Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya tamam varya tüm sayfaları okudum 1-2 sayfa okumadım orada yazıyo demek bende üsüldüm arkadaşlarım beni sevmiyoo diyeee :gitme:

yargısız infaz ettin kısım bizi
bu arada kesinlikle bebişini duyuyosun bencede bende senin haftalarında duydum ilk kıpırtıları
şimdi maşallah hiç durmuyo erkek bebek çabuk hareketlenirmiş erkek olabilir bebişin

he kıs bende aldımm bunlardan düz renk ekoseli renk renk

benim aldığımda kareli kareli pembe ve siyah
işyerimde arkadaşlar da dalga geçiyo
hiçbi kıyafetin olmuyoda sofra bezinimi giydin diye :roflol:

seval yaaaaaaa
kanıma girdiniz dondurma diyerek
son 3-4 gündür habire yiyom
boğazım tahriş oldu ağrıyoooo

ya artık benim bebiş bile bu haftadan sonra yediklerimden almaya başlayacakmışş siz ne güsel sulu yemek yiyonuz ben dışardan söylüyom aynı şetler döner köfte ööö geldi ya bütün elemanlar çıktı işten arada onlara simit falan aldırıyordum öğlen yaklaştımı stres oluyom valla

sabret canım ay sonunda çıkıcan zaten
elevit kullandığın sürede bebeğin alır vitamini
işten çıkınca uzatırsın ayaklarını rahat rahat evde ohhhhhhhhhh
temizliğinide yaparsın yemeğinide
bende akşamları evde fazla sulu yemek yapamıyorum

cogdemım sen ınanma bu nuretene kızdık sana bıraz evet ama senın bızımle olmanı ıstıoruz goruosun zaten bı kaç arkds kaldık sende gıtme dıee :gitme:
ya bnmkı kız keın hıc hareket etmı osgde bıle bakınca gormuorum duruo öle ah yavrum anana benzıcen sen kesın :roflol:
nurtn cok yeme kız valla bn neler cektım bılıon yavrumm helede hamılelıkte daha zor oluo kuzum hastalıklarr dıkkat et

kızlar geçen teyzemlere gittim ben farketmeden teyzoş başıma tuz atmışş eğer burnu ellersem erkek çenmi kaşırsam kız olurmuş bebek ihii ihhii ben direk burnumu kaşıdım tabii herkes birdenn erkekkkk diye bağardı ne oluyonuzzzz dedim anlattılar sonra akşam koçişe anlattıyordum tuz dökmüşler dedim burnunu elledin dimi dedi sen nerden biliyom dedim bende sana yapmıştım dedi bebim koçiş bir çeşit kocakarıymış haberim yok :roflol:

ben üstüne birde dolaptan soğuk meyveleri sütleri içince tam oldum
dün baya vardı da bugün azaldı biraz

nurten beğenmedin galiba makina yorumumu hiç bişey demedinn ama ben fikrimi yazdımm sen bana bakma

çiğdem banad asenim oğluşun olak gibi geliyo

kız cıgdem banada arkdsm yaptı onu basından tuz dokuluo ama eger ust tarafını kasırsan kız alttrafaından bı yerını kasırsan erkek bende gogsumu kasıdım senın kızın olcuk dedı bana bı arkadsada yapmıslar tutmuss ben dıom zaten bnmkı kesın kız hemde uyusukkkk kızım benım:roflol:

aman kızceler kımseler gelmese gelmesın bız bırbırımıze yeterız dımı amaaa cokta tın yanıı :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…