Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annesı tembıh etmıs ona nurten goster ama elletme dıe :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ALLAH SENİ NE ETMEYE KIZ TABİKİ HERKESE ELLETMEZ DEĞERLİDİR OĞLUŞUMUN PİLİSİ ANA KUZUSU O :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

dur ekrandan az uzaklaşayım.. benimkisi kız sanki .. içime öyle doğuyo.. ben her ihtimale karşı bi uzaklaşayım nemelazım sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol:

gel gülerim gel yiğidin malı ortada olur mert oğlumun pipisini konuşuyolar resim ekledimde

dur hemen bi bakamm..
Bu arada allah yardımcın olsun cnım.. Sular seller gibi doğrasın inşlh...

Ay çatlıycam meraktan hemen bakıyoom...

bak teyzesi sende gör pilisini

KIZ BENıM ÇENEM ÇOK DÜŞTÜ TEMıZLıK YAPACAKTIM KALKAMIYOM YERıMDENN bilmiyorumkismile

Kız Çızelgeye bakınca korkuyorum haa 78 gÜn kalmıŞŞŞ doĞurmama

guler ben gobegımı kapatıp baktım kız dır falan bnmkı kız sımdıden gormesın pipi faln send euzaklas :roflol:

yahu ben anlayamadım bişiy.. ben mi göremeyom acep.. neresi kafası neresi neresi..:uhm:

NE KAFASI KUŞUM PİPİ O PİPİ KAFASI O KADAR KÜÇÜK OLURMU 38 CM OLMUŞ KOCAMAN MAŞALLAH YUVARLAK OLAN TESTİSLERİ MİNİK UCUNDAKİDE PİPİSİ KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİNN:roflol: :roflol:

AYY BENıM GÜLMEKTEN KARNIMA AĞRILAR GıRDı AYOLLL BAYILACAM ŞıMDıı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

guler ben gobegımı kapatıp baktım kız dır falan bnmkı kız sımdıden gormesın pipi faln send euzaklas :roflol:

KIZ SEVAL SEN OĞLAN İSTEMİYOMUYDUN DELÜÜ KARII BAK TA ONUN GİBİ PİPİLİ OLSUN :roflol: :roflol: :roflol:

amınınnnn kııızzz o neeeeee öyle :1shok::1shok:
mşlh mşlh

mert bey mertçe ben burdayım benden korkun diyo..

heyyyytttt savulun dünya kızları ben geliyooommm kaydirigubbakcemile

oglan ıstıom cnm baktım zaten ama hayırlısı olsun bılemem belkıde kızım olck o yuzden fazla bakmadım :roflol:

amınınnnn kııızzz o neeeeee öyle :1shok::1shok:
Mşlh mşlh

mert bey mertçe ben burdayım benden korkun diyo..

Heyyyytttt savulun dünya kızları ben geliyooommm kaydirigubbakcemile

evet teyzesi ne yapacağız biz bu sıpayla babasıyla kara kara düşünüyoz

ah cnm vallamı herkeste bana kız dıoo saglıklı olsunda kız erkek farketmez

siz bence onu dusunmeyın kızları dusunun vay kızlarının halıne :roflol:

benimde inşlhh kudretim gibi bi oğluşum oluuurrr :Saruboceq:

gerçi sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsun hepimizinkiler inşlh

şu bulantı olayları bi geçse... çubuk krekerle yaşıyom.. herşey kokuyo.. hiç bişey yiyemiyomm..

bana yol gösterin siz ne ettiniz..

nan guler bu kacıncı sormammmm mıde bulantıların nasıl dıom cvb vermıon kızıom ama alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…