Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bide birkaç kez bu hafta rüya gördüm birinde dr gidiyordum bana diyor bebeğin gelişimi durmuşş alıcaz falan demiyor ama nasıl ağlıyorum geçen akşamda elimde bebek kefenlii mezarlıktayımm

kuşum düşünme sakın öyle seyler...
düşüncelerın rüyalarına yansıyor...
gusel seyler düşün...lutfenn

kaç gr. olmuş senin kız çiğdem.
bi de ne yapıyosu ultrasonda nasıl gördün anlatsana.

bide birkaç kez bu hafta rüya gördüm birinde dr gidiyordum bana diyor bebeğin gelişimi durmuşş alıcaz falan demiyor ama nasıl ağlıyorum geçen akşamda elimde bebek kefenlii mezarlıktayımm

rüyan hayır olsun canım
aklına kötü bieşy getirme
bunları duyacağın girmiş rüyana demek ki
bak babağin sağlıklı çok şükür
sen bence başka bi doktora daha görün

gömücekmişim bebeğii yanlızım diyorum kadın gömmez ki dönüyorum abime diyorum senden bişey istiycem yaparmısın hayırdır diyor dilim varmıyoz bebeğim erkekmiş ama ölmüş diycem yutkunuyorum diyorumki elimi gösterip bu muhammeddi gömermisin (yani bebeğin erkek olduğunu anlasın diye) şok oluyo oda

cnm demekkı ruyan otekı bebegıymıs ama yanı gormemıs olabılır cok guvenıosan devam et cnm bende cok guvenıorum druma degstrmek ıtemıorum guven cok onemlı

Kıs ÇıĞdem
senın kızın Şerefıne tÜm erkek annelerı sıralanmıŞ aŞŞadaaaaaaaaa

kız çiğdem demekki sen kafanda kuruyosunki rüyana giriyo
unut böyle şeyleri,güzel şeyler hayal et ki rüyalarında güzel olsun.
gerçi bende çok abuk bi rüya gördüm dün gece.rüyaya bak annem
babamı aldatmış.rüyamda görsem inanmam diyecem rüyaya bak.
saçma sapan şeyler görüyoruz hamilelik ilginç bişi.
ben canavarlar falan da görmüştüm ay daha neler neler öyle saçmaki.

evet bunları duyacakmışım galiba öbür bebiş erkekti eşimde rüyasında mubarek bir zat bunun erkek çocuğu var demişş

canavarmı kuşum..çok tatlısın.. :roflol::roflol::roflol:

evet bunları duyacakmışım galiba öbür bebiş erkekti eşimde rüyasında mubarek bir zat bunun erkek çocuğu var demişş

kuşum düşünmıycen bunları..rüya işte deyip geçeceksin kuşumm Şeniz

benimde ilk zamanlar rüyalarım tuhaftı
kayınvaldem eşimi sıkı sıkı tembihlemişti
hamile kadını rüyasında çok korkuturlar
asla nurteni evde yanlız bırakma diye

hayırlısı böleymiş şekercim
ay şimdi sen cicili bicili giydirirsin saçalrına rengarenk tokalar takarsın ne süper yaaaaaaaaa

tsk ederrim canlarım benimm ya kızçemi anlatıyım bir kıpırdak bir şıkırdak cadı kızım bir durmadıı kadın zor ölçtü dedi 15 güne varmaz net duyarsınn hareketleri hatta öbür olayıı anlatırken sakın kafanıza takmayın bakın bu bebek çok sağlıklı hatta çok hareketli kalbide atıyoo dedi gösterdii eller ayakklar hopp diye sıçramalarr maşallahh yanii 147 gr dedii 19,30 cm

MAŞALLAH MAŞALLAH
BENİM OĞLUŞUMDA
GEÇEN HAFTA 460 GR DI TEYZELERİ

eşimde hep erkek erkek derken birden bir sevindii 5 oldu arıyoo kızım nabıyoo eee kızlar nabıyonuz diyooo ayy barbi bebek kampanyalarını takip edeyim ben artıkk kızıma çıtırık elbiseler alırımm şapkalar

oohhh maşşallah kuzuya ...canım benım... :lepi: :lepi:
yerim onu ben...poposundan hemıde...

ay bend ebebegmın kılosunu merak edıorum bus efer gıttgımde kesın sorcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…