bide birkaç kez bu hafta rüya gördüm birinde dr gidiyordum bana diyor bebeğin gelişimi durmuşş alıcaz falan demiyor ama nasıl ağlıyorum geçen akşamda elimde bebek kefenlii mezarlıktayımm
Kıs ÇİĞdem
benİm velet tekmelerİ ardı arıdına sıralıyo valla senİn kızı duydu ya
aaaaaaaa yok bÖle bİŞİ yaaaaa
enerjİ geldİ ÇocuĞa
bide birkaç kez bu hafta rüya gördüm birinde dr gidiyordum bana diyor bebeğin gelişimi durmuşş alıcaz falan demiyor ama nasıl ağlıyorum geçen akşamda elimde bebek kefenlii mezarlıktayımm
canavarmı kuşum..çok tatlısın.. :roflol::roflol::roflol:kız çiğdem demekki sen kafanda kuruyosunki rüyana giriyo
unut böyle şeyleri,güzel şeyler hayal et ki rüyalarında güzel olsun.
gerçi bende çok abuk bi rüya gördüm dün gece.rüyaya bak annem
babamı aldatmış.rüyamda görsem inanmam diyecem rüyaya bak.
saçma sapan şeyler görüyoruz hamilelik ilginç bişi.
ben canavarlar falan da görmüştüm ay daha neler neler öyle saçmaki.
evet bunları duyacakmışım galiba öbür bebiş erkekti eşimde rüyasında mubarek bir zat bunun erkek çocuğu var demişş
kız çiğdem demekki sen kafanda kuruyosunki rüyana giriyo
unut böyle şeyleri,güzel şeyler hayal et ki rüyalarında güzel olsun.
Gerçi bende çok abuk bi rüya gördüm dün gece.rüyaya bak annem
babamı aldatmış.rüyamda görsem inanmam diyecem rüyaya bak.
Saçma sapan şeyler görüyoruz hamilelik ilginç bişi.
Ben canavarlar falan da görmüştüm ay daha neler neler öyle saçmaki.
evet bunları duyacakmışım galiba öbür bebiş erkekti eşimde rüyasında mubarek bir zat bunun erkek çocuğu var demişş
tsk ederrim canlarım benimm ya kızçemi anlatıyım bir kıpırdak bir şıkırdak cadı kızım bir durmadıı kadın zor ölçtü dedi 15 güne varmaz net duyarsınn hareketleri hatta öbür olayıı anlatırken sakın kafanıza takmayın bakın bu bebek çok sağlıklı hatta çok hareketli kalbide atıyoo dedi gösterdii eller ayakklar hopp diye sıçramalarr maşallahh yanii 147 gr dedii 19,30 cm
tsk ederrim canlarım benimm ya kızçemi anlatıyım bir kıpırdak bir şıkırdak cadı kızım bir durmadıı kadın zor ölçtü dedi 15 güne varmaz net duyarsınn hareketleri hatta öbür olayıı anlatırken sakın kafanıza takmayın bakın bu bebek çok sağlıklı hatta çok hareketli kalbide atıyoo dedi gösterdii eller ayakklar hopp diye sıçramalarr maşallahh yanii 147 gr dedii 19,30 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?