:roflol::roflol::roflol::roflol:KIZLAR YA BU ARADA BENİM GÖBİŞLE GÖĞÜSLER MAHVOLDU ÇATLAKTAN BADEM YAĞI KREM SÜRDÜM FAYDA ETMEDİ BEYAZ TENLİYİM BİRDE DERİM İNCE OLDUĞUNDANMIDIR NEDİR ÇATIRDADI VÜCUDUM YA ÇOK ÜZÜLÜYYORUM AMA OĞLUŞUMA FEDA OLSUN NE DİYELİM BABASI BİLE BU KADAR YIPRATMADI YUH YANİ :roflol: :roflol:
canım hakkatten hem krem kullanıp hem nasıl çatladın kuşum..yaa kudret şimdiden zararlımıki yüzüstü yatmam bilmiyorumkismile
nasıl çatladın kız madem krem kullandın.
bnm gogusler cok fena durumda yaa sutyenler olmuoo nasıl yapıcaz bılmıom sıkıolarr
al kuşum..rahatlasın memelerın...ben hala aynı sütyenlerimi kullanıyorum ama artık değiştirmem gerek aslında.
fırsat bulursam alacam yenilerini.
DİLEKCİM ASLINDA BİRAZDA BENİM TEMBELLİĞİM HAYATIMDA EN SEVMEDİĞİM ŞEYDİR VÜCUDUMA BİŞEYLER SÜRMEK YAPIŞ YAPIŞ AYY O YÜZDEN ÜŞENGEÇİM LOSYON BİLE KULLANMIYORUM KREMİ BİLE HAFİF ÇATLAKLARDAN SONRA KULLANMAYA BAŞLADIM DÜZENLİ SÜREMİYORUM BAZEN AMANN BOŞVERDİM ARTIK NE YAPAYIM SALDIM KENDİMİ İYİCE TİPSİZ BİR TİP OLDUM :roflol: :roflol: :roflol: -tatlicadiarzu-
e kudret doğru dürüst krem kullanmamışınki ama sen.
Bak bizi de korkuttun heee.ben her akşam mutlaka sürüyorum.
Umarım işe yarar.
Benim memişler kuççuk,süngerli ancak idare eder beni.
artık başlamıstır ufak ufak...tekmelıyordur sevalım...artık gaz maz degıldır..anam benmkı azıcık tekmelıo sankı yoksa baska bişimi bu yaa hıssedıom bişiler ama :roflol:
KIZ SEVAL SIKMA MEMELERİNİ PENYE SÜTYENLER ÇOK RAHAT OHHHHHH BENDE SENİN GİBİYDİM ŞİMDİ DİĞERLERİNİ KULLANAMIYORUM UÇLARI İÇİNDE BENİM YÖNTEMDEN BAŞKA PEÇETE KOYABİLİRSİN AYYY DUR BİDE BENİM HALAM MEME UÇLARINA YARA BANDI YAPIŞTIRIRDI ÇÇOK GÜLERDİK KUZENLE :roflol: :roflol: :roflol: ONUDA UYGULA DİYİCEM AMA ACIYABİLİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?