selammmm kızlarrr iyi haftalarrrr anam ne çeneniz düşlenn nannn oku oku şaşı oldum :bbo: cuma bizim tahsilat ve ödeme günü slm yazdım dahada bakamadımm vınnn da kesilmiş (koçiş sağolsun faturaları 1 haftadır cebinde gezdiriyomuş ben ödedi sandım elektiriğide kesmişler neyse eşim harikiri yaptı elk. açtı) haftasonu giremedim amaa çatladım yanii özledim lenn gacılar sizi ne alışmışımm yaaa ne olacak bizim sonumuzzz
nasılsınız kızlar... Ben evi temizledim kaç gündür derslerden ev işine baktığım yoktu.. Yemek yaptım Bıktım artık ders çalışmaktan bu haftada geçse de haftasonu sınava girsem hiç olmazsa biraz rahatlarım... İyi hissetmiyorum kendimi başım sürekli ağrıyor her gün muhakkak bir ağrı kesici alıyorum ve çabuk uykum geliyor nescafe ile kanka olduk:) bir de eşim süt felan yapıyor meyveli içiyorum o iyice uykumu getiriyor dedim sınava kadar süt içmicem uyukluyorum ders çalışırken... yine yağmur yağıyor havalar ısınsın artık yaa....
neler olmus crosscum sende..sempatiksalakcinni
bu arada cmtsi dr a gittim anam benim velet maaşallh bir kıpırdak eller kollar hiç durmuyoo dr dedi anam bu ne kıpır kıpırr annesi dedi ben başladım tabii :gitme: ağlamaya dr diycek ne salak karı bu bilmiyoki 33 de zor buldumm bebişi kendinin 2 tane varmışş yoktan anlamaz tabii neyseee haftaya cnmtsi 2 test için çağardı kızlarr anlatın bakem 2 test nasıl oluyki dediniz ama detayları anlatın ult sonda nelere bakayo anlatın helee
nabıyon dilekçimmm hasta oldun mu senn
bu arada cmtsi dr a gittim anam benim velet maaşallh bir kıpırdak eller kollar hiç durmuyoo dr dedi anam bu ne kıpır kıpırr annesi dedi ben başladım tabii :gitme: ağlamaya dr diycek ne salak karı bu bilmiyoki 33 de zor buldumm bebişi kendinin 2 tane varmışş yoktan anlamaz tabii neyseee haftaya cnmtsi 2 test için çağardı kızlarr anlatın bakem 2 test nasıl oluyki dediniz ama detayları anlatın ult sonda nelere bakayo anlatın helee
anam sankı 50 olmusunuz gıbı konusuonuz daha 33nuzdesnz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?