Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gelcek kuzun canım...benıde heyecanlandırdı senın sıpan..meraktan çatlıycamm..akannehirakannehir

KIZLARR NEREDESİNİZZ
güler gelmedin mi doktordann daha merak ettik
bende 3,5 a randevu aldım bakalım işyerinden çıkabilirsemm doktora gidicem

gıttın mı kuşum doktora...
napıyormus bebişin...keyfı yerındedır tabi...
en rahat yerde şimdi...

aaa..bende bakayım...super...cıcıler vardır orda sımcik...sempatiksalakcinni

benım adet tarıhıme 2 gun var..evde test hazır beklemede...gecen aydan kaldı test..yapmaya fırsat bulamamiştım.adet olmustum..bakalım bu ay yapmak nasıp olcakmı..
goguslerım şiş...akannehirakannehir

bunlar benden sana..

kudretçim canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun... Allah sana bu yeni yaşında oğluşunla ve eşinle mutlu bi hayat nasip etsin..

inşlh oğluşun sana en güzel doğum günü hediyesi olarak gelir.. (ben mertin kulağına fısıldadım. annesini acıtmıycak dünyaya gelirken)

kızlar dün dr gittim.. 3lü yü yartık.. bidahakine 4lü ultrasyona alıcam vede şeker yüklemesi yapıcam dedi..
veee cinsiyetimiz belli oldu..
evet kızbayanssulusmile yani bir cimcimem olacak..

canım sen git yorma kendini başını fazla döndürme ilk zamanlar bol bol dinlenmene bak sen inşallah yarın hayırlı haberlerle dönersin
sağol canım benim.. ama yatsamda kalksamda bu tansiyonu düzeltemiyorum..

çok sağol canım.. evet yaa hiç sorma burasıda yanıyooo.. içime sıkıntılar çöküyo..

KIZLARR NEREDESİNİZZ
güler gelmedin mi doktordann daha merak ettik
bende 3,5 a randevu aldım bakalım işyerinden çıkabilirsemm doktora gidicem
gelmedim valla gece 12de döndük eve.. kokrma bişiy yok sadece edirne de biraz gezdik. sonra eşimin yiğenine kahveye gittik. muhabbet muhabbet derken akşam oldu. sonrada gece tuna nehri kenarında biyere gittik.. temiz hava iyi geldi bana.. ama ağbimin oğlunun süneti için kıyafet bakarken çok yorulmuşum halen kendime gelemedim.. dükkanlarda hamile kıyafetleri çok az.. birden zayıf olmak geçti içimden.. 4ay önce olsa negüzel zarif kıyafetlerden giyebilirdim böyle dolaşmazdım diye geçti içimden.. sonrada olsun varsın 100 kilo oliiim dedim.. bebişim bizimle ya.. bugünlere bin şükür..

biri bu kıza dur desin beni dinlemiyolmaz: klava:
kuşum napıyooon seeennn.. boşver temizliği biyerine bişiy olcak.. allah korusun bebiş ters mers döner ayy allah korusuun yaaa...

sen böyle temizlik yaptım dedikçe benim içim gidiyo.. üzülüyom..:çok üzgünüm:

Kudreeett yine mi temizlik kız bu kadar temizliğe bu çocuk gelmediyse daha ne zaman gelecek he kocanda haklı sıkıldı valla beklemekten 9 aydır bekliyor adamcağız.. İzni de bitecek bak. Ben istediğim zamanda gelirim size ne diyor sizin bebiş.. Bu arada doğumgünün de kutlu olsun canımcığım. İnşallah bebeğinle, ailenle nice mutlu huzurlu, sağlıklı yıllar geçirirsin. Bir daha ki doğumgününde 3 kişi olmuş olacaksınız İnşallahh.. Bak istediğin de oldu sınavlara da girdin heralde..

kızlar dün dr gittim.. 3lü yü yartık.. bidahakine 4lü ultrasyona alıcam vede şeker yüklemesi yapıcam dedi..
veee cinsiyetimiz belli oldu..
evet kızbayanssulusmile yani bir cimcimem olacak..
anam deme yadelikafaduldendelikafadulden
ayy çok sevindim ne güzelll boshayallersmile
hayırlısıyla kucağımıza da almak nasip olsun inşallahhhh:ecrin_bebek:
canım arkadaşlarım çok sağolun iyiki varsınız sizi çok seviiyorum
kıssssss ne zaman doğurucen sen ha:mymeka:
ben yeğenimi özledim bir an önce resmini görmek istiyomklava:
hayırlısıyla gelsinde beklemeye razıyım :asigim:

