Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜlercım yok bulantım hıÇ olmuyo ılk ÜÇ ay ÖldÜm zaten bulantılardan Şımd bulantı felan hıÇ yok tekmelerı canımı acıtmıyo sadece karın gergın olduĞundan rahatsızım bıraz bırde hareket ettıkÇe aŞaĞıdan ÇıkacakmıŞ gıbı hıssedıyorum ayyy ıĞne batırıyolar sankı aŞaĞıya sÜreklı ÇıŞın varmıŞ gıbı sıkıŞık durumdasın baskıdan dolayı

dejavu kuşum sana cvp yazdık kızlarla okudunmu

Sağol bitanem ama işte o klomeni boşa içmiş oldum bilmem lazımdı 20. günde olan kanamanın normal olmadığını ben hiç o kadar erken olmam ki onu öngörseydim şimdi başlanaktıı hapa daha da şansım artacaktı bu ay ilaçsız deneyeceğiz. Klomenin işe yaradığınu duydum özellikle yumurtası olan ama büyümeyenlerde çok yarıyormuş eğer 14. gün büyümemiş olursa bir sonrakine verir heralde yine klomeni. Ama haziranda da olmazsa temmuza kalması fikri bile korkutuyor beni. Sanki uzun yıllar beklemiş gibiyim daha iki aydır bebek düşünüyoruz ve sorunlar oldu.. Neler var ama işte insan takmadan yapamıyor. Dersler felan derken evden çıkamıyorum kafamı dağıtamıyorum. Bir bitse sınav.. Ara kanamadan şikayetçiyim onun düzene girmesi lazım. Çok sağol desteğin için..

Öznurcum yok 44 gÜn ıznı var maŞallah geÇen yılın ıznıyle beraber Şımdı 22 gÜn ızın aldı evde yanımda durmak ıÇın bu hafta heran doĞurabılırım

hııım anladım cnm.. bide cetveline baktımda bebiş evin içine girmiş.. inşlh bu akşamda kucağında bi şekilde sizin kapıdan içeri girer..:Saruboceq: sağlıcakla inşlh..
bak bize doğumda neler yaşadığınıda anlatıcan.. tamammı..

sedacım gayret canım, sabırla devam edeceksin ve mutlu sona ulaşacaksın.
zaten bak daha yeni başladın inşallah çok da beklemeyeceksinki.tedavi oluyosun.

sağol canım da tedavim de boşa gitti meğer ana kanamammış o benim bugün dr gidecekken sabah regli oldum hapta boşa gitti. Normal reglimi bugün oldum. Bu ay ilaçsız geçsin bakalım dedi doktor. Yumurta gelişecek gibi görünüyor dedi. 7 haziranda yumurtlama zamanı yine gideceğim ara kanama olmazsa tabii nereden çıktı bu kanamalar bilmiyorum ki marta herşey yolundaydı. Artık bekmeketen başka çare yok kafaya takmak la çözülse ama çözülmüyor işte. Eve de tıkıldım kaldım hergün ders felan haftasonu bitsin kafamı dağıtırım hiç olmazsa..

o ne len okadar izinmi olur.bu memurlar ne ballı heeee.

benim eşimde memur canım yard. doç üni de 30 gün izni oluyor her sene. Hele o 30 günün tamamını kullanmazsa kalanlar bir daha ki seneye atıyor biizm balayında 45 gün izni vardı toplamda bu senede 30 gün yani yazın bir ay evde... opuyorumnanaktan

GÜler kız ben geÇen doĞum Çantamı anlattım sen yoktun galıba ama dur ben tekarar yazayım Önce doĞum Çantam yatak odasında eŞım yerını bılıyo acıl durumda herŞey hazır Çantanın ıÇıne gelırsek benım ıÇın 2 adet pıjama yakımı 1 gecelık bol ıÇ ÇamaŞırı 2 tane emzırme sÜtyenı havlu terlık Çorap tuvalet kaĞıdı 2 paket pet aklıma gelenler bebek ıÇın hastane ÇıkıŞı kadıfe battanıye yedek bı penye batatnıye yedek zıbın ıÇ ÇamaŞırı pıjama takımı altı patıklı olanlardan eldıven Şapka ÖnlÜk bebek bezı ıslak mendıl pamuklu mendıl aĞız bezı dıyolar kenarları ıŞlemelı sırtı terlerse onun ıÇın sırt bezı ıŞte Çoktan berı hazırladım Çantayı aklımdakıler bunlaar

