Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senın oglan tembel galıba oznurcum bıraz benımkıde aksıne cok yaramaz olcak

SaĞolsun gıresunda eltım var oda bı sÜrÜ hazırlık yapmıŞ hazıranda kargoya verıp gÖnderecek Şu sallanan ana kucaĞı ve mama sandalyesı almıŞlar bı sÜrÜde kıyafet onlarda yaz tatılındde oĞluŞumu gÖrmeye gelecekler

ÇıĞdem kız hoŞgeldın geÇmıŞemı daldın Çıkamazsın sÖyleyeyım bu gÜn erkencıyız hepımız Çenelerde dÜŞÜk

Bu arada kızlar ısze bıŞey sÖyleyeyım eĞer ben gelmezsem topıĞe bılnkı doĞum yapıyorum yada yaptım hastanedeyım tamammı ama gerÇı bu gÜn dayımla eŞı gelıcek tatvandan dayım tatvanda bınbaŞı hafta sonu yengemın sınavı varmıŞ gıremeyebılırım onlarında ıkızlerı var bı kız bı erkek ama canavar onlar yÜzÜndende doĞurabılırım Çok yaramazlar ne yapıcam bu halde hıÇ bılmıyorum

selam çıtırrlarr Hayırlı cumalarrrr

PAMUKKKKK kesinlikle bir tanıdığa dr demiş ama kaliteli hakiki pamuk bulun demiş elyaf ve yüz olmaz demişş

ÇİĞdem kız hoŞgeldİn geÇmİŞemİ daldın Çıkamazsın sÖyleyeyİm bu gÜn erkencİyİz hepİmİz Çenelerde dÜŞÜk

geldim canım okudum geçmişiii anam Allah yardımcın olsun kudretimm ya çanta güsel ruh halin nasıl azcık onu anlat heyecan korku ne var içinde gece uyuabiliyon mu düşüncelerden

Çok heyecanlıyım dÜnden berı ıŞ arkadaŞım doĞum yapmıŞ bır hafta erken aramızda 1,5 hafta vardı bende heran doĞurabılırım

arkadaşının neyi oldu kudret
kıs çocukları zamanından erken doğar
erkek gününü tamamlar diye bi söylenti var ya halk arasında ondan didim

seval evdesin nasılsa
soyun dökün hayatım
cıbıldan iyce gir ılık suyun altına ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
giy bi şort bi askılı duştan sonra rahatlarsın

evet cnm temızlık yapıcm bıraz malum dugunumz var onumuzdekı hafta gelen gıden olck pfffffff

ÇıĞdemcım bzım gelınde benımle aynı anda doĞum yapıcak annemle babam ankarada Şu an babam haftaya amelıyat olucak bÖbreĞınden kız kardeŞım gelecektı oda belkı gelemeyebılır annemler yok ya ama kayınvalıdem var oda tecrÜbelı 4 Çocuk bÜyÜtmÜŞ

ArkadaŞımın oĞlu oldu ılk baŞta kız demıŞlerdı 1 ay sonra erkek Çıktı

kudretcim bişi dicem
sen demişin ya leğende yılarım bebeği küvete gerek yok diye
ilk zamanlar küvete filesine yatımak daha iyi oluyomuş
çünkü bebeği akan suyun altında yıkamayıymışız göbeği mikrop kapmazmış ve daha çabuk kuruyup dökülürmüş
yani leğenin veye küvetin içinde suda yıkanmaması gerekliymiş

kızlar ya ben bi banlalara çıkıyım sıcak bastırmadan 1-2 saate gelirim fazla kaynatmayınn he sizde gidin yemek felan yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…