Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
len ösnur kudret ne konuşmuyonus
sustunuz kaldınız öleeeeeee

dılekım kırılma bana saka dıdım ben hepmızın bebeklerı cok tatlı bilmiyorumkismile
evette nurten yarıdada bırakmak ıstemıom dınlenıyım bıraz laklak yapım devam ederım

dılekım kırılma bana saka dıdım ben hepmızın bebeklerı cok tatlı bilmiyorumkismile
evette nurten yarıdada bırakmak ıstemıom dınlenıyım bıraz laklak yapım devam ederım

az dinlen
sonra yoruyon bebeği
vay efendim nie kıpırdamıyo demeye başlıyon
yoruluyo tabi :roflol:
benkendimi çok yorunca 1 gün boyunca hiç hissedemiyon oğluşumu

Ne yemeĞı nan gıttım geldım yaaaa.ıŞ geldı ÖnÜme.ona bakıyodum amma Çok yazmıŞsınız.

:smiley-cool:
ben oglumuu özledımmmmmmm

bendeeeeeeeeee
doktor tam yandan yüzünü çekti usg de
ağzı burnu minnacık yavrumun
o resmi elimden düşürmüyom evde
bi tatlıki durun avatarıma koyim oğlumu eve gidince

az dinlen
sonra yoruyon bebeği
vay efendim nie kıpırdamıyo demeye başlıyon
yoruluyo tabi :roflol:
benkendimi çok yorunca 1 gün boyunca hiç hissedemiyon oğluşumu

kız nurten ciddeen biz yorulunca onlarda yoruluyormu acabaa Çok üzgünüm çoook çocuk konuşsa diycek nan kadınn otur bi p.. nun üstünede kendimize gelelimm bende çok yoruyom kendimii daha tam hamilelik moduna giremedim heralde deli gibi hızlı iş yapıyomm

ay kız ondanmı acep bebegımmm oynamıoooo amanın bundan snra zaten fazla yapmam bızım mayısta dugumuz var gelen gıden cok olck cnm malum o yuzden temızlık yapıyımda sımdı snraları cok kalmaz

tabikide yoruluyomuş annesi
annenin her yaptığından etkilenirmiş
sen neşeliyken neşelenip üzgünkende anne karnında ağlayabilirmiş
doktor da söledi bana
bi ara bikaç damla kanamam olmuştu hemen hastaneye gitmiştim ya hatırladınız mı bilmem o zaman doktor bebeğin çok iyi bidaha bu kadar üzülüpde etkileme onuda demişti

kudret önce doğum yapcak çiğdoşum
sonra bennu :roflol:
sonada beeeeennnnn

ay valla eşimde diyorki bizimki için acaba hissetmişmidir kardeşinin varlığını yada yokluğunu diyee kafam karıştıı valla

bennu dün didi ya
33+4 deymiş
kudretin bi 15-20 gün kadar önce sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…