Kızlar bu gÜn temİzlİk yaptım yİne hertarafı sİldİm sÜpÜrdÜm toz aldım sonrada duŞ aldım doĞururum dİye ama hİÇ doĞuracak gİbİ durmuyorum eŞİm İkİdebİr gelİyo yanıma ne oluyo sana neden doĞurmuyosun dİyo hİÇbİŞey yok dİyorum akŞama kadar peŞİmde bİr hafta İznİ boŞa gİttİ evde benİmde bu gÜn doĞum Öncesİ İznİm bİttİ İnŞallah pazartesİne kadar bu İŞİ bİİtİrmeyİ dÜŞÜnÜyorum merak etmeyİn sİzz
KIZLARR NEREDESİNİZZ
güler gelmedin mi doktordann daha merak ettik
bende 3,5 a randevu aldım bakalım işyerinden çıkabilirsemm doktora gidicem
ozi bak gebelik bölümünde bebişlerimiz ve cicileri diye bir topik var orda bebişlere yapılan hazırlaklar kıyafetler odalar hatta hastaneye hazırlanan çantalar bile var bak istersen bir ara bana bir sürü fikir verdi orası
sağol canım benim.. ama yatsamda kalksamda bu tansiyonu düzeltemiyorum..canım sen git yorma kendini başını fazla döndürme ilk zamanlar bol bol dinlenmene bak sen inşallah yarın hayırlı haberlerle dönersin
çok sağol canım.. evet yaa hiç sorma burasıda yanıyooo.. içime sıkıntılar çöküyo..canım bir yüzüne soğuk su çarp güzel sonrada yat bir güzel ayaklarını uzat. Havalar çok fena gerçekten burda da... Çok sıkıntılı zaten derslerden bunalıyorum iyice fenalık geliyor. Kocişin gelsin öyle gir cnm banyoya bazen benimde tansiyon düşüyor eşimi bekliyorum bende o zamanlarda o gelince giriyorum. Dikkat et kendine bol bol dinlen...
gelmedim valla gece 12de döndük eve.. kokrma bişiy yok sadece edirne de biraz gezdik. sonra eşimin yiğenine kahveye gittik. muhabbet muhabbet derken akşam oldu. sonrada gece tuna nehri kenarında biyere gittik.. temiz hava iyi geldi bana.. ama ağbimin oğlunun süneti için kıyafet bakarken çok yorulmuşum halen kendime gelemedim.. dükkanlarda hamile kıyafetleri çok az.. birden zayıf olmak geçti içimden.. 4ay önce olsa negüzel zarif kıyafetlerden giyebilirdim böyle dolaşmazdım diye geçti içimden.. sonrada olsun varsın 100 kilo oliiim dedim.. bebişim bizimle ya.. bugünlere bin şükür..KIZLARR NEREDESİNİZZ
güler gelmedin mi doktordann daha merak ettik
bende 3,5 a randevu aldım bakalım işyerinden çıkabilirsemm doktora gidicem
Kızlar bu gÜn temİzlİk yaptım yİne hertarafı sİldİm sÜpÜrdÜm toz aldım sonrada duŞ aldım doĞururum dİye ama hİÇ doĞuracak gİbİ durmuyorum eŞİm İkİdebİr gelİyo yanıma ne oluyo sana neden doĞurmuyosun dİyo hİÇbİŞey yok dİyorum akŞama kadar peŞİmde bİr hafta İznİ boŞa gİttİ evde benİmde bu gÜn doĞum Öncesİ İznİm bİttİ İnŞallah pazartesİne kadar bu İŞİ bİİtİrmeyİ dÜŞÜnÜyorum merak etmeyİn sİzz
anam deme yadelikafaduldendelikafaduldenkızlar dün dr gittim.. 3lü yü yartık.. bidahakine 4lü ultrasyona alıcam vede şeker yüklemesi yapıcam dedi..
veee cinsiyetimiz belli oldu..
evet kızbayanssulusmile yani bir cimcimem olacak..
kıssssss ne zaman doğurucen sen ha:mymeka:canım arkadaşlarım çok sağolun iyiki varsınız sizi çok seviiyorum
NİlÜferİm canım ya doĞurmam gerekİyo ama doĞuramadım gelmİyo tosbİkİm bu gÜn doktora gİttİk yİne keyfİ pek yerİnde paŞamın 3500 gr olmuŞ artık kesİn karar verİldİ pazartesİ saat dokuzda hastaneye gİdİyoruz ve muhteŞem fİnal bebeĞİme kavuŞuyorum dualrım hep sİzİnle rabbbİm tez zamanda sİzlerede yaŞatsın bu duyguyu doĞuma gİderkende hep aklımda ve dualrımda olucaksınız İsİmlerİnİzİ bİr bİr sÖyleyecem İnŞallah nİlÜferİme kadrİyeme cananıma sedacıma İsİme aklıma gelenler Şİmdİlİk bu kadar ve bÜtÜn anne olmak İsteyen herkese dua edİcem hayırlısıyla
dilekcim sen nerelerdesin.ben herhalde kayınvalidene gittin
ayvalıkta tatil yapıyosun diye düşündüm ama bilmem doğrumu tahmin ettim
gerçi çalışmalara ara verip gitmezsin herhalde ama aklıma başka bişey gelmedi.
senden de hayırlı bir haber alırız inşallah bu günlerde.heyecanla bekliyoruz.
kız nezaman test yapcan de hele.
NİlÜferİm canım ya doĞurmam gerekİyo ama doĞuramadım gelmİyo tosbİkİm bu gÜn doktora gİttİk yİne keyfİ pek yerİnde paŞamın 3500 gr olmuŞ artık kesİn karar verİldİ pazartesİ saat dokuzda hastaneye gİdİyoruz ve muhteŞem fİnal bebeĞİme kavuŞuyorum dualrım hep sİzİnle rabbbİm tez zamanda sİzlerede yaŞatsın bu duyguyu doĞuma gİderkende hep aklımda ve dualrımda olucaksınız İsİmlerİnİzİ bİr bİr sÖyleyecem İnŞallah nİlÜferİme kadrİyeme cananıma sedacıma İsİme aklıma gelenler Şİmdİlİk bu kadar ve bÜtÜn anne olmak İsteyen herkese dua edİcem hayırlısıyla
anam deme yadelikafaduldendelikafadulden
ayy çok sevindim ne güzelll boshayallersmile
hayırlısıyla kucağınıza da almak nasip olsun inşallahhhh:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?