GÜler canım ya Çok sevındım kzın oluyo demek allah analı babalı bÜyÜtsÜn topıĞımızın ÇıÇeklerı artıyo desene

NılÜferım canım ya doĞurmam gerekıyo ama doĞuramadım gelmıyo tosbıkım bu gÜn doktora gıttık yıne keyfı pek yerınde paŞamın 3500 gr olmuŞ artık kesın karar verıldı pazartesı saat dokuzda hastaneye gıdıyoruz ve muhteŞem fınal bebeĞıme kavuŞuyorum dualrım hep sızınle rabbbım tez zamanda sızlerede yaŞatsın bu duyguyu doĞuma gıderkende hep aklımda ve dualrımda olucaksınız ısımlerınızı bır bır sÖyleyecem ınŞallah nılÜferıme kadrıyeme cananıma sedacıma ısıme aklıma gelenler Şımdılık bu kadar ve bÜtÜn anne olmak ısteyen herkese dua edıcem hayırlısıyla

kudretcim doğum günün kutlu olsun canım.
ailenle ve tüm sevdiklerinle birlikte bir ömür boyu çok mutlu olursun umarım.
pazartesi günü oğluna da kavuşacaksın hayırlısıyla inşallah.allah yardımcın olsun
kolay bir doğum diliyorum.güzel haberlerle dönüşünü bekleyecez artık.

gülercim demek kızın olacakmış
hayırlı olsun canım
ne güzel yaaa.hep oğlan dolmuştu burası
kıza hasrettik valla.kız annesi olacaksın ne güzel bak.
biz cadı kaynana olcez kaydirigubbakcemile3

dilekcim sen nerelerdesin.ben herhalde kayınvalidene gittin
ayvalıkta tatil yapıyosun diye düşündüm ama bilmem doğrumu tahmin ettim
gerçi çalışmalara ara verip gitmezsin herhalde ama aklıma başka bişey gelmedi.
senden de hayırlı bir haber alırız inşallah bu günlerde.heyecanla bekliyoruz.
kız nezaman test yapcan de hele.

ay demek pazartesi gelecek bebiş. Gelsin tabi yeter 9 ay yattığı orada demiyor mu annem beni merak ediyor diye.. Hayırlı ve güzel bir doğum diliyorum canım. Normal istiyordun ama kısmet olamayacak heralde belli olmaz belki yarın sancıların geliverir gerek kalmaz.. Duaların içinde çok sağol canım... Hemen doğur gel göster bize bebişi.. Çok özletti kendini...

canım..benım mıdem çok feciydı bı ara..annemde kaldım..emıre bıle bakacak gucum azdı...en guzelı attım kendımı annemlere...
dınlendım geldım...
sonra rahatsızlıgım devam edınce nete gırmeye keyfım yoktu..devamlı yatar pozısyondaydım..mıdem bulandıgı ıçın..
bugun daha ıyıyım ama..yınede yemek yıyemıyorum.yıyınce bulantı oluyor..
üşüttüm mü bılmem..neden bu kadar uzun surdu anlamadım..
bebek mı var onuda anlamadım.testı de pazartesı yapmayı duşunuyorum..adet olmazsam tabı ozıcim..
sen ıyısın maşşallah kuşum..sayfaları çok takıp edemedım..ama yınede okudugum kadarıyla ıyı herkes...
çok opüyorum canım...
muccuk..kaydirigubbakcemile5

kuşum çok heyecanlandım şimcikk..
pazartesı gıdınce sancımı vercekler canım..
gelsin bebiş..öperim onu...koklarım...mis gibi..a.s.

anam deme yadelikafaduldendelikafadulden
ayy çok sevindim ne güzelll boshayallersmile
hayırlısıyla kucağınıza da almak nasip olsun inşallahhhh:ecrin_bebek:

amiiin canım çok teşekkür ederrim.. mevlam sanada ikiz ikiz versin inşlh...
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…