kızlar bebişlerimizin cicileri diye bir topik var ya ne harika şeyler yapmışlar bebişlere

bitanem seni çok iyi anlıyorum.. bende ilk bebiş düşündüğümde hemen bi sonraki ay kesin hamil kalacağımı sanıyodum.. ama öyle değilmiş işte.. bu işler hakettende sabır işi.. benim bebiş 4,5 yıldan sonra geldi.. bu seni korkutmasın herkesde böyle olacak diye bişiy yok..
bu bebiş olayı tamamen kısmet işi.. sakın böylde düşünme bak kızarım.. her ay bi tecrübedir sakın unutma.. bir adım daha atabilmek için bu tecrübelere ihtiyacımız var.. vede sakın yılma.. yılmak yok yola devam tamammı:lepi:

hem sen şimdi sınava odaklan bence.. hayat devam ediyo.. hem sınavını geçki bebiş geldiğinde "oo annem çok başarılıymış" desin dimi yerimseniben

canım hayırlısıyla teskerisini alıe gelir İnşallah kardeşin.. Benim kardeşiimde ustalığı İzmir Gaziemir'de yaptı çok iyi bir yer.. Kardeşim rahat etmişti yanii hem çarşı izninde gezmek İzmir'de süper oluyor. Biz yazın ziyarete gitmiştik. Onlar her haftasonu her yeri geziyorlardı. Merak etme güzel yerdir. Acemilikten sonrada güzel yere gider İnşallah... Sayılı gün çabuk geçer. Allah kardeşini ve tüm askerlerimizi korusun...

Evet Öznur normalde 10 yıllık memurların 30 gÜn ıznı var bızım Şımdılık senelık 22 gÜn ıznımız var normalde 20 gÜn ama bÜyÜk Şehırlerde 2 gÜn fazladan yol ıznımı ne varmıŞ geÇen yılkı ıznıyle 44 gÜn vardı onu kullanıyo Şımdı ama tabı yıllık ıznını 2 yıl ıÇınde kullanmazsan yanıyo yanı 2009 ıznını en fazla 2010 yılının sonuna kadar kullanman lazım yoksa yanıyo

SaĞol sedacım benım babamda acemılıĞını orda yapmıŞ rahatlıĞına rahatmıŞ ama sadece 1 ay acemılıĞını orda yapıcak 3 ay bıle deĞıl sonrası korkutuyo hayırlısı olur ınŞallah alla tÜm askerlerımızı polıslerımızı krusun kımseye acı gÖstermesın ınŞallah

aa bak bebiş için sırt bezini bilmiyodum.. öğrendiğim iyi oldu..
bide ben kendime hasta bezide koymak istiyorum. gerçi hasatanede veriyorlarmış ama olsun ben koyucam.. olası sezeryan durumunda veya doğumun hafta sonuna gelme ihtimaline karşı belki bikaçgün yatabiliriz diye..
bide kendine toka felanda koy. saçlarını toplamaya.. (burda kırmızı taç takıyorlar doğumdan sonra. sen takıcanmı hastanede)

bebişin bezini ne marka aldın.. herkez pirima al diyo..

allah arttırsın gulum kaydirigubbakcemile2

Kız Öznur neresı ballı memurların bÜtÜn sene ÇalıŞıyosun 22 gÜn ızın Çokmu sabah sekız akŞam beŞ ıŞ desen bıtmıyo zaten ama yınede Çok ŞÜkÜr halımıze

odaklamaya çalışıyorum zaten daha konularım da var şimdi oturacağım yine başına hem geçeyimde bari yazı rahat geçireyim diyorum. Belki daha iyi oldu diyorum çalışmaları bir daha ki aya daha rahat yaparız sınav derdi yok kaydirigubbakcemile3 Sınav stresi de etkiliyor tabi onu da atlatmış olurum. Vardır bunda da bir hayır bebekler geleceği zamanı bilirmiş.. Ama çevreden de baskı oluyor tabi teyzem anneme ne zaman tel açda soruyormuş annem sormaz hiç öyle şeyler bende bazen söylüyorum dr gittiğimi bazen demiyorum mesela klomenden felan haberi yok demedim.. Şimdi ki kanamamı da demicem.. O da takmasın kafasına olmıcak mı acaba diye... Boşuna vesvese yapar. İnşşallah seneye okul biterde bebişim de ilerde gurur duyar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…