Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy canım deden çok tatlıymıs...öp benım için yaa.a...
kosmus bıde kanyon arkasıncan yerım ben onu..

yok kız dilekim direkk sezeryannn ölürüm kıs ben
sen ilk normal mi yaptın
benim gözümde normal doğum yapan kadınlar süperr kadınlar hayranlıkla bakıyom valla

heee normal oldu...kafaya koyduydum sezewryan düşünmedım hiç...narkoz fabım var...
ıkına sıkıla dogurdum emırı...:roflol:

dılek opmesın bence yaa elın adamını öz dedesı degıl ya hos :roflol:

heee normal oldu...kafaya koyduydum sezewryan düşünmedım hiç...narkoz fabım var...
ıkına sıkıla dogurdum emırı...:roflol:

kız dilek vallamıı anaaaa anaaaa imdattttttttttttttttttt
e canım sonra aşağıya dikiş nakış yaptılarmıı hemen doğdumuu çok sancı çektin mi

e canım sonra aşağıya dikiş nakış yaptılarmıı hemen doğdumuu çok sancı çektin mi

hee piko bıle ışlemıs kadın..ben dogurunca kurtuldum artık doktor ne işledı bılmıyom..ben tercıyımı gül motıfınden kullanacaktım..ama artık o ne işledı bılmem...Şeniz

dılek opmesın bence yaa elın adamını öz dedesı degıl ya hos :roflol:

kıs öpermiyim hiç adı dede ama sorsan genççç dedimya evlenmiyormuş ki miras bölünmesin bu saatten sonra diyee ayy bide görseniz sabah kapının önündeydii önünden geçtim dükkana girdimm baktım hiç görmüyoo dürttüm amcaa ben geldim dedimm aaaaaaaaaaaaa ne zaten geldin yahu ne sessizsin dedi sessiz dediği sabah eşimin minibüsüyle geliyoz koca araba durdu indim kapıyımm güm kapattım bu görmüyoo :sm_cool:

Kız maŞallah ne gÜzel arkadaŞlarım var benım bı doĞum provası yapayım dedım hepınız koŞtunuz ımdadıma sızı Çom Çokkkk sevıyorum benn

hee piko bıle ışlemıs kadın..ben dogurunca kurtuldum artık doktor ne işledı bılmıyom..ben tercıyımı gül motıfınden kullanacaktım..ama artık o ne işledı bılmem...Şeniz

kıs dilek şaka dedimm nakışıı aşağıyada dikiş atıyorlarmış diye duydum da onu sordumm

Kız ÇıĞdoŞ senın dede tam benlık bız yanyana gelsek tÜrkıyede fırtına kopar gÜlme krızınden ayyy Çok Şeker ya

Kız maŞallah ne gÜzel arkadaŞlarım var benİm bİ doĞum provası yapayım dedİm hepİnİz koŞtunuz İmdadıma sİzİ Çom Çokkkk sevİyorum benn

ay canım ya koştuk tabi bak herkes var doğumunda
doktor (dilek)
ebe (seval)
kapıda bayılan hasta yakını (bennnn)
:dance:

ben hastaneye 10 da yattım sabah...aksam 20:05 de dogdu..sancım saat öğlen 2 gıbı tam anlamıyla basladı...ama ben ılk çok böğürdüm...
sonra ıse yatakta at gibi tepiştim...emme çıkmayacagı tuttu...kendını ...emme hemsıre karnıma yatmasaydı çıkaramazdım belkım..hemsıre karnıma bastırdı emır attı kendunu dışarı....akannehirakannehir

Evet dılek ya bu dıkıŞ olayı nasıl olacak ayyyy en Çok o korkutuyo ben haftaya alttan muayeneye gıdıcem Çatı darmı genıŞmı dıye

ihihiihihihiih :roflol::roflol:

Kız ÇİĞdoŞ senİn dede tam benlİk bİz yanyana gelsek tÜrkİyede fırtına kopar gÜlme krİzİnden ayyy Çok Şeker ya

ya sorma dede hergün bir standup yapıyoo geçen tel bağladı bana diyo bak seni arıyorlar efendim dedim adam bilmemkimle görüşcektim dedi dedim yanlış e kardeşim yanlışsa neden beyfendi burda veriyim dedi diyoo
adam her gelen teli bana bağlıyo yanlışları bileee

Evet dİlek ya bu dİkİŞ olayı nasıl olacak ayyyy en Çok o korkutuyo ben haftaya alttan muayeneye gİdİcem Çatı darmı genİŞmİ dİye

korkma yaparsın..bebek kaç kılo sımcık...
sen hele dogur dikiş nakış işleme doktor yapar...önce dogur kuşum..hihoyyyt

DıLEK AMMA GEÇ DOĞURMUŞSUN SENDE SABAHTAN AKŞAMA KADARMI OLUYO O ZAMAN HEMEN TELAŞA GEREK YOK ZATEN HASTANEDE ÇOK BEKLıYOMUŞUZ
BENıM ÇATLAK KOCıŞ ıKıDE BıR SORUYO GARıBıM SENıN SANCIN TUTMADAN NORMAL OLARAK HASTANEYE GıDıP DOĞURMA ıHTıMALıN YOKMU DıYO ZATEN BEN Bı BAĞIRSAM KORKUDAN DÜŞER BAYILIR NE OLACAK BıLMıYORUM :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…