Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merak ettıĞınız ıÇın Çok teŞekkÜr ederım hepınıze hafta sonu kımsecıkler yoktu

çidoşum foto makinem azcıık kafayı yedi.. bi düzeltelim.. mutfak perdemin resmini koyarım.. şnan hiç bişeycik olmadı nasıl astım öyle.. sadece eve gelen çocuklar az çekiştiriyorlar.. hoşlarına gidiyo herhalde..

kız kudret manyak oldum burda... iyimisin... nasılsın..
başlamıştım dualara valla...:Saruboceq:

Geldım gÜlercım yok kız daha doĞurmadım malesef bugÜn doktora gıdecektım gıtmedım 3 gÜnde bır ÇaĞırıyo yarın felan gıderım artık kımse yoktu topıkte bende dÜn temızlık yaptım geÇen salonu temızlemıŞtım dÜnde dıĞer camları felan sıldım akŞama bı sancı tuttu ayyyy gelıyo dedım kesın ama normal deĞıldı Çok sık aralıklarla ÖlÜyodum sonra sabaha geÇtı yanı yıne doĞurmadım

Galıba bu gıdıŞle doĞuramıcam ben baksana ıŞ yapıyorum halen tık yok gelmeye nıyetıde yok

kudretçim bidenem çok fazla iş yapma.. allah korusun..
erkekler genelde tam gününü beklermiş derler.. sen yinede fazla hareket etme.. allah korusun kordon felan dolanmasın..

hele o camları nasıl sildiiiinnnnnlmaz: uzanmasaydın fazla

ana kudretim biz burda dokuz doğurduk hee canım yorma kendini ayrıca doktora gitmeyide ihmal etme bence git hemen

valla kudret güler doğru demiş nasıl sildin camları ben masanın öbür ucunu silemiyom göbişten sen nasıl cam sildin

çidoşum o sayfadayım.. bayıldım hepsine.. özllikllede kapı süsüne.. bende istiyom kapı süsü..
acep ben bunların hepsini almayı yetiştirebileckmiyim.. cinsiyetimz kesinleşsin yavaş yavaş alış verişe başlamak istiyorum.. önce acillerden başlıycam.. vede hastane çantamızdan.. ama yetiştirememekten çok korkuyorum..

offf dr inşlh dışaruya çıkmamam bukez izin veriri.. bana dılarıya çıkma dedi.. çok başım döndüğü için(tansiyonum hep düşük) dışarıya çıkmayı vermedi.. düşmeyim diye.. kocişte kızıyo zaten "ne gerekirse ben alırım sen çıkma biyere araba felan çarpar sana diyo"

kız kudret dogru artık beeee gelıcegı yok bu veledın sıkılmadımı ıcerde daha acep

Valla sıldım temızledım kızlar ben Çok aĞırlaŞmadım hamılelıkte herŞey yapabılıyorum hafıf hamıŞım ben

kıs kudret çatlattın kıs beni valla öldüm öldüm dirildim deli karı ne korkutuyon bizi
boşver hiç acele etme o vakti zamanı gelince bi dk bile beklemez merak etme sen
telaş yapma kendinide yorma fazla o ne kısssssss
benim daha 3,5 ayım var cesaret edemiyom temizliğe felan
Allah korusun otur oturduğun yerde yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin
en fazla 3-4 güne gidersin bence doğuma yorma kendini

kıslar dün bi piyasa araştırması yapem
nerde ne güzel bi bakem diye dışarı çıktım
yakın çevreleri gezdim
haftaya sınav var çıkamam dha sonraki haftada arkadaşın mevlütü var orda olcem
yani bi 20-25 gün sonra toplu yapcam alışverişi
tamda zamanı olmuş oluyo zaten 7, ayı da dolduruyorum o zamana

kudretim bak hepimiz kızıyoz sanalmaz: senin ve bebişin sağlığı temizlikten daha önemli..
sakın endişelnme bak nurtişim negüzel demiş vakti geldiğinde bişib durmuycak içerde diye..
sen yinede fazla yorma kendine yeter bukadar temixlik kalan yerlerde kalsın boşver..
ben sakın haa... annm beni evde doğurmuş.. köyde doğmuşum ben. ebe doğrtmuş.. annem o gün gütüngün çamaşır yıkamış. çamaşır sermiş. tabi ozman makine felan yok.. gecede ben olmuşum.. annemin hiç ağrısı yokken gece sancılanmış..
ama ben çok zor olmuşum.. kordon boğazıma dolanmış.. o yüzden annem bana daha şimdiden fazla kıpırdanma.. bebişi kolla diyo..

şimdi bende sana kızayım.. fazla hareket etme bebişi koru:ecrin_bebek:

sevalim malesef daha geçmedi cnm.. hatta az önce bile lavoboya gittim.. bugün 16haftalık oldum ama halen çıkarıyom vede tansiyonum düşük bilmiyorumkismile
artık düzelmek istiyorum

Son düzenleme:
kızlar size bişiy sorcam.. ama lütfen gülmeyin..
napiim çarşıya pazar çıkamıyomki bileyim..

şu taytlardan almak istiyorum uzun badilerin altına felan giyilenden.. ama belleri lastikli galiba.. göbüşümüze olurmuki acep.. bide ne alsam ne giysem hiç bilmiyorum.. evin içinde hertürlü takılıyorumda artık hiç bşeyim olmuyo. dışarıyada eşofmanla çıkmak istemiyom..

gülercim mümkünolduğunca rahat şeyler al giy bence
bebek anne karnı rahat olunca daha rahat hareket edip büyüyomuş
ben daha 3. ayımda hamiş pantolonları alıp giymeye başlamıştım
bol bol geniş gömlekler de aldım üstüne
emin ol dar olunca aturup kalkmak bile problem oluyo insanın göbeği sıkışıyo
ben oh be dünya varmış dedim alıp giyimce valla

ben tayt hiç giymedim
hamileler için satılanınıda görmedim ama belkim vardır
istersen bi araştır canuum

ay canım az daha iyi ol o zaman çıkarsın erkeklerin yapacağı iş değil hazırlık illa senin gitmen lazım
ya maşallah arkadaş ne güsel hazırlanmış inşallah bizde öyle hazırlanabiliriz herşeyide ucuza almış kendide marifetliymişş
darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…