Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım yaw mesajın gelmedı evet...
geçmıs olsun baş agrına usuldum...Şeniz

ben geldim deli karılar yine çeneniz düşmüşş bi bakayım dedim kimsecikler kalmamış bende ders çalışıyorum kaç haftadır hafta sonu sınav var dua edinde iyi geçsin final sınavlarıda doğumuma denk geliyo ayyy bu halde sınava girersem düşünsenize sınavın ortasında doğurasım tutuyo ayyy ne komikk :roflol: :roflol: artık ortaya doğuruveririrm ne yapayım

ah canım yaa.
ınşallah sınavın süper geçer...
bencede havalar ısınsın..alsanaalsanasmile

Çok teşekkürler hayatım... İnşallah öyle olur.. Bir iki dersten düşük bekliyorum ama hayırlısı artık adım hıdır elimden gelen budur diye bir laf vardır benimki de o hesap... Sen regli olmamışsın daha okuduğuma göre 1 hafta bekle demişti doktorun ne zaman o süre bitiyorsa git bir daha görün hatta istersen kan testini de yenile ne olur ne olmaz.. Belki regli söktürücü felan verir.. Ama ben olursun diye düşünüyorum gecikmeyle olsa da... İnşallah olurda rahatlarsın sende.. Ben çok heyecenlıyım yaa sınav geçsinde çalışmalara başlayalım diyorum valla... kaydirigubbakcemile3

bende de var aynu dert haftalardır çalışıyorum bittim artık son rötuşları yapıyorum ama beynim almıyor artık durdu ben zorluyorum.. Ay kız alemsin heee olur mu olur yanii.... Bari eşinde gelsinde final sınavına ne olur ne olmaz beklesin yani... Ama doğarsa da sınava nasıl gelicen kuzum yaa... Allah hayırlısını versin.. Keşke dondursaydın bu sene...

dün annemle konuştuk telefonda.bebeği hangi tarafında hissediyosun dedi.solumda dedim.
erkek ozaman dedi.o beni sağında erkek kardeşimi de solunda hissedermiş hep.
zaten herkes senin oğlun olacak diyor.iyice alıştırdılar beni erkek fikrine.
nurten seninki hangi taraftan tık tık yapıyor kıs.benimki henüz kendini belli etmiyor da
ben bazen solumda bi kıpırtı hisseder gibi oluyorum.sağımda ise hiç bi şekilde
hiçbişey hissetmedim şu ana kadar.

ya kızlar ben kana kana lıkır lıkır su içmeyi özledimmmmmmmmmmmmmmmmm mafoldumben

la delü karıııı içebılsem ıcıcem heraldee mıdem bulanıo içinceeeee

ya gülüm geçmedimi senin bulantıların hala.
sen naz mı yapıyon kzım bize yoksa.dışarı falan çık gez.
evde oturup durma bakim.oturdukça kendini dinliyon
başka şeylere ver azcık.hem daha halletmen gerekn işi
bile hakkemedin.çok oluyon sen artık heeee döverim ben seni.

ya cnm gelıo işte arada bulantılar gecmek bılmıoo delircem bıde su tukuruk olayı var tabı burdakı dra sordum bı kaç sey onermıs onları yapıcm işte ay allahım hamılemıyım hastamıyım sasrdım kaldım hee tukurugum olmasa cıkıp geıcemde tukuruom paso nereye cıkıyımmm gülümmm

kıs öznur demin demişin baş ağrın 20 haftadan sonra olsa korkucam niye öle dedinn ne oluyki 20 den sonra

ayy kıyamam ya 12 haftada bitmesi lazımdı dimii vardır bundada bir hayırr ne diyelimm ama balkoa falan çık kıs seval hava ne güsell ayy Allahın keşke boğazda hep birlikte yürüyüş yapıp çay içeydik şimdiii

tamda adamı ya yın epipiriklenmeye baslar bu kız ne kadar evhamlısın sen öle cıgdos yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…