Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok iyi yapmışsın canm.. ben henüz pazara çıkamıyorum.. kokulardan çok rahatsız oluyorum.. bizim pazar kapalı pazar.. inan çok fena kokuyor.. kocişle geçen hafta gittik meyve almaya diye.. benim girmemle çıkmam bir oldu.. hemde geç gittik pazar toplanıyordu..

ahhh pazar bi çıkabilsem neler alcam neler.. hiç bi giysim adam gibi olmuyo.. acil eşofman ihtiyacım var...

benim alıp almıycam kesin değil.. yani alırsamda şimdi değil.. belki ağustostan sonra..şimdi para anca bebişe ve bana .. zaten kredi ödüyoz.. gerçi tahmin ettiğim kadar pahalı değillermiş.. ..
bebşi koycam odaya alsam diye düşündüm.. bi tarftanda.. düşünüyom.. bebiş emekliycek felan. bebişe bi sakıncası varmı ki acep

üst kat komşum geldi bugün.. oğlu evleniyo.. sgay halısı istiyorlarmış.. bana sordu nasıl kullanışlımı diyede.. ondan sordum..

ben pazarı seviyorum ya
markete gidiyom hem seçme olanağı olmuyo iki çeşit ürün koyuyolar
hemde marketten 50 liraya aldığım meyve ve sebzeyi pazardan daha tazelerini 20 liraya alıyom

az daha sabret canım ya
benim öle kötü geçmediğinden bilemiyorum ama
sevalde çok kötüydü
bak geçtide geziyo hanımefendi

hımmmmmm anladım canım
kıs pahalı diil öle
ben alırkende baya indirim yaptılar
4 metre kare 2 halıyı 350 liraya felen almıştım ben geçen yıl
ama diğerleri baya tuttu
mutfağımdaki halı şu çakıltaşlılardan
ona baya bi vermiştim yolluklarımla beraber
Allahtan patronlarımla iş arkadaşlarımın hediyesiydi de para benden çıkmadı delikafadulden

ah bende bi gezebilsem.. bugün bayrama gittik kocişle.. millet hareket ettikçe başım döndü.. kociş benle biyere gittiğine gideceğine pişman oluyor.. hemen gidelim kötü oldum diye tutturuyorum.. en çok sevdiğim yer.. park.. bi ağacın altına oturup bişiyler içmek.. o ağaç, çayır çimen kokuları içimi açıyo..

senin hamileliğin baya ağır geçiyo desene canım yaaaaa
ben şükürler olsun çok rahattım
ama şimdi ağırlaştım
eeeeeeee 12 kilo alınca birden
oturunca kalkamıyom
sırtım belim çok ağrıyo
ve kalça kemiklerim feci ağrıyo

kıs sorma
Allah razı olsun biz bi ev aldık
destekcimiz çok oldu
benim salonu annemler döşedi
yani halılarda onlardan
oturma odamı kayınvaldem döşedi
yatak odam vardı
bi beyaz eşyayı kendimiz aldık onunda bu ay son taksidini ödicez çok şükür
antredeki ve mutfaktaki halılarım işyerimden
sehpalarım eşimin işyeri arkadaşlarından hediye
ben bide portmantomu aldım
ha bide fırınımda eşimin dayısından hediye
mutfak eşyalarımda çeyizimde vardı açmamıştım
yani Allah ev kuranın yardımcısı olur derler ya kesinlikle doğru
Şükürler olsun Rabbime
bi bebeğimiz eksikti evimizde onu da verdi çok şükür

mşlh cnm.. ben şimdilik 3 kilo aldım.. bilmem artık kaç kiloyla tamamlarım..
boyum kısa aslında 1.60.. vede 59la hamiş kaldım şimdi 62yim.. yine bile hayret ediyorum.. onaca çıkarmama rahmen yinede kilo almışım.. ama göğüslerim çok büyüdü.. sutyenden taşıyorlar.. ilk aylarda hiç sutyen kullanamadım.. sanki meideme baskı yapıyomuş gibiydi. çıkardım attım.. gerçi son 1 haftadır takıyorum.. napçem ben bu göğüslerle heeç bilmiyorum.. sana vereyim..

benimde büyüdüler kıssss sorma
ilk aylar hele feciydi ama düzeldi şimdi
hele göbek büyüdü göğüsler geri küçüldü azcık
hiç yok gibiler göbüş solladı benim göğüsler
bende geceçıkarıyom rahat edemiyom
bazen gündüz işyerindedaraltıyo beni
eve gider gitmez ıkarı atıyom
ohhhhhhhhhhh sere serpe dolanıyom evde efil efil :roflol:

tam 10 hafat vermış kıs aramızdaaaaaaa
yani 3 ay 10 gün sonra doğurcen benden

mşlh ne güzel..
biz kiradayız.. çeyiz meselesinde bile bize kimse yardım etmedi.. kayınvalidemlerin durumu iyi gerçi ama ama mobilyalarımızın birazını takı parasından verdik.. kalanınıda kocişle birlikte ödedik.. bende çalışıyodum ozamanlar. hatta tv mizi bile çok sonra aldık.. epey bi süre tv miz bile yoktu..
annemlerede ben aldırmadım.. sonuçta eşim tek erkek çocuk.. eşim taraf dururken annemlere bişey aldırmak istemedim.. zaten kaynanamlara göre bizimkilerin durumu daha kötü.. kaynanamlar zengin.. ama kendilerine faydası var..

düşün işte.. düğünde erkek tarafının verdiği düğün yemeğinin(aşçı parası vede yemeklikler dahil) evlendikten sonra biz verdik eşimle..

sonrada düğün yaptık kendimize gelemedik dediler millete.. sanki onlar bişey ödemişler gibi

neyse hayatım sana doyum olmuyo
benim mesai bitti çok şükürrrrrrrr
ben kaçtım hadi kendine çok iyi bak hoşçakal canım

anladım canım yaaaaa
benim en büyük avantajım 4 sene kayınvaldemle oturmam oldu
sayelerinde baya bi para biriktirdik Allah razı olsun
oda eve peşinata gitti geriside banka kredisi
o şekilde olmasa bende kirada olsam alamazdım ev falan nerdeeeeeeeeee
hadicanım kaçtım ben

cetvelim hatalı.. kendi dr ma geri döndüm.. ona göre 15+4 üm aslında.. haftaya bebişimin cinsiyeti kesin belli olacak ona göre bi cetvel yapıcam artık..

tamam cnm.. iyi akşamlar.. kibk çok öpüyorum..opuyorumnanaktan:gitme:

gülercim sonunda aramıza dönebildin yani.
bundan sonra ihmal etme kkyı.
geçmesi lazım artık mide bulantılarının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…