Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben ÖĞrenemedım daha.bu ctsı gıdecem kısmetse ınŞallah ÖĞrenırım
ama ıkılı testte erkeĞe benzıyo demıŞtı.

Nezaman kanaman oldu ve nİye olmuŞkİ.

cnm kanamam hep oldu
damla damla her seferinde doktora koştum bide doktorum 60 km ötede
nedenini bulamadı doktorum ama pkolu olmam baştan düşük riskim varmış
iğne oldum progestan kullandım en son 10 gün kadar önce oldu yine kanamam
çok şükür bebeğimde yada kesede bişey yk

çok çok geçmiş olsun yaaa
bayağı stres yaşamışsın.bebğinin iyi olmasına çok şükür.
artık kocaman oldu zaten.bundan sonra bişeycik olmayacaktır ona
inşallah.

çok çok geçmiş olsun yaaa
bayağı stres yaşamışsın.bebğinin iyi olmasına çok şükür.
artık kocaman oldu zaten.bundan sonra bişeycik olmayacaktır ona
inşallah.

doktorumda aynısını söyledi artık korkmana gerek yok o yerinde rahat dedi
zaten usgde de kıpır kpır maşallah
ben kaçıyorum cnm azcık iş yapayım ev battı yine

nilümmmmmmmmmm balımmmmm sevıom senıı bılıon dımı opuyorumnanaktan
gunaydın kızceler napıonuzzzz
cıgdemcımm sana gelmedımı mail yavrummmm tmm sanada yapıstırıp atarım bı ara kuzum

ben okudum bırazcıkta tırtım yanı cunku hıjyen basından berı normal dıyıp duruoduuu baksana sancılarda sezeryan demıs ve benı dusunduren su nokta oldu sezeryand eyıpte hemen seeryana alınmasıı bnm bı cok arkdsmda aynı panıgı yasayıp seeryan demısler ama drları asla almamaişlar ıkna etmısler yanıı

evet kız korkmuş sezeryan demiş onlar da dinlemiş.
doktor ikna edebilirdi belki ama hayırlısı böyleymiş demekki.
belki de normal olsa dah çok sıkıntı çekecekti allah bilir orasını.
ama ben de normal doğurmak istiyorum.karnımı kesecekleri fikri hiç
hoşuma gitmiyor.hakkımızda hayırlısı olsun.ogün gelecek
ve ne yaşanacaksa yaşanacak şimdiden düşünmeyelim bence.

evet oznurcum haklısın ama ınsan dusunmedende edemıo yaa
benımde altatrafımı dıkmelerı bana cok garıp gelıo yaa bı tuhaf oluom aman allahım :roflol:

Bence karnının kesılıp dıkılmesınden daha ıyıdır yaaaa.
Hem uyuŞmuŞ olacak hıssetmeyeceksınkı.

ya oznur benm kkasıklarım acaip agrıoo bıldgn gıbı degıl yuruyemıorum yanı o derecee nekı buu

arkadaşlarım hiç birinizi unutmadım hepinizi çok seviyorummmmmmmmm
vaktim oldukça da takip ediyorum
sizlerden mutlu haberler okudukça çok mutlu oluyorummmmmmm kendinize iyi bakın kucak dolusu sevgiler opuyorumnanaktan

canım nilümm bizde seni çok seviyoruz vede özlüyoruz daha sık gel lütfennn özletme kendini

http://s1.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=6226424

kıslar ösnur beni kandırıyo oylamıyo hadi 10 ar puan şettirinde bari 10. sıraya çıkam

nurten kıs her seferinde yazmıyom ama ben ne zaman görsem oyluyom senin bahçeyi sen hergün koy adresi biz oylarızz

kıs derin çekemiyom ki kaydirigubbakcemile3
hep yarım kalıyo esnemelerim bile yarım tam esneyemiyorum
çok gıcık bi durum yaaaaaaaaaa

canım benim belki hurafe diycen ama geçen eniştenin mevlütüne gittimya orada karılar hep konuştu benle işte bebiş falan uzun zamandır görmediklerim falanda vardı aynı senin gibi oldum içim tıkandı sanki anneme dedim nazar olmuşun dedi bir okudu beni anam bir açıldımm sorma sende oku kendini ihlas nas felak fatiha Allahım nazarlar kötü gözler gitsin üstümde de rahatla millet maşallah demeyi bilmiyo ondan olurmuş canım

evet oznurcum haklısın ama ınsan dusunmedende edemıo yaa
benımde altatrafımı dıkmelerı bana cok garıp gelıo yaa bı tuhaf oluom aman allahım :roflol:

ahaa buyur sende benden kıs öznur üstte dikiş olsun ne olacak orayı kullanmıyon nasıl olsa ama aşağıda olunca ayıptır sölemesi sonra tuvaletini yapıcan ilişkiye gircen hep sorun olacak bence daha kötüü

selam kızçelerrr nasılsınızz anam ben 13 haftayı bitirmişimm maşallahhh kıslar bugün hamiş pantolonumu giydimmm ohhhhh be dünya varmışşş nasıl rahatım anlatamam bu arada bugün müşavirler gelecek benim çok işim var yazamaya bilirim ama eve gidince açar okurum ne etmişiniz diyee öpüyom sizi çıtırlarrr

oh cıgdem bız nasıl norml dogum yapıcaz bacım sence :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…