Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kıs heralde sen bir doğurcan adamcağız 9 doğurcak kolaymııı

korkma yaparsın..bebek kaç kılo sımcık...
Sen hele dogur dikiş nakış işleme doktor yapar...önce dogur kuşum..hihoyyyt

dilekcim en son 26 nisanda gitmiştim 2750 gr olmuştu doktor kilosu iyi dedi normal doğuma uygunmuş şimdi 3 kiloyu geçmiştir haftaya gidince bakarız zaten doğuma kadar 3500 olur galiba

KIZ SEVAL SEN NıYE KONUŞMUYON KUŞUM YOKSA KORKUDAN DÜŞÜP BAYILDINMI ALLAH KORUSUNN :roflol: :roflol:

been doguma 10 gun kala dogurdum..hastaneye yatırıyorlar sunı sancı verdıler...dogum basladı ama yeterı kadar sancım yoktu...
zatten evde gece sancı basladı..sabah 4 de ben kocısı kaldırdım saat 7 de...
kaynanam kahvaltı yaptırdı..duş yap dedı..hastaneye 9 da gıttımm..10 da yatış yaptım...
ama çok guzel oluyor..tavsıye ederım..sancın bırden baslamaz korkma az az hıssettıırır...
bırde geceden çok hafıflemıstım...ne acayıp rahattım..
meger bebek ıyıce asagı ınermıs...dıyafram rahatlarmış...anne daha kolay nefes alırmıs...buda bır belırtı cancan...

dilekcim en son 26 nisanda gitmiştim 2750 gr olmuştu doktor kilosu iyi dedi normal doğuma uygunmuş şimdi 3 kiloyu geçmiştir haftaya gidince bakarız zaten doğuma kadar 3500 olur galiba

tamam kuşum dogurursun..normal kılosunda..emır 3,240 dogdu...

maşallah dokturmusunzz ebenız geldı cekılın ulennn ılk önce kudret snra bılgeyı dogurtucm hemsıre hanım cıgdem sen ol yatırın hastayı nesterı ver bana :roflol:

bayılmam ben merak etme kolay kolay bugune kadar hıc bayılmadım ama galıba bu dogum ıskencesı benı bayıltıck :roflol:

maşallah dokturmusunzz ebenız geldı cekılın ulennn ılk önce kudret snra bılgeyı dogurtucm hemsıre hanım cıgdem sen ol yatırın hastayı nesterı ver bana :roflol:

ne hemşiresi kıss ben bayıldım benim başımda var hemşiree onu alın ben ayılırım bir araaa

Ayyy konuŞunca Çok heyecanlanıyorum Şımdı ortaya doĞurucam heyecandan ayyy kızlar ben en ılk doĞuran olucam sızın doĞum yaklaŞınca artık sızı sakınleŞtırırım dılek gıbı

Kız çatlak seval ne neşteri neremi kesicen sen len ne biçim ebesin sen ay bayılazaaammmmm

BıRı ÇıĞDEMı AYILTSIN AYOL BU NE BÖYLE ETRAFTA BAYILAN BAYILANA OĞLAN ÇIKMAYACAK KORKUDAN :roflol: :roflol: :roflol:

normal dogumdada kesılıo ya kızım senı korkutmak gıbı olmasında bnm gorumcemın poposuna kadar kesmıslerdı arkdslarımda normal yaptılar onlarında kestıler hep

GÜLER BıLGE KADRıYE NıLÜFER CANAN ONLAR NERDE BANANE ONLAR GELMEDEN BENıM DOĞURMAM GELMEZ ONLARDA KAPIDA BEKLESıNLER PROVA ıÇıN :roflol: :roflol:

normal dogumdada kesılıo ya kızım senı korkutmak gıbı olmasında bnm gorumcemın poposuna kadar kesmıslerdı arkdslarımda normal yaptılar onlarında kestıler hep

AMANINNNNNN BANANEEE BEN KESTİRMEM LEN NE BU YA SÜNNETMİ YAPIYOLAR VÜCUT ESTETİKİM BOZULUR
AYYY BENDE İZLEMİŞTİM O KESİMLİ DOĞUMU VİDEODAN ÇOK KORKUNÇÇ İNŞALLAH BENİM ÇATI ÇOK GENİŞTİR KESMEYE GEREK KALMAZ DÜŞÜNSENİZE KESİYOLAR BİDE YANLIŞLIKLA HERYERİ DİKİYOLAR AYYYY ÇOK KOMİK YA GİRİŞ ÇIKIŞ KAPALI KOCİŞ DAVA EDER VALLA DOKTORLARI :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…