hosgeldın oykuuuu
hosbulduk kaydirigubbakcemile5 fikralar gercekten guzel....
bisi sorabilirmiyim ama aramizda kalsin :1ninca: nasil bir duygu icinizde bir can daha tasimak ben cok korkuyorum :a015:
bende isterim ama bizim durumlar karisik bu aralar 2 sene daha beklerim mecburen belkide daha fazla
evet cnm ıns gosterırse kendını gorucez bakalım veledııı sen tanıt kendını bıraz bıze bakalımmm oyku
canım ne kadarlık evlisin ki
bak biz burda çok iyi arkadaşız
hepimiz geçen sene ümitsiz bi şekilde acaba bizde tatcakmıyız o duyguyu diye konuşurduk . Ama şimdi şükürler olsun ki bikaç arkadaşımız hariç hepimiz hamişiz ve hamile muhabbeti yapıyoruz.
ins bu sefer gorursun bebisinii..... ben yurtdisinda okuyorum ve nisanlimlayim oda burda okuyor ikimiz ayni evde kaliyoruz belki turk orf adetlerine gore yanlis ama gercekten cok ulke ve ck seyler atlattik .... seneye onun okulu bitio benim var ama sorun diil .. aklimizda bazi seyler planli zaten.. cok zorlu donemlerden gectik ve geciyoruz hem ogrencilik hem hayat hem gurbet her bisi var okulu bitiminden sonra bakicaz :)
az kaldi evlencegiz ama korkuyorum ne bilim.. cok urkutuyor beni... nasil alisirim naparim bilmiorum vallaboshayallersmile
hımmm
gerçektende çok karışık bi durum
aman canım sakın resmi nikah felan olmadan hamile falan kalim deme olur mu
canım anlamadım çocuk fikrimi yıksa evlilik fikri mi korkutuyo seni
yok zaten o konuda sevgulum pek yanasmio cocuk olayina malum onunda okulu oldugu icin ... ama bazen o kadar cok istiorum ki bebisim olsun bakiyim filan birde ben liseden cocuk gelisimi okudum severim cocuklari ama bizim ki zamani cok var diozaten evlilik hayati yasioz birde evlendikmi o kadar nasi beklerim aama bir taraftanda korkuyorum degisik durum
ben geldim.kıs nurten fıkraları okuyorum deminden beri döktürmüşsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?