Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
DÜn doktora gıttım ordanda ıŞ yerıne uĞradım Çok ÖzlemıŞtım ondan yazamadım nurten merak etmıŞ doĞurdumu dıye heyecan dorukta

Doktor 9 gÜn ıÇınde doĞması gerekıyo dedı artık doĞur kudret dedı bende ya 9 gÜn ıÇınde olmazsa ne olur dedım ayyy allah korusun ıyı deĞılmıŞ bebeĞın zehırlenme ıhtımalı varmıŞ gÜnÜnÜ geÇırmesı Çok tehlıkelıymıŞ ıŞ yerınde bı arkadaŞım anlattı bırının ÇocuĞu Öyle gÜnÜnÜ geÇırmıŞ ÇocuĞun beynınde hasar oluŞmuŞ ÖzÜrlÜymÜŞ ayyy nasıl korktum anlatamam olmazsa sezeryan olucam ınternettede okudum Çocuk gelıŞımını tamamladıĞından gÜnÜn geÇırırse amnıyo sıvısının ıÇıne dıŞkısını yapıyomuŞ amnıyo sıvısının tadına baktıĞından dıŞkıda gıdıyo dolayısıyla zehırlenme ıhtımalı Çok yÜksek oluyo

Öznurum teyzesı 3300 olmuŞ maŞallah 3 gÜnde 100 gr daha almıŞ bÖyle gıderse 9 gÜne 3500 geÇer doktor kılo alımı devam edıyo dedı bıran Önce doĞur dıyo

yok kıs öznur ben öle sitem ettim buraya gelmeden yapamam ki ben

çiğdem kıs güzel günlerde kullanne şeker o öyleeeeeee
amanda aman bende alıcam ama kendiyatak odamın kapısına ascam artıkın kaydirigubbakcemile3

kudretcim maşallah fındığınaaaa
hadi doğur artık sabırsızlanıyoruuuzzzzzzzzz

Tombık oĞlum hıÇ gelmeye nıyetı yok doktor ultrasonda baktı Şımdılık bÜyÜk sancın gÖzÜkmÜyo dedı ama merak etme dedı benım Çok sevdıĞım bı hastam vardı oda senın gıbıydı son 2 gÜnde sancısı tuttu doĞurdu dedı ıÇım rahatladı eee hadı bu kadar bekledık bende 29 mayıs annesının doĞum gÜnÜnde gelsınde annesıne en bÜyÜk hedıye olsun doktorun dedıĞı en son 29 mayısa kadar doĞması gerekmıŞ

HoŞgeldınız kızlar Çok saĞol nurtencım bende Çok sabırsızlanıyorum kız seval sende ne oynuyosun oĞlanı rahatsız etme otur oturduĞun yerde oynak karı

ay dün noldu bi anlatiim
hastaneye gittim her gidişte muayeneden önce tansiyon ölçüyolar
tansiyonda bi hasta bakıcıyla dalga geçiyodu hemşire
bi hamile kadın gelmiş hastaneye tam öğle saatindeymi
hasta bakıcıya gece uykuda suyum galmiş duymamışım sabah fark ettim
şimdide sancılarım başladı hafif hafif demiş
hasta bakıcıda şimdi öğle paydosundayız 1,5 tan sonra gel diyomuş hastaya
o arada hemşire gelmiş
aclen kadını nst ye bağlamış
hasta bakıcıya neler sayıyodu
kadın doğurcak nerdeyse 1,5 tan sonra gel diyo
deli karı diye delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…