Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs gülerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
niye konuşmuyon
bizim deli karıların hiçbiri yok bugün
ohhhhhhhhh millet yatıyo bendekdv lerle uğraşıyom bugün pöfffffffffff

gülerim kıs naberrrrrrrrrrr

iii valla.. bugün daha iyiyim çok şükür..

kudretçimin yazdıklarını okurken gözlerim doldu.. daha dün gibiydi buraya hamileyim diye yazmıştı.. şimdiyse son durumunu yazmış.. bide delü temizlik yapmış.. gerçi onu çok iyi anlıyorum.. benimde içime sinmez, bir başkasıın benim evi temizlemesi.. bana annem geldi 1 hafta kaldı.. kadıncağız herbiyanı pırıl pırıl yaptı.. o gitti, daha ben yağa kalkacak mecaali bukur bulmaz hemen aldım temizlik malzemelerini elime..

bişiy sorcam sen göbüşüne ne sürüyon.. bugün kendime bebe yağı aldım.. susam yağı, badem yağı kıllanma yapıyo dediler korktum

bende bebek yağı sürüyom güler ya
bademyağı çok kıllanma yapıyo dediler sürmedim bende

ah kıyamammm..
azcık park yataka konusunda kızların yorumlarına baktım.. sende tavsiye ediyomuşussun.. bende senin gibi düşünüyorum.. büyünce nasılsa bi yatak alıcaz.. en azında küçükken bunu kullanırız sonra toplar kenara koyarız..

gerçi gönlüm hep bebiş odalarında ama.. evim musait değil..

cansıs bebe yağlarından 1 saat önce aldım.. aloe varalı.. daha sürmedim.. çok yağlı değilmi ya... akletlerimiz yağlı yağlı olmazmı..

banada eşim bi kadın tutalım dedi de ben yok deyince mecburen geçen pazar heryeri kaldırdı yazık
canım benim yaaaaa
bi pazarı var onda da benim yapamadığım ağır işleri yapıyo
bi camlarımla perdelerim kaldı benimde onuda sınavdan sonra yapcam artık

ben gece yatarken sürüyorum güler
öyle atlete felan çıkmıyo
zaten azcık bişi döksen tüm karnıma yetiyo benim öle çok fazla sürersem rahatsız ediyo
ben göğüslerime de sürüyom
çok kaşınınca kaşıntıyıda geçiriyo

benim evim müsait aodaya ama ben seneye falan anca yapabilirim odasını güler ya
bi sene yanımdan ayırmam zaten gerek yok odaya
hem seneye borçlarda toparlanırsa gönlümce bişeyde yapmış olurum
şimdi ufak tefek borçlarımız var
nerden baksan en az 1000 lirada bebeğin alışverişine ihtiyaçlarına gidicek
onun için şu anda yapamıcam malesef oda

aynen canım yaaa.. bende ayırı kalamam bebişimden.. bebişin park yatağını oturma odama koyucam hem sobamda orda.. bizde orda yatarız bi süre.. zaten kış bebişi olacak.. sonra gönlümüze göre bişiyleryaparız.. borç meselesine hiç girme.. biz tüp için kredi çektik 3 yıl hiç bişey almamız lazım..

göğüs uçlarınada sürmek iyiymiş.. özelliklede son aylarda.. emzirirken çatlıyormuş.. bebiş ememiyormuş.. hemde bizim canımız yanıyomuş...

kızzz kudrett okuyonmu bak.. memişlerine bişiyler sür......

bide sana bişiy sorucam..
senin halılar sgay halısıydı dimi.. nasıl temizliği, yıkaması felan zor oluyomu..

canımcım ayva al bitmeden bulabilirsen

buzluğa koy sakla
doğuma 1 haftan kala falan onun çekirdeklerini çıkar
bi çay tabağı suya koy 4-5 tane
2 gün durunca jel oluyomuş
onu göğüslerine sür sürekli
hem doğal hemde kesin çözümmüş
kullanan çok arkadaşım varçatlayan göğüsleri bile ilaçtan daha çabuk iyilerştiriyo

evet güler ben çok memnunum
ama hiç yıkamadım
yıkamaya verdim 1 kere
ama aldığım yer yıkarsan yumuşak uçlu araba fırçasıyla yıka sakın normal halı fırçası kullanma demişti
7 sene garanti verdi belgeside var
ama ben bozulur diye yıkamaya verdim
metresini 2,5 liradan yıkıyolar hiç bişey diil yani
harcadığın suya deterjana emeğpe deymiyo

kızz cadı.. ayvayı nirdeeen bulucam yokturkiii... benim beiş 6 kasımda geliyo belkim ozamana kadar yenisi çıkar..

o ayva jelini millet yüzüne sürüyormuş.. maske gibi yani.. ciltteki sivilcelere, gözeneklerin kapanmasına yardımcı oluyo pürüzsüzleştirip güezelleştiriyomuş... annem kızken hep yüzüne sürermiş öyle.. annem 56 yaşında ama kadın halen taş gibi...

zemuszemusanacım bakımlıymış.. kızı gibi değeell...:sinifsinif: ben 1 kere yaparım sonra sıkılıyorum.. tek kullandığım şey dove..

bak bu benim salon halılarım

anterdekilerde kahverengi uzun kıllılardan

kıs ben geçen hafta gördüm pazarda satılıyodu daha,
bende 2 tane falan attım dolaba
ağustos sonu eylül başı gibi doğcak benimki bulamam ben o mevsimde diye attım :)

çok güzelmiş ama ben bu desenlerde kullanamıyorum.. bakerken başım döner kafamçokkarıştı

inanırmısın kadife battaniyem var buna benzer bi desen 1 kere kullandım 2. yok

ben çok gezdim evi alırken halı için en uygun ve en güzel desenleri merinosta buldum
fabrika satış mağazalarında süper şeyler var
lüx shaggy diye geçiyo benimkiler ama indirimdeydi aldığımda baya bi benim
dur sana başka desenlerde bulim merinostan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…