Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız nurten sen niye çalıştın dün.sizin fabrika resmi tatilleri tanımıyomu.
gerçi bizimkide tanımadı bu sefer herkes çalıştı ben hariç :)
buna bozulup hasetinden benle konuşmayan bile var.deli bu millet yaa.
geçen sene ben hem 23 nisanda hem 19 mayısta çalıştım ve o şahıs çalışmadı.
şimdi ben niye gelmedim diye dün burda bir sürü afralar tafralar yapmış.
hamileyim diye torpil geçtiler bana oooooh sefam olsun.

gunaydın kızlarr bu ıkı uc gun ugraayabılırm bugu kınamız var yarın dugumuz gorumcemdeydım dunde sabah gıttım aksma kadar bırazdan gene gıdıcemmm ii fazla kaynatmamısınz
nılummmm cnm bnm saol bızde aliştık ısmımıze artıkkk bahsederken ahmet faruk dıe bahsedıoruz beyfendıden :)
bnm sıpam cok hareketlendı maşallah kıpır kıpır
nese ben kaçtım gırebılırse gırer yazarım sıze daha ojelerımı surucem saclarımı falan yaptııcm bugun kınamız sadece bayanlar arasnda cekınıp resmımı koyarım sıze canlrrr

sevalim hayırlısı olsun.. ama fazla yorma kendini bakem... düğünler çok telaşlı olur.. hele yakın düğünleri.. fazla yormadan kolay şeyleri yap..
öyle fazla fazlada oynama.. ağır ağır küçük küçük hareketlerle tamammı..lmaz: bak gelip bakıcam bi köşeden..

sevalim ahmet faruk dedelerimizin ismimi.. merak ettimde.. olabilir belkim iki dedeninde adını vermek isteyebilirsiniz..

öznurcum evet eskiye göre çok daha iyiyim çok şükür.. koku duymadığım sürece sorun yok.. daha sık gelmeye çalışıcam artık..

çidoşum naber kuşum.. nasıl gidiyo.. yiğenim nasıl.. benim göbüşüm gerilmeye başladı.. özelliklede yanlardan çok kaşınıyo.. kesin çatlarım ben.. sende varmı bişiy..

AMİNNNN CANIM ÇOK GÜSEL DUA ETMİŞSİN ALLAH KABUL ETSİNN

OHH SEVAL HANIM DÖKTÜR BAKALIMM AMA ÇOK SALLAMA AHMETÇİĞİ GÖBİŞİNİ TUT ÖYLE OYNA hihoyyyt

İYİYİM canım sen nasılsınn bende arada çok kaşınıyom deri geriliyormuş ondanmışş ben kesin çatlıycam ya annemde çok çatlamış ben az kilo almıştım bekarken hemen kalçalarımın yanı çatladıı düşün hamilleliği vucut yapısıyla ilgiliymiş çatlak çok su içip nemli tutmak daha az çatlatıyormuş deriyi

anam 19 haftamız bitmiş maşallah ta benim kızçe hiç tekme atmıyoo ya ne zaman atıcakk

gulerım ve cıgdemım fazla oynamıcam cnm zaten yenı gelınler gıbı suzulucem oynarken
guler cnm bn ruyamda gordum bu ısmı ahmet zaten kesındı rahmetı kayınpedermın ısmıydı farukuda ruyamda gorum oglusum kendı ısmını kendı koydu yane bnma dım ahmet faruk dedı oglumm
neyse bn kaçtım kızlar öptum heonızıı bnm oglanda tekmelerıyle sıze by by dıo :)

YAZMIYOM işte kapı süsünün fotosunuda koymuyomm küstümmm

Ayy koysana canım yaaa çok merak ettim bak hem neden küstün kim küstürdü seni bakıyım kulağını çkeyim hemen yerimseniben

kıslar dün ben yoktum da kudrette gelmemişi heç
acaba doğurdumu ay hiçte marak etmamişsiniz nası arkadaşsınız len siz

dün şeker testimi yaptırdım
sonucum olması gerekenden de aşşada çıkmış
diğer tahlilleride aldım
Çok şükür herşey yolunda
minik fındığımda çok iyi kıpır kıpır
sonracıma ikinci tetanozuda vuruldum
ama hiç aşı olmamış gibiyim önceki 2 gün falan ağrıdı ama bunda hiç hissetmiyorum bile
28. haftamda da gene kontrole gitcem uyuşmazlık iynemi yapcaklar o zamanda

aman varya kıslar iyice boşladınız topiğ bende bi gelmicem tam gelmicem haaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaa bu ne canım

kız nurten ne kızıyosun.biliyosun ben erken gelirim hep ama kimse olmaz
oyüzden çok erken gelmedim ama sende kızmış gitmişsin.
tetanozun acımamasına sevindim.ben korkuyorum 2.den çünkü.
bugün kendini nasıl hissedecen bakalım.dün vuruldun dimi.
şeker testini de başarıyla geçmişsin.e başarılarının devamını diliyorum,darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…