Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamiş pantolonundan aldım canım siyah kumaş olanlarından.. yanlız acemilik işte keşke cebi olanlardan alsaymışım..
gerçi beli uzun geniş lastikli çok rahat ediyorum. onu giyince.. ama değiştirmelik bişiyler istiyorum böyle yaza özel üfür üfür.. tek giymeye fazla alışık değilim.. yani kıza giymiyorum. zaten eşim giydirmez..

şu taytlara çok özeniyorum bi bakiim dra gittiğimde.. ama komşumun bekar kızı hep giyiyo.. belleri normal lastik diyo.. tereddüdde kaldım.. bizim göbüşlere nasıl olur diye

GÜlercım hamıleler ıÇın tayt var ben elbıse aldıĞım zaman maĞazada gÖrmÜŞtÜm belı hamıleler ıÇın Özel yapılmıŞ Çok gÜzel ve rahat gÖzÜkÜyodu ama almadım ÇÜnkÜ Çok pahalı 30 tl dedıler bı tayta gerek yok dedım bende

aranızda tayt giyen varmı.. bana akıl versiiin..

bende yenı yenı duzelıorummm gulerım arada yıne mıde bulantılarım devam edıo

kudretçim sen ne giydin genelde.. gerçi senin hamişliğin çoğu kışa geldi

Kızlar ya bı kaÇ gÜndÜr canım hep tatlı ıstıyo yıyorum ama Şımdıde ıstedı canım

bende istiyom tayt evde gıyerım kadınların arasnda falan elbıselerle cok gusel oluo

GÜlercım ben 2 pantolon aldım kıŞ olduĞu ıÇın bırı kumaŞ bırı kadıfe pantolon aldım 3 elbıse aldım 3 tande Üst aldım onları gıydım ama elbıse Çok rahat bence elbıse al pantolonda ılerıkı aylar sıkıyo bıraz ben ÇoĞunlukla elbıselerımı gıydım rahat rahat

ben de hiç kumaş almadım
kot spor kesim keten bide kapri hastası olarak hamiş kaprileri aldım
hamilelere çok yakışıyo kapri pantolonda alabilirsin kıss
üstelik benim aldığım pantolonlar normal zamanda dagiyilse hamile pantolonu olduğu anlaşılmıyo

Ben evde tayt gıydım ama normal taytlardan sonradan gıyemedım gÖbÜŞ bÜyÜyÜnce sıkıŞtırıyo lastıĞı gÜlercım sende Şımdı gıyebılırsın bı kaÇ ay

şimdi zaten bişey almaya tereddüt ediyorum ilerde olurmu diye..
haklısın cnm elbise daha rahat.. ama uzun elbiselerden alamk istiyorum. kısa hem ben giyemem hem kociş kızar..
tam ağır zamanlarım yaz sıcaklarına denk geliyo üfür füfür giyerim..
dar kalan badilerimide artık askılı elbiselerin içe giyerim.. eğer göbüşten içlerine girebilirsem..

Nurtencım ben kot almadım malum devlet memurlarına yasak ama hamıleler ıstedıĞını gıyebılırler dıyolar ama ben yınede gıymedım mÜdÜrle ters olmayalım dıye

Evet gÜler kısa gıyemıyosan uzun veya dız altı alırsın sıcaklarda daha rahat edersın pantolon Çok terletır yazın hamıle olunca ınsan daha Çok terlıyo bılıyosun bacakların terlemesın

sen memursun tabi doğru giyemezsin
ama ben rahatolur diye almıştım kotu
iyikide almışım
hala daha çok rahat
kocaman göbüşümle bile giyiyorum üstü dahada genişliyo
zaten satıcı adam o kotlara 3 üz çocuk bile son aya kadar sığar demişti kaydirigubbakcemile3

selam kızlar.
gülercim ben tayt giyiyorum hakketen en rahat kıyafet.
ben hamileler için özel bişi almadım.normal tayt aldım.bel lastiği kalın olanlardan
oyüzden rahatsız etmiyo ve düşük belli benimki.göbişimin altında duruyo çok rahat.
sen de öylesini al.

ben zaten hamile kalalı beri çok terlemeye başladım.. bebiş benim ter bezlerime yan etki yaptı galibakaydirigubbakcemile3

bide tüp tarsferimden sonra tüp drlarım bana 1 ay banyo yapmak yok deiler düşünsenize.. öldüm bittim.. bide giriptim.. millet terle diyo.. ben terleyemem diyorum(duş almak yasak ta kimsye diyemiyorum..) hep kolanyalı mendille silindim.

kudretçim bide bişiy sorucam.. bebişine ilk hangi bezi aldın.. prima al diyo herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…