Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
demekki halk arasında dolaşan sölentileri de çütürmüş olduk
sağol kıs kudretttt

çiğdemcim yürüme mümkünse çok sıcak anacım
tansiyonuna dikkat et

Bu arada benım gÖrÜmcem yok kızlar kayınvalıdemler 4 kız kardeŞ kayınbabam rahmetlıde 3 erkek kardeŞler kayınvalıdemınde 4 oĞlu olmuŞ ama eŞımın bır abısı mardınde polıs Şehıt olmuŞ Şımdı 3 erkekler Ölen abısının 2 oĞlu var dıĞerlerının bır kız bır erkek benımde ılk oĞlum olucak ya kızım olmazsa dıye korkuyorum

BENCE GEREK YOK NURTEN SEN FAZLA PİMPİRİKLİSİN DÜN SEDANIN PROGRAMINA ÜNLÜLERİN DOĞUM KOÇU GELMİŞTİ Bİ BAYAN FİLE FELAN YOKTU YIKAMAYI GÖSTERDİ SORDULAR FİLE SAĞLIKSIZMIŞ DEDİ Bİ KERE ÇOCUĞUN SUYA TEMAS ETMESİ GEREKİYOMUŞ ANNE KARNINDADA SUYUN İÇİNDE OLDUĞU İÇİN ONUN NE MİKROBU VARKİ VÜCUDUNA GEÇSİN KIZ MİNNACIK DAHA

Bılmıyorum ama Şımdı eskı kafalı dıyeceksın bana ama Öyle annelerımız bızı nasıl bÜyÜtmÜŞ dÜŞÜnÜyorum da bu saydıkalrımızın hangısı vardıkı bırde Şey derler korkan gÖze ÇÖp batarmıŞ fazla korkmamak lazım rabbım yavrularımızın acısını gÖstermesın yeter

Aslında hepımız bebeĞımız ıÇın en ıyısı en gÜzelı olsun ıstıyoruz ama kendımızı boŞuna gerıyoruz kulaktan dolma bılgılerle haksızmıyım annelerımız herŞeyın daha ıyıısını bıılır sen sor annene o ne dıyosa onu yap

Herkes kaÇıyo yavaŞ yavaŞ bende kalkayım salonu temızlıycem daha dÜn temızlık yaptım salona dokunmadım evı temızledım halıları yıkatmaya verdık hafta sonu kılımlerı serdım ben geÇen hafta sonu saĞolsun kocıŞe mutfaĞın duvarlarını sıldırdım baŞında durdum fayanslar parlıyo valla bende buzdolabını boŞalttım malzemelerını yıkadım gÜzelce sıldım yerleŞtırdım pazar gÜnÜde eŞımle yıne kıŞlıkları kaldırdık yazlıkları ındırdık dolabı dÜzenledık gÜzelce dÜnde banyonun duvarlarını yıkadım kÜvetı felan ayyy Çok yoruldum dÜn

geldim kıslar
bi iş bi bura anca yetişiyom kızmayınnnnn

haklısın kudretcim yaaaaa
bide o küveti alcaz bebek az büyüyünce nereye kaldırcaz dimi ama

kıslar ben az bişiler atıştırıp gelim
hadi hoşçakalın

Bence alma tatlım boŞuna zaten 3 aydan sonra onda yıkanmıyomuŞ yer kaplamasın ama yınede sen bılırsın Çok pahalı bıŞeyde deĞıl yanı

Kudret hadi hayırlısıyla doğr da gel ınşallah kız. Gün sayıyorsun artık geldi gelecek senin ki zaten bu gidişle burada yazarken doğurucan.. Hayatım hastane çantı çok iyi hazırlamışsın gereksiz birşey yok bazıları bir liste yapıyor maşallah yok yok evi taşıyorlar hastaneye.. Ama bebeğin eşyaları ile kendininkileri ayrı ayrı koysaydın bebeğinkileri giydirmek için alacak hemşireler bir tobada alıverirler seninkilere dokunmazlar.. Karışıklık olmaz hem.. Ne kadar az alınmak istese de insanın sürekli eli gider ya kıyafetlere ben bile camlara yapışıyorum bakarken hamileyken ne olur bilmem ama annem ben alcam diyo ıstanbul'a gittiğimde öyle güzel şeyler vardı ki. Ya bende aslında küvet filesi alcaktım tek başıma yıkamak zorunda kalırsam düşürürüm suyun içine diye korkarım gerçi tekte yıkamam heralde ilk birkaç ay... Amaan benim annem de leğende yıkardı beni de kardeşimi de. O zaman kömür sobamız vardı annem ısıtırdı suyu leğeni de getirirdi sobanın önüne bi güzel yıkardı kardeşimi ne oldu yanii bişi mi oldu. Hemde normal sabunla felan yıkardı haci şakirin mis gibi de korkardı.. Şimdi herşeyin binbir türlüsü var insan şaşırıyor ne alacağını.. Ya yazın doğacak bebekler için elyaf yorganlar daha iyi olur diye düşünüyorum ben. Kışın bizim burası da çok soğuk oluyor ama yünde çok terletiyor ya bizim bile yorganımız yün kışın kullanıyoruz ama çok terliyoruz.. Ay kudret doğurda doğum hilayeni okuyalım bebişin resimlerini görelim.. Kendini de yorma artık.. Yat dinlen hayatım...

Kızlar benim hormo tahlillerim daha çıkmamış bir hormonuma bakılacağı kit arızılaymış Ankara'ya göndermişler yarın gidicem ben zaten yarın almam lazım dr bakcak ona göre ilaç vercek yarın başlamam gerekiyor o ilaca da muhakkak. İnşallah yarın çıkar şu sonuşlar Dr da 3 e kadar ordaymış... Bakalım hap ve iğne verecek mi ne dicek sonuçlar nasıl çıkacak merak ediyorum. Hadi kaçtım kızlar evi toparlıcam sonra yine ders..

ayy kızlar ben geldimm amanın öldüm bayıldumm ne sıcak 6 bankaya gittim içerler iyi serim ama dışarsı çok sıcakkkkkk

ayy kızlar ben geldimm amanın öldüm bayıldumm ne sıcak 6 bankaya gittim içerler iyi serim ama dışarsı çok sıcakkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…