Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ınŞallah saĞlıklı olsunlarda rabbım gÖnlÜnÜzden geÇenıde versın

hele sukur yazmısın ama bana cvb olarak degıl eyse cnm ınan varya gecıo mıde bulantıları bak bnmkıler azaldı allahıma bın sukurrrler olsun sımdı sadece lama gıbı tukurmem kaldıı kız kudret sende oldumu hıc tukurme falan duymusmuydun daha öncee

Kızlar be kaÇıyorum temızlık yapmam lazım hadı ÖptÜm sonra yazarım ara ara

kötüyüm bacım kötüyüm..
girip olayım geçti çok şükür ama halen elim yağım kalkmıyo.. hep yatıyom.. kafamçokkarıştıelimden geldiğince işleri yapmaya çalışıyom. ama mutfağa giremiyoom...

yok sevalim bende kusmaktan tükürüğe yer yoktu 5 dk bir çıkarıyodum midem buruşmuştu artık boş boş çıkarıyodum ayyyyyyy çok kötü günlerdi şimdi çok rahatım oh beee

sevalim bidenem kızma banaa... kafam hiç yerinde değil... hayalet gibi dolaşıyoom :çok üzgünüm:

tmm cnm sen gıt ama arada gel emı kudret yanlız bırakmayın benı burda
saka dıom gulerımm send egıt dınlen bıraz yat kuzum bende iş falan yapamıom ama mıdemde eskısı gıbı kotu degıl gecıcek cnm ınsss bu gunlerımızde

bende cnm nasıl olıyım herzmnkı gbı işteee idare edıorum ama sukur iiim eskısıne ragmenn

doğru diyon sevalim az yatsam çok iyi olacak ekrana bakarken çok fena oluyom.. midem gene bomboş..

kibk kın kızlar öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…