DİLEK AMMA GEÇ DOĞURMUŞSUN SENDE SABAHTAN AKŞAMA KADARMI OLUYO O ZAMAN HEMEN TELAŞA GEREK YOK ZATEN HASTANEDE ÇOK BEKLİYOMUŞUZ
BENİM ÇATLAK KOCİŞ İKİDE BİR SORUYO GARİBİM SENİN SANCIN TUTMADAN NORMAL OLARAK HASTANEYE GİDİP DOĞURMA İHTİMALİN YOKMU DİYO ZATEN BEN Bİ BAĞIRSAM KORKUDAN DÜŞER BAYILIR NE OLACAK BİLMİYORUM :roflol: :roflol: :roflol:
korkma yaparsın..bebek kaç kılo sımcık...
Sen hele dogur dikiş nakış işleme doktor yapar...önce dogur kuşum..hihoyyyt
DİLEK AMMA GEÇ DOĞURMUŞSUN SENDE SABAHTAN AKŞAMA KADARMI OLUYO O ZAMAN HEMEN TELAŞA GEREK YOK ZATEN HASTANEDE ÇOK BEKLİYOMUŞUZ
BENİM ÇATLAK KOCİŞ İKİDE BİR SORUYO GARİBİM SENİN SANCIN TUTMADAN NORMAL OLARAK HASTANEYE GİDİP DOĞURMA İHTİMALİN YOKMU DİYO ZATEN BEN Bİ BAĞIRSAM KORKUDAN DÜŞER BAYILIR NE OLACAK BİLMİYORUM :roflol: :roflol: :roflol:
kıs heralde sen bir doğurcan adamcağız 9 doğurcak kolaymııı
dilekcim en son 26 nisanda gitmiştim 2750 gr olmuştu doktor kilosu iyi dedi normal doğuma uygunmuş şimdi 3 kiloyu geçmiştir haftaya gidince bakarız zaten doğuma kadar 3500 olur galiba
KIZ SEVAL SEN NİYE KONUŞMUYON KUŞUM YOKSA KORKUDAN DÜŞÜP BAYILDINMI ALLAH KORUSUNN :roflol: :roflol:
maşallah dokturmusunzz ebenız geldı cekılın ulennn ılk önce kudret snra bılgeyı dogurtucm hemsıre hanım cıgdem sen ol yatırın hastayı nesterı ver bana :roflol:
ne hemşiresi kıss ben bayıldım benim başımda var hemşiree onu alın ben ayılırım bir araaa
normal dogumdada kesılıo ya kızım senı korkutmak gıbı olmasında bnm gorumcemın poposuna kadar kesmıslerdı arkdslarımda normal yaptılar onlarında kestıler hep
Kız çatlak seval ne neşteri neremi kesicen sen len ne biçim ebesin sen ay bayılazaaammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?