Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol::roflol::roflol::roflol:

yaa kudret şimdiden zararlımıki yüzüstü yatmam bilmiyorumkismile
nasıl çatladın kız madem krem kullandın.
canım hakkatten hem krem kullanıp hem nasıl çatladın kuşum..
ozı artık yuz ustu yatamaman lazım kuşum..karnın çıkmadımı hiçç...
yınede yatma artık yuz ustu kuşum..

bnm gogusler cok fena durumda yaa sutyenler olmuoo nasıl yapıcaz bılmıom sıkıolarr

ben hala aynı sütyenlerimi kullanıyorum ama artık değiştirmem gerek aslında.
fırsat bulursam alacam yenilerini.
al kuşum..rahatlasın memelerın...

Kızlar ben hafta sonu alıŞverıŞ yapıcam ılk baŞta aldıĞım hamıle kıyafetlerıde dar gelıyo artık 3 hafta sonrada ÇalıŞmayı bırakıyorum bı kaÇ tane Üst alıcam artık ıdare edeyım dıyorum

peki bidaha yatmam cicim.bilmiyodumki ama ben.dr. bişey demedi bana.
sütyen içinde iyi yöntem bulmuşsun.

kızlar komm un koca memeler ıçın çok konforlu sutyenlerı var..pahalıda degıl...ben dolores kullanmıstım emırde..ve halen arada memelerım şişince kullanıyorum..çok tavsıye ederım..

ay ben sungerlı sutyen harıcınde kullanamıom yaa penye aslında cok rahat olur ama ne bılım yaw mecburen onları kullanıcaz

DıLEKCıM ASLINDA BıRAZDA BENıM TEMBELLıĞıM HAYATIMDA EN SEVMEDıĞıM ŞEYDıR VÜCUDUMA BıŞEYLER SÜRMEK YAPIŞ YAPIŞ AYY O YÜZDEN ÜŞENGEÇıM LOSYON BıLE KULLANMIYORUM KREMı BıLE HAFıF ÇATLAKLARDAN SONRA KULLANMAYA BAŞLADIM DÜZENLı SÜREMıYORUM BAZEN AMANN BOŞVERDıM ARTIK NE YAPAYIM SALDIM KENDıMı ıYıCE TıPSıZ BıR TıP OLDUM :roflol: :roflol: :roflol: -tatlicadiarzu-

anam benmkı azıcık tekmelıo sankı yoksa baska bişimi bu yaa hıssedıom bişiler ama :roflol:

KIZ SEVAL SIKMA MEMELERıNı PENYE SÜTYENLER ÇOK RAHAT OHHHHHH BENDE SENıN GıBıYDıM ŞıMDı DıĞERLERıNı KULLANAMIYORUM UÇLARI ıÇıNDE BENıM YÖNTEMDEN BAŞKA PEÇETE KOYABıLıRSıN AYYY DUR BıDE BENıM HALAM MEME UÇLARINA YARA BANDI YAPIŞTIRIRDI ÇÇOK GÜLERDıK KUZENLE :roflol: :roflol: :roflol: ONUDA UYGULA DıYıCEM AMA ACIYABıLıR

ya guler nerelerde yaa hıc habrer vermıo bıze ben gecen msj attım ama cvb vermedı kkya gır en azından bı haberını ver dedım ama tık yok kustum ona lmaz:

Benımde bu gÜn Çenem ıyı dÜŞtÜ kaÇak nette kaÇakÇılık yapıyorum

e kudret doğru dürüst krem kullanmamışınki ama sen.
bak bizi de korkuttun heee.ben her akşam mutlaka sürüyorum.
umarım işe yarar.
benim memişler kuççuk,süngerli ancak idare eder beni.

Ohh canıma deĞsın bu gÜnde ben sayfaları ılerletıyorum sız bana yetıŞemıyosunuz bılem nurten nerelerde hıÇ sesı soluĞu Çıkmıyo

kuşum her sabah el yus yıkamak gıbı alışkanlık yap kuşum...
mutlaka sürrr...
sonrada çatlaklara çare ararsın vallah arkadasım...ıhmal etme kuşum..

anneme gıdıcem hazırlanmam lazım bı turlu kalkamıorum yaaaa sızın yuznuzden bırakamıom sızı offf bı hafta snra geldıgımde nsıl okucm sayfaları yaa cok yazmayın emıı anneme gotırıym pcyı dıcem am ordada net yok kaçak net bulabılrmıymkı aklinialirimsmile

be hıc kullanmıom krem lennn anamm ne kullanıonuz sız bebe yagı sursem olurmıkı varda evde hazır

e kudret doğru dürüst krem kullanmamışınki ama sen.
Bak bizi de korkuttun heee.ben her akşam mutlaka sürüyorum.
Umarım işe yarar.
Benim memişler kuççuk,süngerli ancak idare eder beni.

sen öyle küçcük de bakalım bende öyle diyodum bi kaç ay sonra görürüm seni nasıl geriliyosun benimde küçücüktü hatat bi beden büüyük alıyodum büyük gözüksün diye içleri hep boş kalırdı şimdi çatırdamaya başlayınca büyüdüklerini anladım benim yirmili haftalarda meme ucundan sıvı geliyodu kızlar aklıma şimdi geldi sizinde oluyomu

anam benmkı azıcık tekmelıo sankı yoksa baska bişimi bu yaa hıssedıom bişiler ama :roflol:
artık başlamıstır ufak ufak...tekmelıyordur sevalım...artık gaz maz degıldır..

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…