evet kuşum deneyımlerını bızle paylaşcan demi...oleeyyyy...Ayyy konuŞunca Çok heyecanlanıyorum Şİmdİ ortaya doĞurucam heyecandan ayyy kızlar ben en İlk doĞuran olucam sİzİn doĞum yaklaŞınca artık sİzİ sakİnleŞtİrİrİm dİlek gİbİ
evet evet nurten olsun hemşure..tmm nurten olsun hemsıre o dayanıklıdır :)
haaaaahahhahahahahaKız çatlak seval ne neşteri neremi kesicen sen len ne biçim ebesin sen ay bayılazaaammmmm
yok kuşum ya...normal dogumdada kesılıo ya kızım senı korkutmak gıbı olmasında bnm gorumcemın poposuna kadar kesmıslerdı arkdslarımda normal yaptılar onlarında kestıler hep
BİRİ ÇİĞDEMİ AYILTSIN AYOL BU NE BÖYLE ETRAFTA BAYILAN BAYILANA OĞLAN ÇIKMAYACAK KORKUDAN :roflol: :roflol: :roflol:
AMANINNNNNN BANANEEE BEN KESTİRMEM LEN NE BU YA SÜNNETMİ YAPIYOLAR VÜCUT ESTETİKİM BOZULUR
AYYY BENDE İZLEMİŞTİM O KESİMLİ DOĞUMU VİDEODAN ÇOK KORKUNÇÇ İNŞALLAH BENİM ÇATI ÇOK GENİŞTİR KESMEYE GEREK KALMAZ DÜŞÜNSENİZE KESİYOLAR BİDE YANLIŞLIKLA HERYERİ DİKİYOLAR AYYYY ÇOK KOMİK YA GİRİŞ ÇIKIŞ KAPALI KOCİŞ DAVA EDER VALLA DOKTORLARI :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
cnm senınkı genıstır ınsallah ta kesmezler yanı eskısı gıbı degıl artık normal dogumlar yaa eskıden kesme falan yokmus sımdı kolaylarına gelıo hemen kesıolar bıde adı normal dogum oluo
GÜLMEKTEN KARNIM YIRTILACAK ŞİMCİKK :roflol: :roflol: :roflol:
BENİMN DOĞUMDA BU YAZDIKLARIMIZ AKLIMA GELİR GÜLME KRİZİ TUTARSA :roflol: :roflol:
Selam arkadaŞlar
dİlekkkkk senİ buldumm
dİleĞİ arıyodum topİcİ hİÇ farketmemİŞtİm
Selam arkadaŞlar
dİlekkkkk senİ buldumm
Selam arkadaŞlar
dİlekkkkk senİ buldumm
ihiihihihihkıs senin bebiş diycek vayy ne karizmayım beni gören düşüp bayılmışşş süprizzzzz
gelsın boşver..iyi gelır gulmek...GÜLMEKTEN KARNIM YIRTILACAK ŞİMCİKK :roflol: :roflol: :roflol:
BENİMN DOĞUMDA BU YAZDIKLARIMIZ AKLIMA GELİR GÜLME KRİZİ TUTARSA :roflol: :roflol:
amınnnnnnayy kudrett Allah yardımcın olsun hepimizin öyle inşallah güle oynaya doğururuz hepimiz canımm Aminnnn
hahahhahaha...kaçmasın .çişini nirden yapcak sonra..EVET ÇİĞDOŞ YA ZATEN OĞLANIN PİPİCİĞİDE BÜYÜK KORKUDAN İÇİNE KAÇICAK TOSUNUMUN BAYILANLARI GÖRÜNCE :roflol: :roflol: :roflol:
HOŞGELDİN BACIM AMA DİLEK KAPSAMA ALANI DIŞINDA ŞU ANDA DOĞUM YAPTIRIYO KUSURA BAKMA SIRANI BEKLEE :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?