Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance::dance:

evet oznurr aramızda cok frk yok ben bu sabırsızlıkla dogururm :roflol:
ay 5 mayıstada bız gorcez kudret ınsss renklı fotosunu

:teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey: KIZ SEVAL BUDA SENıN HALAYIN

ohh gelsın fotosu bebısının...

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: OLEYYYYYY BEN DOĞURUYORUM OLEYYYYY :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

once sen dogurcan hamılelerın ıçınde..haydı gelsın bebek..

evet oznurr aramızda cok frk yok ben bu sabırsızlıkla dogururm :roflol:
ay 5 mayıstada bız gorcez kudret ınsss renklı fotosunu

seval kıs dogurma bekle..daha var...akannehir

Öznurcum ben normal doĞum ıstıyorum ınŞallah ama daha en son gıttıĞımde bıle dÖnmemıŞtı makat gelıŞı duruyomuŞ ama daha doĞuma var dedı baŞı aŞaĞıda olması lazım yoksa sezeryan olurmuŞ haaa bu arada kızlar sızınde aklınızda olsun sÜreklı yan yatın bebĞın pozısyon alması kolaylaŞıyomuŞ doktor Öyle dedı sırt ÜstÜ yatmak yasak bana allah korusun bebeıŞe kan gıtmezmıŞ bazen ÖlÜmle bıle sonuÇlanıyomuŞ gerÇı sızın daa erken ama dıkkatlı olun yan yatın

ben hep göbeğimin üstüne yatıyorum.sonlarına doğru zaten zararlı olur dimi.sırt üstü yatmak ise imkansızki.karnın geriliyo sanki yatamıyosun.

ohh gelsın fotosu bebısının...

once sen dogurcan hamılelerın ıçınde..haydı gelsın bebek..

EVET CANIM BEN ÖNCE DOĞURUCAM HEM BENİM OĞLUŞ HEPSİNİN ABİSİ OLUCAK AMA TABİKİ EN BÜYÜK EMİRRR ODA HEPSİNİN ABİSİ

Valla Öznurcum doktor yanlarınızı ÇÜrÜteceksınız dedı en saĞlıklısı yan yatmakmıŞ bana da Çok zor gelıyo yan yatma hep yÜz ÜstÜ yatardım ama sakın ha yatma kız bebıŞı sıkıŞtırma delı ınsan kıyarmı hemen bu gece pozısyonu deĞıŞtır Çocuk rahat hareket etsın bÜyÜsÜn

yok dılekcımmm zamanı gelınce dogsun tabıkı bebeısm sımdı dogurmıcam :roflol:

EVET CANIM BEN ÖNCE DOĞURUCAM HEM BENİM OĞLUŞ HEPSİNİN ABİSİ OLUCAK AMA TABİKİ EN BÜYÜK EMİRRR ODA HEPSİNİN ABİSİ
evet...ama emır tohuma kaçtı artık ...:roflol:

evet ozı soluna yat..bebege daha çok oksıjen gıdermıs...

KIZLAR YA BU ARADA BENıM GÖBıŞLE GÖĞÜSLER MAHVOLDU ÇATLAKTAN BADEM YAĞI KREM SÜRDÜM FAYDA ETMEDı BEYAZ TENLıYıM BıRDE DERıM ıNCE OLDUĞUNDANMIDIR NEDıR ÇATIRDADI VÜCUDUM YA ÇOK ÜZÜLÜYYORUM AMA OĞLUŞUMA FEDA OLSUN NE DıYELıM BABASI BıLE BU KADAR YIPRATMADI YUH YANı :roflol: :roflol:

yaa kudret şimdiden zararlımıki yüzüstü yatmam bilmiyorumkismile
nasıl çatladın kız madem krem kullandın.

GÖbek delıĞım dÜz oldu bı gÖrsenız gÖbeĞım yusyuvarlak acaba doĞumdan sonra nasıl olucam Çok merak edıyorum

bnm gogusler cok fena durumda yaa sutyenler olmuoo nasıl yapıcaz bılmıom sıkıolarr

ben hala aynı sütyenlerimi kullanıyorum ama artık değiştirmem gerek aslında.
fırsat bulursam alacam yenilerini.

yaa kudret şimdiden zararlımıki yüzüstü yatmam bilmiyorumkismile
nasıl çatladın kız madem krem kullandın.

TABİ CANIM YA SEN NASIL YÜZ ÜSTÜ YATARSIN YAZIK DEĞİLMİ DOKTORUN SANA ANLATMIYOMU ANLATMASA BİLE SEN BÜTÜN YÜKÜNÜ ÇOCUĞA VERİYOSUN DÜŞÜNSENE ALTTA KALIYO YAVRUCAK SABAHA KADAR NE ÇEKİYODUR KUZUM YA ŞİMDİ ÇOK KIZDIM SANA RAHATINI DÜŞÜNÜP BEBİŞE EZİYET EDİYOSUN klava:

HE KIZ YA BEN ÇATLADIM BİRDEN BİRE NE BİLEYİM DOKTOR BİLE KREM VERDİ ODA ÇARE ETMEDİ ÇATLIYO NE YAPAYIM

KIZLAR BENDE ŞU PENYE SÜTYENLERDEN ALDIM ÇOK RAHAT MEME UCU BELLı EDıYO AMA ONUNDA ÇARESıNı BULDUM DıĞER SÜNGERLı SÜTYENLERıMıN EK PARÇALARI VAR UÇ KISMINA ONU KOYUYOM BENıM KOCıŞ GÜLMEKTEN KIRILIYO :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…