Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öznurr listee yi güncellesene şekerimm anamm kızıma isim bulmam lazımm oğlanınki hazırdıı

ay cıgdosum ya kız bebeklere gore daha gusel seyler var yaa mukemmel elbıseler falan oyyyyy

3 lü testi söyledi bende yaptırmasak olurmu dedim olur zaten 2 de sorun yok dedi 1 ay sonra gel o zaman ayrıntılı usg ye girip bakalımm dedii bidee hee kızlar balık yee çokk dedi yemiyorsan ilaç yazayım dedii bende yerim dedimm

Benım kısım olsaydı eĞer
ben sena ıstıodum
babasıda belınay ıstıodu
ıkısını bırden koyardım heralde
belınay gÜsel ısın ÇıĞdoŞum bak

ben balıktan feci tiksindim
hiç yemiyooommmmmm

Benİm kısım olsaydı eĞer
ben sena İstİodum
babasıda belİnay İstİodu
İkİsİnİ bİrden koyardım heralde
belİnay gÜsel İsİn ÇİĞdoŞum bak

dur kıs liste yapıyım duydukça seçeriz birini sonra
benin arkadaşımın ablasını bebeği olmuştu kıza bir türlü isim bulamamışlar bebek doğdu babası hastanede demişş betül olsunn (14 yaşında şimdi) herkes eh işte dedi kondu sonra dediler nerden aklına geldi adam demezmii gelmedi o gün hastaneye gelriken takvime bakmışş doğacak çocuğa isim köşesinde okumuşş ablası kriz geçirmiştii :roflol:

:roflol: yersın kuşum..saglıklı olmak ıçın haftada 1-2 kez yıyebılırsen çok ıyı olur...

eee alcaz artıkk görücüler gelcek kızım çıtır olsunn kaydirigubbakcemile2

bende talıbım...benım oglan çişini soyluyor bak..kızlarınkı daha dogcak bezıne çış yapcak...çişli kız onlar..sen gel benım oğlana bı bak..:roflol::roflol:

çok guzel ısım ama..ben severım..şirin bır havası var betül ismının..

benim kardeşimin adınıda takvimden koyduk bis
dedem tutturdu ramazanda doğdu ramazan olcak
babam dedi olmıcak
ablamda o günkü takvime baktı ikinizin dediğide olmasın takvim neyse o olsun dedi
ordada emre vardı emre koyduk :roflol:

ohh dılege bak sen hıc ortada yokken oda fırladı senın oglanda yakıskllı dılek hee
ama bnm oglusum kadar olamaz bnm oglum ultrason guselı .roflol:

:roflol: :roflol: kriterlerimiz olucak tabii buda önemli bir meziyett emir oğlumuzda yakışıklıı biz bir düşünelimm size haber gönderirizzz CADIARZU

ay ben emre ısmını cok sverımmm ya cocugum olsun hep emre koycm derdım ama olmadı kısmet degılmıs

anam asagıya bak topık doldu tastı tamda temılık yapıodum zatende yorulmustum bıraktım yarıda geldım

sana anlamlarınıda sçliim
sena nur ışık anlamında
belinay da ayın göle yansıması ve peygamber çiçeği imiş

benım kocişimin adı emre..kaydirigubbakcemile5

ohh dılege bak sen hıc ortada yokken oda fırladı senın oglanda yakıskllı dılek hee
ama bnm oglusum kadar olamaz bnm oglum ultrason guselı .roflol:

öyle deme kuşum...bütün bebekler güzel....senın oğlusunda çok yakısıklı olcak...şimdinin ultrason guzelı yarının fotograf güzelı olcak..

ben küçükkken bebeklerimle oynarken bebeğimin adı hep didem di çiğdeme uygun didemm koyardım adınıı delikafadulden

ay ben emre ısmını cok sverımmm ya cocugum olsun hep emre koycm derdım ama olmadı kısmet degılmıs

evet evet işte o benim kardeşşşiimmmm :roflol:

anam asagıya bak topık doldu tastı tamda temılık yapıodum zatende yorulmustum bıraktım yarıda geldım

boşverrrrrrrr dünden beri temi,zlik yapıyon yeter artık yorma kendini annesi
bebeğini de düşün azcik oturda lak lak yapıoz

hihoyyyt
:roflol: :roflol: kriterlerimiz olucak tabii buda önemli bir meziyett emir oğlumuzda yakışıklıı biz bir düşünelimm size haber gönderirizzz CADIARZU

hihoyyythihoyyyt
sen kız anneıs olmaya çok yakısıyorsun kuşum...
kimseyı kırmadan hhaber yolluyorsun...düşünemlım haber gönderırız...süper cevap... Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…