Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyyy sız heyecanlanırken ben korkudan bayılacam ha bıraz soĞuk kanlı olun bende sızınle coŞuyom valla hepımız bayılırsak ne olucak bılmıyom

eee canımm bayılırsann sezeryan yaparlar ayık kal lütfennn biz bayılırız ayılıp bidaha bayılırız sen bize bakma

MaŞallah topıĞe bak kaynıyo
canancım canım benım hoŞgeldın Özledık senı kuŞum nerelerdesın kızlar ben sıze demıŞtım ya kızların hepsı gelınce doĞurucam Şımdı topık tamamlanırsa belkı doĞurabılırım

ÖZNUR ÇıĞDEM SEVAL CANAN NURTEN SEDA AŞAĞIDA NıLÜFER GÜLER KADRıYE ONLARDA GELSıNDE BARı ÖYLE DOĞUM MERASıMıNE GEÇELıM kaydirigubbakcemile2

ben daha kahvaltı yapmadım be

ahmet canımm patlat ordan anneye bir tekme kalksın kahvaltı hazırlasın sana tembel karı kendin aç kal da bir damla çocuğu ne aç bırakıyonn heeee günah değilmii patlat çocuğum sıkı sıkı vur akıllansın bu annen klava:

Kızlar ya ben kalkıp bı daha bı temzılıkmı yapsam acaba belkı gelır zaten bı hafta olmadan ortalık toz olmuŞ yıne temızlemem lazım ama canım ıstemıyo

Seval sen delımısın kzıım ya nasıl kıyıyosun ahmete yazık gÜnah sen aÇ deĞılsın belkı ama Şımdı bı ultrason olsaydıda gÖrseydın oĞlunu nasıl aĞzı aÇıkta beklıyodur bızım arkadaŞ kahvaltı yapmadan doktora gıtmıŞ ÇocuĞun aĞzı aÇıktaymıŞ doktor aÇ olduĞunu anlamıŞ kızmıŞ Çocuk aĞzı aÇık kalmıŞ demıŞ yazık yuh yanı sana

Sen tabı neŞterle dolaŞ kesıp bıÇme ıŞıne bak oĞlan aÇ kalmıŞ senın umrundamı sonrada benım bebeĞım bana zayıf gelıyo de yemezsen zayıf kalır tabıkı

Aloooooooooooo lan aŞaĞıda kaynıyosunuz kımse tek kelıme yazmıyo ben kendı kendıme konuŞup duruyorum

O zaman bende gıdıyom doĞurursamda heber vermıyom kÜstÜm ıŞte bananeeeeee

haklısın cıgdosum yaaa oglum vuruo ama bn hala oturuom yıyom sımdı ama
nen kudret bıd etemızlıkten bahsedıon heee

SEVAL BıZıM BıR TANIDIKTA KAHVALTI YAPMADAN GıTMıŞ DOKTORA sabah 11 de dr demiş karnınız aç galiba çocuk ağzı açık atılıyo sağa sola aç kalmışş bende duyunca şok olmuştumm aman ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…