- Konu Sahibi EU3
-
- #12.961
bitanem sakın moralin bozulmasın.. hırsla devam et.. ben inanıyorum..
zamanında bende klomen çok kullandım.. işe yarıyorlar.. ama bazen bazı şeyler için zaman gerekiyo.. klomen senin vücudunu düzene sokacak merak etme.. zaten klomenin e belirli bi miktarda kullanma hakkın var. eğer olamada işe yaramzsa bi başka ilaca geçiyo dr gerekirse iğneye başlıyo.. ama herşeyin bi çözümü var canım sakın yılma olurmu.. bu ay olmasa bidahaki aya olur inşlh..
bak şimdi yep yeni bi ay başladı.. bu aya odaklan. tammı kuşumopuyorumnanaktan
GÜlercİm yok bulantım hİÇ olmuyo İlk ÜÇ ay ÖldÜm zaten bulantılardan Şİmd bulantı felan hİÇ yok tekmelerİ canımı acıtmıyo sadece karın gergİn olduĞundan rahatsızım bİraz bİrde hareket ettİkÇe aŞaĞıdan ÇıkacakmıŞ gİbİ hİssedİyorum ayyy İĞne batırıyolar sankİ aŞaĞıya sÜreklİ ÇİŞİn varmıŞ gİbİ sıkıŞık durumdasın baskıdan dolayı
sedacım gayret canım, sabırla devam edeceksin ve mutlu sona ulaşacaksın.
zaten bak daha yeni başladın inşallah çok da beklemeyeceksinki.tedavi oluyosun.
o ne len okadar izinmi olur.bu memurlar ne ballı heeee.
Sağol bitanem ama işte o klomeni boşa içmiş oldum bilmem lazımdı 20. günde olan kanamanın normal olmadığını ben hiç o kadar erken olmam ki onu öngörseydim şimdi başlanaktıı hapa daha da şansım artacaktı bu ay ilaçsız deneyeceğiz. Klomenin işe yaradığınu duydum özellikle yumurtası olan ama büyümeyenlerde çok yarıyormuş eğer 14. gün büyümemiş olursa bir sonrakine verir heralde yine klomeni. Ama haziranda da olmazsa temmuza kalması fikri bile korkutuyor beni. Sanki uzun yıllar beklemiş gibiyim daha iki aydır bebek düşünüyoruz ve sorunlar oldu.. Neler var ama işte insan takmadan yapamıyor. Dersler felan derken evden çıkamıyorum kafamı dağıtamıyorum. Bir bitse sınav.. Ara kanamadan şikayetçiyim onun düzene girmesi lazım. Çok sağol desteğin için..
Seval kız keŞke doĞumda hepİnİz yanımda olsaydınız zaten annelerde yok babam ankarada amelİyat oldu annem onun yanında kız kardeŞİmde dolayısıyla gelemİyo evde kİmse olmayınca erkek kardeŞİmde ankarada babamların yanında hafta sonu askerİ bİrlİĞİne teslİm olucak hayırlısıyla İzmİr gazİemİrde acemİlİĞİnİ yapıcak ondan sonra bÜyÜkk İhtİmal doĞuya verecekler
GÜler kız ben geÇen doĞum Çantamı anlattım sen yoktun galİba ama dur ben tekarar yazayım Önce doĞum Çantam yatak odasında eŞİm yerİnİ bİlİyo acİl durumda herŞey hazır Çantanın İÇİne gelİrsek benİm İÇİn 2 adet pİjama yakımı 1 gecelİk bol İÇ ÇamaŞırı 2 tane emzİrme sÜtyenİ havlu terlİk Çorap tuvalet kaĞıdı 2 paket pet aklıma gelenler bebek İÇİn hastane ÇıkıŞı kadİfe battanİye yedek bİ penye batatnİye yedek zıbın İÇ ÇamaŞırı pİjama takımı altı patİklİ olanlardan eldİven Şapka ÖnlÜk bebek bezİ ıslak mendİl pamuklu mendİl aĞız bezİ dİyolar kenarları İŞlemelİ sırtı terlerse onun İÇİn sırt bezİ İŞte Çoktan berİ hazırladım Çantayı aklımdakİler bunlaar
Evet Öznur normalde 10 yıllık memurların 30 gÜn İznİ var bİzİm Şİmdİlİk senelİk 22 gÜn İznİmİz var normalde 20 gÜn ama bÜyÜk Şehİrlerde 2 gÜn fazladan yol İznİmİ ne varmıŞ geÇen yılkİ İznİyle 44 gÜn vardı onu kullanıyo Şİmdİ ama tabİ yıllık İznİnİ 2 yıl İÇİnde kullanmazsan yanıyo yanİ 2009 İznİnİ en fazla 2010 yılının sonuna kadar kullanman lazım yoksa yanıyo
bitanem seni çok iyi anlıyorum.. bende ilk bebiş düşündüğümde hemen bi sonraki ay kesin hamil kalacağımı sanıyodum.. ama öyle değilmiş işte.. bu işler hakettende sabır işi.. benim bebiş 4,5 yıldan sonra geldi.. bu seni korkutmasın herkesde böyle olacak diye bişiy yok..
bu bebiş olayı tamamen kısmet işi.. sakın böylde düşünme bak kızarım.. her ay bi tecrübedir sakın unutma.. bir adım daha atabilmek için bu tecrübelere ihtiyacımız var.. vede sakın yılma.. yılmak yok yola devam tamammı:lepi:
hem sen şimdi sınava odaklan bence.. hayat devam ediyo.. hem sınavını geçki bebiş geldiğinde "oo annem çok başarılıymış" desin dimi yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?