Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kıs ben gobeemin altında hiç bişi giyemem ya
rahat edemem asla
her an düşcek gibi geliyo bana :roflol: :roflol:

düşük belli olanıda mı var.. bulamasam xl alsam..
çok beğeniyorum taytları.. (bulantılarımdan dolayı) hayatım balkonda geçtiğinden hep milleti gözetledim.. hamişler ne giyiyorlar.. anneler bebişlerine ne giydiriyo nasıl bi bebk arabası kullanıyorlar diye hep milleti röntgenliyorum..

açık renk bi kıyafetin altına beyaz tayt altınada babet giyenlere bayılıyorum.. çok özeniyorum.. tam yazlık

kıslar benim feci sancılarım başladı
duramıyorum oturarak
biraz dolaşiim belki geçer

mangodan aldım seval.bakarsın.
kız güler kayarmı hiç tayt,sımsıkı oturuyo çok rahat valla benden söylemesi.

Kızlar merhaba... Kudretçiğimm artık yeter yapma temizlik felan doğurdum doğurucan iyi olabilirsin ama Allah korusun bir anda geliverir sancın dinlen sen şimdi güç topla normal yapacaksın efor harcayacaksın hazırla kendini.. Senin bebekte çok nazlı çıktı valla... Dersim var sırf senden haber almak için girdim..

Ben bugün dr yumurta takibine gidecekken sabah yine regli oldum kızlar maalesef. Demekki 20. günümde olan yine ara kanamaymış bu normal reglim o kadar da klomen içtim boşa gitti ama dr giittim yine de baktı sorun yok dedi yumurta gelişecek gibi görünüyor dedi. İlaç vermedi tekrar bu ay bötle deneyelim dedi 14. gün gideceğim. Hiçbir sorunum yok ama ara kanamalardan dolayı yumurtlama gerçekleşmiyor.. Geçen ay gittiimde de yumurtam büyümemişti. Zaten o yumurta takibinden 8 gün sonrada ara kanamam oldu.. Artık bu ayda birşey yok.. Hayırlısı artık...

Öznur kız hoŞgeldın Önce okumadınmı delı karı dÜn Çok sancılarım oldu doĞuruyodum az daha bende sıze haber vereyım dedım ama nerdeee doĞursam kımse duymayacak hafta sonu topık bomboŞ

SaĞol sedacım canım benım hafta sonu sınava gıremıycem galıba baksana en geÇ 29 mayısa doĞurmam lazım sonrasında zorla doĞurtacaklar

Seval kız keŞke doĞumda hepınız yanımda olsaydınız zaten annelerde yok babam ankarada amelıyat oldu annem onun yanında kız kardeŞımde dolayısıyla gelemıyo evde kımse olmayınca erkek kardeŞımde ankarada babamların yanında hafta sonu askerı bırlıĞıne teslım olucak hayırlısıyla ızmır gazıemırde acemılıĞını yapıcak ondan sonra bÜyÜkk ıhtımal doĞuya verecekler

bitanem sakın moralin bozulmasın.. hırsla devam et.. ben inanıyorum..
zamanında bende klomen çok kullandım.. işe yarıyorlar.. ama bazen bazı şeyler için zaman gerekiyo.. klomen senin vücudunu düzene sokacak merak etme.. zaten klomenin e belirli bi miktarda kullanma hakkın var. eğer olamada işe yaramzsa bi başka ilaca geçiyo dr gerekirse iğneye başlıyo.. ama herşeyin bi çözümü var canım sakın yılma olurmu.. bu ay olmasa bidahaki aya olur inşlh..

bak şimdi yep yeni bi ay başladı.. bu aya odaklan. tammı kuşumopuyorumnanaktan

Kızlar sızden bıŞey rıca etsem bÜtÜn askerlerımıze ıÇındede kardeŞıme hamıle olaraktan dua etsenız hayırlısıyla saĞ salım dÖnmelerını tezkerelerını almalarını dılesenız rabbım gÖrÜnÜr gÖrÜnmez kazalardan belalardan esırgesın hepsını amınnnnnnnnnnn

kızlarrrrrrrrrrr artık daha net hıısedıorum oglumun tekmelerınııı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nekadar kaynanalarda yanında olsada, insan kendi ailesinide istiyo dimi... ah canııım kıyamammmm:1hug:
cismen yanında olamazsakta manevi olarak hep yanındayız..
hatta ben aramayı düşünüyorum seni doğumdan sonra... ama kaynanan açar diye tırsıyorum..benim kaynana pek cazgırda.. klava:herkesinkini öyle sanıyom..kötükedihüso

Öznur kız hoŞgeldİn Önce okumadınmı delİ karı dÜn Çok sancılarım oldu doĞuruyodum az daha bende sİze haber vereyİm dedİm ama nerdeee doĞursam kİmse duymayacak hafta sonu topİk bomboŞ

iyi işte pazartesi hepimize süpriz olurdu :)

SaĞol sedacım canım benİm hafta sonu sınava gİremİycem galİba baksana en geÇ 29 mayısa doĞurmam lazım sonrasında zorla doĞurtacaklar

sen sınava gir cenım ondan sonra doğurtsunlar. eğer kendiliğinden gelmezse bari sınavıma girem ben de doktora,beklesin seni kaydirigubbakcemile3

MaŞallah oĞluŞuna seval hele bÜyÜdÜkÇe daha net hıssedersın merak etme

bnm abımde asker urfadaaaaa ((((((((( allah butun askerlerımızeee sag salım evlerıne gelmelerını nasp etsın abıcım bana duskundur normaldeee hamıle oldugumuda askerde ogrendı ve cok merak edıo benıııı ızınde alamıoo gelemıoo cok özledım onuuuu(((((

tabiki kudrettim etmemmi hiç.. onlar olmasa bizler nasıl rahat uyuycaz burda.. vatan görevi çok kutsal.. turkbayragi allah tüm askerlerimize başta sein kardeşine olmak üzere hepsine hayırlı askerlikler nasip etsin.. sağlıcakla gidip.. gittikleri gibi sağlıcakla dönmeleri nasip etsin mevlam..

inşlh iyi bi yere düşer.. allah tehlikerlerden korusun onu.. onu ve tüm askerlerimizi, polislerimizi

evet cnmm yaaaaaa inşşş
kudretcımmm cnm bnm senın hep dualarımızla yanınızdayız ınsss ben ararım vallla kaynanasına baslarım hee arkdsımı arıyamıcakmıyım bennn

SaĞol gÜlercım bılıyorum hepınızı kardeŞım gıbı sevıyorum yanımda olmasanızda aklınızın kalbınızın benımle olduĞunu blıyorum allah razı olsun hepınızden

aminnn canım Allah hepsini korusun sağ salim dönsünler evlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…