Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy konuŞunca Çok heyecanlanıyorum Şİmdİ ortaya doĞurucam heyecandan ayyy kızlar ben en İlk doĞuran olucam sİzİn doĞum yaklaŞınca artık sİzİ sakİnleŞtİrİrİm dİlek gİbİ
evet kuşum deneyımlerını bızle paylaşcan demi...oleeyyyy...
tmm nurten olsun hemsıre o dayanıklıdır :)
evet evet nurten olsun hemşure..

Kız çatlak seval ne neşteri neremi kesicen sen len ne biçim ebesin sen ay bayılazaaammmmm
haaaaahahhahahahaha
normal dogumdada kesılıo ya kızım senı korkutmak gıbı olmasında bnm gorumcemın poposuna kadar kesmıslerdı arkdslarımda normal yaptılar onlarında kestıler hep
yok kuşum ya...
herkeste aynı olmuyor...bende 3 dikiş vardı...
korkulcak bısey yok...

GÜLMEKTEN KARNIM YIRTILACAK ŞıMCıKK :roflol: :roflol: :roflol:
BENıMN DOĞUMDA BU YAZDIKLARIMIZ AKLIMA GELıR GÜLME KRıZı TUTARSA :roflol: :roflol:

cnm senınkı genıstır ınsallah ta kesmezler yanı eskısı gıbı degıl artık normal dogumlar yaa eskıden kesme falan yokmus sımdı kolaylarına gelıo hemen kesıolar bıde adı normal dogum oluo

amannn kuşum estetık bozulmuyor...aynı oluyorsun 2 ay sonra...
gıcır gıcır yepyenii...
ahahahahhahahaguclubacismile

sen doguma gırerken kk kızlarını cagırın dersın onlar dogumumu yaptırcak :roflol:

EVET ÇıĞDOŞ YA ZATEN OĞLANIN PıPıCıĞıDE BÜYÜK KORKUDAN ıÇıNE KAÇICAK TOSUNUMUN BAYILANLARI GÖRÜNCE :roflol: :roflol: :roflol:

Selam arkadaŞlar
dılekkkkk senı buldumm
dıleĞı arıyodum topıcı hıÇ farketmemıŞtım

cnm senınkı genıstır ınsallah ta kesmezler yanı eskısı gıbı degıl artık normal dogumlar yaa eskıden kesme falan yokmus sımdı kolaylarına gelıo hemen kesıolar bıde adı normal dogum oluo

yok beee bebek gelınceye kadar beklıyorlar...tam çıkarken gerekırse eger...
ama sancıdan açılma oluyor zatten ...onun genışlıkle ılgısı yok...herkesınkı aynı hemen hemen... sancı ıle açılcak kuşum yaa...laelaelaelaelae

GÜLMEKTEN KARNIM YIRTILACAK ŞİMCİKK :roflol: :roflol: :roflol:
BENİMN DOĞUMDA BU YAZDIKLARIMIZ AKLIMA GELİR GÜLME KRİZİ TUTARSA :roflol: :roflol:

ayy kudrett Allah yardımcın olsun hepimizin öyle inşallah güle oynaya doğururuz hepimiz canımm Aminnnn

Selam arkadaŞlar
dİlekkkkk senİ buldumm
dİleĞİ arıyodum topİcİ hİÇ farketmemİŞtİm

kuşum çok eskı topıgımm...herkes hamıle kalınca ben sıze trasfer oldum burdan...sempatiksalakcinni

Aman bozulmasında bana lazım daha doktora dıyomuŞum bızım kk dan arkadaŞınkını gıcır gıcır yapmıŞlar bende Öyle ıstıyom bananeee

benımkı motiflı olsun gul falan hee bıde elınız degmısken cıft dıkın :roflol:

kıs senin bebiş diycek vayy ne karizmayım beni gören düşüp bayılmışşş süprizzzzz
ihiihihihih

GÜLMEKTEN KARNIM YIRTILACAK ŞİMCİKK :roflol: :roflol: :roflol:
BENİMN DOĞUMDA BU YAZDIKLARIMIZ AKLIMA GELİR GÜLME KRİZİ TUTARSA :roflol: :roflol:
gelsın boşver..iyi gelır gulmek...

ayy kudrett Allah yardımcın olsun hepimizin öyle inşallah güle oynaya doğururuz hepimiz canımm Aminnnn
amınnnnnn
EVET ÇİĞDOŞ YA ZATEN OĞLANIN PİPİCİĞİDE BÜYÜK KORKUDAN İÇİNE KAÇICAK TOSUNUMUN BAYILANLARI GÖRÜNCE :roflol: :roflol: :roflol:
hahahhahaha...kaçmasın .çişini nirden yapcak sonra..

HOŞGELDİN BACIM AMA DİLEK KAPSAMA ALANI DIŞINDA ŞU ANDA DOĞUM YAPTIRIYO KUSURA BAKMA SIRANI BEKLEE :roflol: :roflol:

ıkındırıyom serapım...ama geldım ...yettım garı...serap senıde ben dogurtcam...:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…