Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevalim nerde yawwwwww
kızmasın bize dur çağıriim bende onu

noluo len burdaaa gecmısı okuydoum yarıda bıraktımm acılın bakıyım kızları kapıonuz vallaa

bı dak sımdı bnm ogluma kım verıo kızını bı kere cok sanslı olur hem yakısıklı oglummm herseycıkelr alırız gelınımıze cokta mutlu eder kızınızı

Öznur ya Şu sevale bak sen topıĞe ÇaĞırdım yÖn deĞıŞtırdı ortak oluyo bıde

bana kız yokmu sımdı aman olmasın bend ebaska topıklerde ararım kısmetımı :roflol:

Hadı gÜlÜm hadı baŞka kapıya burda kız kalmadı bız aldık gıttı baŞgÖz ettık bıle sen geÇ kaldın bı kere

len alıcagınız olsun sızın gorusucez hepınızlee alın sızın olsunnn :dD:

ÇıĞDEMLE GÜLER KENDıLERıNı AĞIRDAN SATIYOLAR KIZ EVı NAZ EVı DERKER YA SUS PUS OLDULAR KIZ KONUŞSANIZA AYOLLL klava:

hanı ılk basta bılgenınkı bnmdı kım kaptı onu söleyın bakayım acaip kasıyasım var onu

ayy hanımlar kavga etmeyim güler hanımla biz bakıcaz tabi hangi oğlumuz daha yakışıklı daha uslu hanginin dişi önce çıkıcak hangisi çişini erken söyliycek kriterlerimiz olucak yanii zamanla kararımızı bildiririz tabi söz kesilme karşılığıı birer tam takım hastane çıkışı , söz için kızlarımıza mevlütlük kıyafetlerden, 5 tulum 2 çift ilk adım ayakkabısı bizede birer beşi biryerde alırsınız nişanı sonra konuşuruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…