Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahıma şükürler olsun.
hepimizin bebişlerini korusun.onalrı sağlıklı bir şekilde doğurup iyi evlatlar olarak yetiştirebilmemiz için yardım etsin.

ozman bebişi görürsün.ben göremedim.
ama haftasonu kendi dr.uma gidicem ozaman görürüm.

eşim aradı sonucumu almış.normalmiş :sm_cool:

Hadii gözün aydın canım... Atlattın bunu da şükürler olsun... Artık rahat rahat geçirirsin hamileliğini İnşallah. Rabbim tüm hamile olanların bebeklerini korusun.. Bize de tez elden bebek versin... a.s.

koyarım bende ama pek beceremiyorum eşim gelsinde öyle atarım.. Ben sizin kadar güzel değilim yaa... Sadece sempatik diyelim... Amaaan ne güzel olaar valla keşke hepimiz aynı yerde olsakta buluşsak... Efet ya bu aralar serdim çalışmalaır valla az konum kaldı ama canım hiç istemiyor birazdan kapancam yatak odasına yoksa kafam dağılıyor... Sınav bitsin hemen çalışmalar başlayacak İnşallah müjdeli haberler verebilirimde bende katılırım size... Hadi öptüm bu sefer kesin gidiyoomm kaydirigubbakcemile3

sedacım çok teşekkür canımcım.
sende şu sınavları hayırlısıyla bi atlatsan da artık hepümüz rahatlasak heee.
bize de vurdu stresi.hepsinden geçecen heee bukadar çalışmadan sonra.
sonra gelsin bebiş oooh ohhh yandan yandan.

ozı len sen bnm arkds lıstemde yokmusun yaa aaaa ekledım senı kabul ettt

bnmde karnım acıktı yaaaaa dısarı cıkcıam en ıısı yıyıpte gelıyım barı :roflol:

anaam herkeşşşler kaçmış
ay benim eski patronum yozgatlıydı
herkeşler bana kazık atıyo yaw herkeşler derdi sürekli kaydirigubbakcemile3

bir gün temelle dursun koşu yarışını izlemek için piste giderler seyirciler arassına otururlar..Yarış başlar temel sorar -ula dursun...Ha bu uşaklar niye koşayı dursun cevaplar-biri birinci gelecek we ödül alacak der.Temel-Haaa.peki öbürleri niye koşayı der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…