Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ee benım oĞlanın Çeyızı hazır kaÇ bılezık ıstıyosanız Şımdıden deyın ÇalıŞıyoken alıp bırıktırelım

len oznur sus ne karpuzu sımdı ıstanbuldada var heryerde ben goruom ama daha gusel degıldır dıe almadım

anam bu cogdemın kızını alan yandıı ne bıcım kaynana len buuu :roflol:

Kız seval sen bılgeye kaldıysan yandın ılk baŞta bana sÖz vermıŞtı delÜ karı sonra baŞka topıklerde yakaladım onu meĞer kızı baŞkasına vermıŞ ıŞ bıtmıŞ sonra vazgeÇtık bızde ÜzÜlerek sen ondan Ümıdı kes

tmm hande benm ama bılge kesın baska topıklerde söz vermıstır bırılerıne :roflol: bız en iisi ısımızı garantıye alıp bakalım etrafımıza

biz bişiy istemiyoz.

(kızım olursa eğer)
oturtucam sizinkilerib ortasına önce kim gelip nanaktan öperse ona vericem...

evet kudret vazgectım o yzuden bılgeden ee bakarsınz nılumun yada kadrıyenın cananın yada kızları olur bende onlara talıp olurum :d

evet kudret vazgectım o yzuden bılgeden ee bakarsınz nılumun yada kadrıyenın cananın yada kızları olur bende onlara talıp olurum :d

Öznurcum buradad karpuz Çok ama galıba dıyarbakırın kı ÇıkmamıŞ daha ayyy karpuz dedınızde aklıma geldı benım kıŞın ortasında nasıl canım Çekıyodu bı bılsenız herkes seferber oldu hayatta karpuz yemem sevmem ama bı tÜrlÜ burnumun ucundan kokusu gıtmıyodu bulduk ama kıŞ olduĞuy ıÇın ıÇı ezıktı yedım yınde Şımdı zamanı geldı ama ısteĞım geÇtı geÇende Şeftalı aŞerdım kocıŞ saĞolsun almıŞtı ama tadı pek ıyı deĞıldı

tmm işte guler gıbı kaynana olsun daha ne olsun bee bızımkı oper kesın babası bugun dıokı babası gıbı capkın olcak oda dıo :roflol: bızım herıf zamanında cok capkındı bı kaç kızı ıdare edıoduda

Evet seval nılÜfer canan kadrıŞ var daha onların kızlarıda gÜzel olur haa sen onları bekle zaten acelesı yok daha benım oĞlan doĞuyo dıye acele edıyom

anam kıs analarıda arzsız çıktı ayol
çiğdem o ne öle len
kızının tüm doğum masraflarınıda üstlensinler bariiiiii :)

rabbım ıns en kısa zamanda onlarında yuzunu guldurur rabbım.
kızlar bnm oglanın vıdeosunu ızledım sımdıı ay allahım ne kadan gusel bı duygu bn artık devamlı ızler dururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…