selam kızlar.
gülercim ben tayt giyiyorum hakketen en rahat kıyafet.
ben hamileler için özel bişi almadım.normal tayt aldım.bel lastiği kalın olanlardan
oyüzden rahatsız etmiyo ve düşük belli benimki.göbişimin altında duruyo çok rahat.
sen de öylesini al.
selam kızlar.
gülercim ben tayt giyiyorum hakketen en rahat kıyafet.
ben hamileler için özel bişi almadım.normal tayt aldım.bel lastiği kalın olanlardan
oyüzden rahatsız etmiyo ve düşük belli benimki.göbişimin altında duruyo çok rahat.
sen de öylesini al.
Kızlar merhaba... Kudretçiğimm artık yeter yapma temizlik felan doğurdum doğurucan iyi olabilirsin ama Allah korusun bir anda geliverir sancın dinlen sen şimdi güç topla normal yapacaksın efor harcayacaksın hazırla kendini.. Senin bebekte çok nazlı çıktı valla... Dersim var sırf senden haber almak için girdim..
Ben bugün dr yumurta takibine gidecekken sabah yine regli oldum kızlar maalesef. Demekki 20. günümde olan yine ara kanamaymış bu normal reglim o kadar da klomen içtim boşa gitti ama dr giittim yine de baktı sorun yok dedi yumurta gelişecek gibi görünüyor dedi. İlaç vermedi tekrar bu ay bötle deneyelim dedi 14. gün gideceğim. Hiçbir sorunum yok ama ara kanamalardan dolayı yumurtlama gerçekleşmiyor.. Geçen ay gittiimde de yumurtam büyümemişti. Zaten o yumurta takibinden 8 gün sonrada ara kanamam oldu.. Artık bu ayda birşey yok.. Hayırlısı artık...
Seval kız keŞke doĞumda hepİnİz yanımda olsaydınız zaten annelerde yok babam ankarada amelİyat oldu annem onun yanında kız kardeŞİmde dolayısıyla gelemİyo evde kİmse olmayınca erkek kardeŞİmde ankarada babamların yanında hafta sonu askerİ bİrlİĞİne teslİm olucak hayırlısıyla İzmİr gazİemİrde acemİlİĞİnİ yapıcak ondan sonra bÜyÜkk İhtİmal doĞuya verecekler
Öznur kız hoŞgeldİn Önce okumadınmı delİ karı dÜn Çok sancılarım oldu doĞuruyodum az daha bende sİze haber vereyİm dedİm ama nerdeee doĞursam kİmse duymayacak hafta sonu topİk bomboŞ
SaĞol sedacım canım benİm hafta sonu sınava gİremİycem galİba baksana en geÇ 29 mayısa doĞurmam lazım sonrasında zorla doĞurtacaklar
bnm abımde asker urfadaaaaa((((((((( allah butun askerlerımızeee sag salım evlerıne gelmelerını nasp etsın abıcım bana duskundur normaldeee hamıle oldugumuda askerde ogrendı ve cok merak edıo benıııı ızınde alamıoo gelemıoo cok özledım onuuuu (((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?