cıdem bız senı dogurturuz korkma..Şeniz
kızlar burda belediyee sokakta komyonla fesleğen dağatıyoo dede aşağıdaydı dedim çık kapıya sende al bu arada kamyon yan sokağa döndü dedim gitti sen bizim dede koşş kamyonun arkasından 2 sokak durdurmuşş almış 2 tane bir geldi dil karış dışarda ne yapacan bunları dedi ne ki bu diyo ben sandım güsel bir çiçek veriyorlarr canım yaaa halini bir göreydinizz
bu arada dedenin sabahki bombasıı kargocu gelmişş izmirden bir firmadan evrak geldi demişş biz izmirde kimseyi tanımıyoz geri götür demişş kaydirigubbakcemile3 ben indim aşağı aldımm dedim iş yapıyoz firmayla alma diyo kapatıyoz zatem ne yapacan evrakıı
yok kız dilekim direkk sezeryannn ölürüm kıs ben
sen ilk normal mi yaptın
benim gözümde normal doğum yapan kadınlar süperr kadınlar hayranlıkla bakıyom valla
heee normal oldu...kafaya koyduydum sezewryan düşünmedım hiç...narkoz fabım var...
ıkına sıkıla dogurdum emırı...:roflol:
dılek opmesın bence yaa elın adamını öz dedesı degıl ya hos :roflol:
kız dilek vallamıı anaaaa anaaaa imdattttttttttttttttttt
e canım sonra aşağıya dikiş nakış yaptılarmıı hemen doğdumuu çok sancı çektin mi
dılek opmesın bence yaa elın adamını öz dedesı degıl ya hos :roflol:
hee piko bıle ışlemıs kadın..ben dogurunca kurtuldum artık doktor ne işledı bılmıyom..ben tercıyımı gül motıfınden kullanacaktım..ama artık o ne işledı bılmem...Şeniz
Kız maŞallah ne gÜzel arkadaŞlarım var benİm bİ doĞum provası yapayım dedİm hepİnİz koŞtunuz İmdadıma sİzİ Çom Çokkkk sevİyorum benn
kız dilek vallamıı anaaaa anaaaa imdattttttttttttttttttt
e canım sonra aşağıya dikiş nakış yaptılarmıı hemen doğdumuu çok sancı çektin mi
kıs öpermiyim hiç adı dede ama sorsan genççç dedimya evlenmiyormuş ki miras bölünmesin bu saatten sonra diyee ayy bide görseniz sabah kapının önündeydii önünden geçtim dükkana girdimm baktım hiç görmüyoo dürttüm amcaa ben geldim dedimm aaaaaaaaaaaaa ne zaten geldin yahu ne sessizsin dedi sessiz dediği sabah eşimin minibüsüyle geliyoz koca araba durdu indim kapıyımm güm kapattım bu görmüyoo :sm_cool:
ay canım ya koştuk tabi bak herkes var doğumunda
doktor (dilek)
ebe (seval)
kapıda bayılan hasta yakını (bennnn)
:dance:
ay canım ya koştuk tabi bak herkes var doğumunda
doktor (dilek)
ebe (seval)
kapıda bayılan hasta yakını (bennnn)
:dance:
Kız ÇİĞdoŞ senİn dede tam benlİk bİz yanyana gelsek tÜrkİyede fırtına kopar gÜlme krİzİnden ayyy Çok Şeker ya
Evet dİlek ya bu dİkİŞ olayı nasıl olacak ayyyy en Çok o korkutuyo ben haftaya alttan muayeneye gİdİcem Çatı darmı genİŞmİ dİye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?