Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
GÜlercım bende prımanın yenı doĞan paketını aldım arkadaŞlarımda Önerdı ılk zamanlar prıma Çok ıyıymıŞ sonrakı yaŞlarında hagıes ıyı dıyolar o bıraz kalın olduĞundan yenı doĞana ıyı deĞılmıŞ sonrada geÇersın dedıler bende prıma aldım mınnacıklar gÖrsen kokulu bırde yatak odası mıs gıbı kokuyo

Kız Öznur neresİ ballı memurların bÜtÜn sene ÇalıŞıyosun 22 gÜn İzİn Çokmu sabah sekİz akŞam beŞ İŞ desen bİtmİyo zaten ama yİnede Çok ŞÜkÜr halİmİze

kız sus ağzına acı biber sürerim heeee.ben özel sektörde 2002 den beri çaılışıyorum.akşam 7 de çık,cumartesileri de çalış.nasıl bi kabus olduğunu biliyomusun.
üstelik yıllık iznin 2 hafta.ilk defa bu yıl 8-6 arası çalışıyorum ve ctsileri hamileyim diye izin istedim gelmiyorum.ben zaten bu şekilde devam etmek istemiyorum.bebiş gelsin
bi çaresine bakacam.

nekadar güzel eşinin izni uzun.. benim kociş yıllık izninibile 1er gün 1er gün kullanmak zorunda. sıraya senelik izin bile kullanamıyo.. doğum içinde 4 gün sıralı izin versler şükret diyo. bana. üzülüyom..

negüzel senin eşin doğum önceside olası ihtimale karşı yanında.. ben napçam hiç bilmiyorum.. eşimin iş yeri 1 saat uzaklıkta.. ordan gelcek.. bizim hastanaye gitmemizde normalde 40dk (ama eşim doğumda 20dk da giderim ben diyo)
bu arada ben ilçede oturuyorum.

allah hepimizin yardımcısı olsun..

GÜlercım sırt bezı elbıselerı aldıĞımız maĞazadan aldık bende orda duydum gerÇı tÜlbentte olur aynı Şu oksıjenlı pansuman bezlerıne benzıyo bÜyÜk bÜyÜk alıyosun yıkayıp ÜtÜleyınce yumuŞak oluyo bebeĞın terını daha ıyı ÇekıyomuŞ saĞlıklıymıŞ bende aldım bı paket

Ayy Öznur canım ya tabı sıze gÖre Çok ıyıyz bız allah yardım etsın kız Çok zormuŞ ekmek parası ıŞte ÇalıŞıyoruz hepımız ne yapalım aa bıde devlet memurları ıÇınde 3 gÜn doĞum ıznı var eŞım ıznı bıtınce onuda kullanacak

Kızlar ben kaÇtım ıÇerı gıdeym bıraz eŞım yalnız kaldı ÖpÜyorum sonra gelıcem yınee

bide şu tülbent hakkında şey duydum.. gerçi hiç tecrübem yokta..

bebişlerin gazı olduğunda ütüleyip karınlarına koymak, gaz sancılarına iyi geliyomuş.. diyolar ama bilmiyorum yinde. deneyerek görücez..

bende çıkıyorrum kızlar..
benim dünya yine hızlı dönmeye başladı:bbo:

kudretçim öyle kendini yormak yok.. hemen kocişin yanına uzanıyosun tammamı.. dinlen bakim azcıık.. çok oturdun bilg. başındalmaz:

ben ancak şimdi gelebildim.. ama bu saattede kimsecik olmuyooo

hoşgeldiiiin... burda hava kapalı heran yağmur yağabilir... canım sıkılıyoooooo

burdada hava pek gusel degıl ama yagmurda yagıcak gıbı degıl ama ıkı gundur fena yagıodu

facedeyim kaynın düğün fotosuna bakıyom..
mşlh göbüş büyüyor.. kaç kilo aldın hamişlikte.. karnına bişey sürüyonmu.. sürüyosan ne sürüyon iyi geldimi.. varmı çatlak..
benimkiside iyice gerilmeye başladı bebe yağı sürüyorum ama bu gidişle kesin çatlarım.. çok gergin karın üst derim..

cnm bende bebe yagı suruom ama bnm gobegım gergın degıl öle cok sımdılık 3 kılo aldım daha 23ncu haftadayızzz bakma o elbıseyle cok buyuk duruo gobegım ama normalde o kadar buyuk degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…