazısını ben yazayımmmm
hafta sonu dr gittik çok şükür herşey yolunda
off ama çok ilaç veriyo dr ya elevit,demir hapı,balık yağı,magnezyum hepsini kullan dedi.
bir de mide ilacı verdi....
Handecik iyiymiş çok şükür benim kız nazlı hep 5 gün geriden geliyo
nisan 17 de 32. haftam doluyo izin işimi konuştum drla 35. haftana kadar çalışabilir
raporu verebilirim daha fazlasını veremem dedi.. bende zaten öle istiyodum isabet oldu
evde dinlen 1 ay öncesine kadar dedi. Gün sayıyom işe gelip gitmek artık işkence oldu 53 gün kaldı izne ayrılmama...

Canım herşeyin hayırlısı bunu sende biliyorsun sen bebiş çok nazlı
ama ümidini yitirme olacak elbet çünkü bi probleminiz yok
dualarımız hep sizinle...a.s.

nerdesnz kızlar ya nurtennnn oziiii
bılgecım hadı bakalımm senın ne gusel az vakıt kaldı yaaaa

selamm kızlar hayırlı haftalarrrr nasılsınızz bakemm
hijenimmm Allah bir avazda kurtarsın canımmm tez saatte
kudret arabanız hayırlı olsun canımm iyi olmuşş bak bebiş gelince kışın dr falan giderken lazımm benim eşimde arabayı sattı işyerine kamyonet aldı kaldık arabasız gerçi benim eski arabam annemlerde (ev alırken onlara sattım) amcasının falanda var ama lazım oldumu onlarda meşgul oluyopr bazenn bizede şart yanii
handeeee prensess maşallahhh kız bilge ayy şaka gibi ya daha sanki geçen ovulasyon çubuklarını konuşuyorduk şimdi bebişe ismiyle sesleniyozz canımm az sabır inş.53 günde geçerr geriye bak ne aylar geçirdikk kızz darısı başımıza ayy şu göbişim bir çıksaa bende tam anlasam hamiş olduğumuuu elimle dokunabilsemm onaa
gülümmm hayatımm bak inan ben hissediyordum hepimizin aynı zamanda hamiş olacağını sanada inanıyorumm sende inan yada hiçbirşey düşünme ne olacağını nede olmayacağını Allahım sen bilirsin de koyver gitsinnn valla Görelim Mevlam ne eyler ne eylerse güsel eylerrr

öznurrrrrrrrr nurtennnnnnnnnn sevalll
kızlar ya siz öndesiniz gülerle bana hep bilgi verin şu kontrolleri ikili testleri yapınca anlatın nasıl oluyoo ne yapılıyooo sonuç nasıl olması gerekiyoo diyeee bu arada cadılar neredesinizzzz

cnm bn ıkılı testı yapmaktan vazgectım herkes bosuna yaptırma dedıler bende 3lu testı yaptırıcm sadeceee

kızlar selamss
bugün ikili teste gittim.
çiğdemcim ikili testte bi ultrasonla detaylı bakıyolar bir de kan tahlili var zeka testi için.
ultrasonda dr. bakıyo işte midesini gördüm,şusunu gördüm busunu gördüm,ayaklarını gördüm,burun kemiği oluşmuş vs. diyo.yani organlarının düzgün olup olmadığına bir de ense kalınlık ölçümü yapılıyo.
down sendromu falan için kan tahliliyla birlikte bu sonucu bilgisayara girip risk faktörünü çıkartıyolar.
kantahlilim çarşamba günü sonuçlanacak.ultrason sonucumda bir problem yok çok şükür ama ultrason çıktısı vermediler,bebişimi göremedim.sadece sonuçlarla ilgili bir kağıt verdiler.erkeğe benziyo dedi ama şu an kesin bişey söyleyemeyiz daha sonra dedi.öyle işte.içim rahatladı çok şükür,kan tahlillerinde de bi sorun çıkmaz inşallah.bugün işe gitmedim.evde iş yaptım biraz.kocişin de gelmesine az kaldı.ben kaçıyorum,öptüm hepinizi.

naber kıslar geldim ama akimse yok
bugünüm olduğu gibi hastanede geçti,
sinir küpüpldum şimdi girdim eve hemen bura geldim
benim pis sıpa gene göstermedi kendini ya saklayıp duruyo ne varsa sanki
3 lü tarama için kan verdim haftaya p. tesi çıkıcak sonucum
bu arada idrar sonuçlarımın hepsi temiz çıktı çok şükür
ben kaçtım kıslar kocişime yemek yapcam
offfffffffffff öldüm yorgunluktanda yaaaaaaaaaaa

naber kıslar geldim ama akimse yok
bugünüm olduğu gibi hastanede geçti,
sinir küpüpldum şimdi girdim eve hemen bura geldim
benim pis sıpa gene göstermedi kendini ya saklayıp duruyo ne varsa sanki
3 lü tarama için kan verdim haftaya p. tesi çıkıcak sonucum
bu arada idrar sonuçlarımın hepsi temiz çıktı çok şükür
ben kaçtım kıslar kocişime yemek yapcam
offfffffffffff öldüm yorgunluktanda yaaaaaaaaaaa

Kızlar nasılsınız bakemm bugün pek muhabbet etmemişsiniz. Bende gelmiştim tam forumdaydım arkadaş aradı hadi alışveriş merkezine gidelim dedi ısrar etti hava al biraz dedi ve aklımı çeldi gittik gezdik felan sonra kocişim bizi aldı işten çıktıktan sonra, arkadaşımın eşinin de işi varmış arkadaşım bize geldi oturduk baya biraz önce eşi geldi aldı gittiler tabii bugün benim ders çalışmaları yattı zaten haftasonu da pek çalışamadım o yüzden ben yokum bu hafta içi hiç olmazsa haftaya pazartesi konularımı bitirmeliyim sıkı çalışacağım...Ozicim Maşallah canım ya ne güzel bak teker teker beliriyor herşeyi ulrtasonda birşey çıkmamış Allah'ın izniyle kan testinde de birşey çıkmaz... Erkek mi geliyorr acaba yakın zamanda belli olur demekki. Nurtişş senin bebeğinde nazlı olacak demekki sende sabret canım ya gösterecek eninde sonunda nasıl olsa... İnşallah hayırlı haberler alırsın tatlımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…