Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevalim ben ne etçem heç bilmiyom.. daha 16 ya bugün girdim vede 3.5 kilo aldım.. hemde hiç bişey yiyemiyorum ilk zamanlar kadar olmasada arada çıkarıyorum..
fazla kilo almak istemiyorum ama kendiliğinden oluyo..

bende geldim kızlar gülercim bizim burdada hava kapalı yağmur yağacak galiba az önce biraz serpiştirdi ayyyy ne kötü şansım var ne zaman cam silsem yağmur mutlaka yağar şimdi yağmasa olmuyo tabi bu halimle kaç gündür cam siliyom of ya offfffffff

cnm benm ılk zmnlarda hıc kılo alamamıstımm hatta vermıstımbıle bn snradan bulantılarım gectıg zmn yemege basladım ve suan hıc agzım bos kalsın ıstemıom hep yıyesım gelıo o yuzden 3 kılo aldım

Kızlar valla benden demesı ben ılk aylar 8-9 kılo verdım sonradan ılk altı aya kadar anca 5 ıle 6 kılo arasında aldım son aylar Çok hızlı kılo alıyosun ona gÖre dıkkat edın ben yınede fazla almadım verdıĞım ÜstÜne aldım benı gÖrenler genelde gÖbeĞın sadece ŞıŞmıŞ dıyolar kollar bacaklar kalÇalar kılo almadı Çok ŞÜkÜr hastaneye gıdıyorum ayyy bazen Öyle kılolu hamıleler varkı nefes alamıyolar kendıme ŞÜkredıyorum her tarafları ŞıŞ sumo gÜreŞÇılerı gıbı dÜŞÜnÜn aĞız burun bıle ŞıŞ sılıkon gıbı

kudretcımmm ah cnm yardımcının olmaması cok kotu yaa bnm herkes yanımda llahım abın sukurrr cnm keske yakın olsaydıkta gelseydım ben san ayardımaaa

camların kirlendiye sakın tekrar silmeyesin lmaz:

vallahi atlar süpürgeme gelirim orayalmaz:

sen bırak ben silerim diycem.. benimde başım dönüyoki.. ama olsun senin alt katta yakışıklı fırıncılar vardı dimi onlar tutar beni aklinialirimsmilezemuszemus

SEVAL KIZ BUNDAN SONRA ALIRSIN ALTI AYA KADAR YAVAŞ YAVAŞ ALIRSIN SONRA HIZLANIYO BEN ÖYLE OLDUM KARNIM GERıLMEYE BAŞLAYINCADA DOLAYISIYLADA ÇATIRDADIM :roflol: :roflol: ŞıMDı 16 KıLO ALDIM TOPLAMDA HAMıLELıĞıMDE ÖNCE VERDıĞıM 8 KıLOYU DÜŞSEN YARI YARIYA

o suni şişkinlik tuz ayarı kaçırınca oluyomuş galiba.. kimi hamişlerin ayakları bacakları bile şişiyormuş..

kız guler allah senı netmesın emı yakısklı fırıncılar hee cok guldum kızz :roflol:

ah kudretim ahh nlcek benim haliiimboshayallersmile
bugidişle olucam 100 kilo.. bilmiyorumkismile

SaĞolun canlarım benım yok artık valla kırlensede sılmem artık bu halde valla kaÇ gÜndÜr kasıklarım nasıl aĞrıyo anlatamam artık doĞumdan sonraya kalsın zaten yaz sonunda bu evden taŞınıyoruz ınŞallah hayırlısıyla belkı ev alabılırız ben ıŞe baŞlayınca arabanın borcu ekımde bıtıyo bakalım hayırlısıyla
allah ıyılıĞını versın gÜler ne alemsın fırıncılarıda unutmamıŞ Çatlakmısın kızım

valla kudretım aman almıyım cok dıorum yaaa ıns da almam cokkk 6ncı ayımın ıcındeyım suan bundan snramı kılo alcm ben amanın cok dıkkat edıyım barıı

GÜler ben aslında bı yandanda sÜreklı ÇaılŞıyodum ondan fazla ŞıŞmedım ıŞe gıt gel bırde akŞamları yÜrÜyÜŞ yapıyodum her akŞam deĞıl ama yınede yÜrÜyodum sende mÜmkÜn olduĞunca eve kapatma kendını yÜrÜmeye alıŞ eŞın olmasa bıle komŞularınla felan bı yÜrÜsen ŞıŞmessın hareketlı olman lazım

Evet sevalcım kendıne Çok dıkkat et bu aydan sonra almaya baŞlıyosun son aylar ahada hızlanıyo ne yesen kılo oluyo ama sen kendını Çokta kısma sonuÇta hamılelık tadını Çıkarmaya bak canın ne Çekıyosa Çekınme ye bebıŞıde dÜŞÜn annesı onu mahrum bırakma

ben cok yurumedıgım haldee almamiştımm ama bu satten snra kesın alırım cunku habıre yıyıorummm yaaa

evet kudretcım yıyıorum zaten cnm ne cektıyse oglum kılo alsın dıe ya kudret senın 23ncu haftada ka. gramdı bebısın hatrlıomusunnn

AYYY KIZLAR NE ZAMANDIR AKŞAM SOHBET ETMıYODUK BEN ıŞTEN DÖNÜŞTE AKŞAM KıMSE OLMUYODU ıYıKı GELDıNıZ NE GÜZEL BE ZATEN BU GıDıŞLE YAZIŞARAK DOĞUM YAPICAM ÖYLE GÖRÜNÜYO :roflol::roflol:

doktor bi dışarıya çıkma izni verse... daha doğrusu baş dönmem bi geçse atıcam kendimi parklara bahçeler.. yanlızda olsa yürüyecem hergün ama henüz kendime güvenemiyorum.. anca kocişle çıkıyorum.. ondada kocişin burnundan getiriyorum..
arka yoldan gidelim burdan çok araba geçiyo, egsoz kokuyo
burda dönerci var çok kokuyo çabuk yürü
markete gidince offf her reon farklı kokuyo..
başım döndü oturalaim biyere...

bizde hep böyle.. sonrada kociş diyo arabayla çıksaydık keşke.. e bende araba değil yürümek istiyom böyle yani...

gecıcek ınsallah guler bunlarrr hele su bebıslerımızı kucagımıza alalımm dunyalar bızım olcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…