Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozicim kudretçim çok teşekkür ederim..

kııızzz kudret büyük gün yarınmı şimdi. anam anam anammmm bilmiyorumkismile
Allah yardımcın olsun canım.. inan hep dua edicem sana.. normal istiyodun.. inşlh sezeryana gerek kalmadan normal normal gelir bebiş.. hiç belli olmaz bugün veya bu gece geli verir sancın.. hiç belli olmaz.. kısmet yine hakkında hayırlı olanı versin mevlam...

Canlarım benım yarın sabah doĞuma gıdıyorum hayırlısıyla bu gÜn sınavada gırdım bıttı Çok ŞÜkÜr hepınıze dua edıcem sabah saat dokuzda hastanede olmam gerekıyo Şımdıden yazayım merak etmeyın Çok heyecanlıyım yarına kadar uyuyabılırmıyım bılemıyorum yarın bebıŞım kollarımda olucak bana dua edın hepınızı Çok sevıyorum ıyıkı varsınız

BU ARADA ERKEK KARDEŞıMıN EŞı HAMıLEYDı ONUNDA BU GÜN SANCILARI TUTMUŞ DOĞUMU GERÇEKLEŞıYOMUŞ ŞıMDı HASTANEDE BENDEN ÖNCE DOĞURACAK BELKıDE AYNI GÜN OLUCAK BEBıŞLER AYYY AYNI ANDA HEM HALA HEM ANNE OLUYORUM NE GÜZEL AMA BEN AıLEMıN EN BÜYÜK ÇOCUĞUYUM ıLK BENıM HAMıLELıĞıMı ÖĞRENMıŞTıK ıLK BEN DOĞURMAK ıSTıYODUM KISMET OLMADI BABAMLARIN ıLK TORUNU ERKEK KARDEŞıMıN OĞLU OLUCAK BENıM OĞLAN HAKKINI KAYBETTı TEMBEL TOSBıKKKK

Canım sana hayırlı ve güzel bir doğum diliyorum ve dualarım seninle.. İnşallah hemencil iyileşir ve gelirsin tabii bebişinin doğum öyküsü ve resimleriyle.. Bizde haberlerini bekliyor olacağız ve en az senin kadar heyecanlı olacağız yarın.. Senin tosbik hala gelmedi bak annem sınava girmek istiyo gelmiyim dedi galiba... Ama artık gelmek zorunda kalacak pek memnun olmayacak sanırım ama bir anne kokusunu duysun bir anne sütü tadı alsın ailesinden vezgeçemeyecek...

canım inşallah sağlıkla meleğini kucağına alırsın

kudretim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
şimdiş hastanedesindir muhakkak
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin
çabucak ayaklan aramıza dön canım
mert bebeğimizi de merk ediyoruz bizi habersiz bırakma canım

ay kıslar yaaaaaaaaa
dün oğlumun herşeyini aldım hemen hemen
ay öyle harika şeylerki bi görsenizz yaaaaaa
neler aldığımı yazim size

beşik
uyku seti
yatak
2 takım hastane çıkış seti
4 tane iç dış zıbın
4 çıtçıtlı tulum zıbınlardan
3 alt pijama
2 tane alt üst takım
2 tulum
3 şapka
3 eldiven
5 ağız mendili
5 çorap
alt açma minderi
banyo havlusu
niveanın atta çantası
içinde şampuan bebek yağı pişik kremi hijyenik mendili var
küvet
kapı süsü
bebek şekeri malzemeleri

şimdilik aklıma gelen bunlar
ay eve getirdim aldım hepsini kucağıma sevdim yaaaaaaa
minnacık hepsiiiiii

Son düzenleme:

kıslar ya park beşik alcam diyip duruyodum ben
ama bunu aldım yaaaaaaaaa
park beşiği satıcıların bhiçbiri önermedi hemen hemen
çinde yapılıyo dediler
çinde de plastik çöpden yapılıyo geri dönüşüm tesislerinde
beni caydırdı adam yani

günaydın.
nurtencim güle güle kullanın aldıklarınızı canım.
bir günde bukadar çok şey alınabiliyomu yaaaa.
ben de son 2 aya bırakacağım alışverişi yetişir mi diyordum
ama demekki 2 günde alınabilirmiş telaş yapmıyım.

sağol öznurcum
daha güzelleri senin bebişinin olsun inşallah
bi günde halloluyo hepsi telaş yapma
çok yorucu ve bi anda alındığından biraz külfetli oluyo ama oluyo
dün bir anda bi dünya para gitti valla
ama kurban olsun para oğluşuma
benim şimdi ufak tefek şeyler kaldı
birde kendime alcaklarım
onuda başka bi günde alırım

kudret doğurmuştu belki ama telefon nosu yok
hem olsada şu anda daha kendinde diildir
2-3 günde hastanede kalırsa sezeryandan dolayı güzel haberlerini anca hafta sonuna alırız

öznur birde bebeğin tüm ihtiyaçlarını bir anda aynı dükyandan alırsan bayada bir indirim oluyo
dün tüm bunlara bize yaklaşık 100 lira kadar indirimde yaptılar

kız niye 2-3 gün kalsın.ertesi gün çıkarıyolar.
çok merak ediyorum heeee.

alışverişe gelince para biriktirip hepsini bikerekte almak lazım valla.
gezdikçe alternatif artıyo ve iş uzuyo.
kendine alacakların ise daha zor.bebeğe illaki buluyosun.

kızlar ya dün içim burkuldu
bebek mağazsında alışveriş yaparken gariban bi adam geldi hali vakti yerinde diil belliydi her halinden
yazık yeni çocuğu olmuş adamın eline vermişler bi liste bunlar al gel diye akrabaları. Hiç sormamışlar ki adama paran varmı diye
adam geldi dükyana bana bunları al dediler ne kadar tutar bilmiyomki nasıl alcam felan dedi
adamın listesindekilerinden en mühim olan parası yettiğ kadarını verdiler
eşimde çok üzüldü adamı görünce dükyan sahibine ne ihtiyacı varsa ver benim hesaba kat falan dedi adam duymadan ama Allah razı olsun dükyan sahibinden adama o kadar çok şey verdi adam öyle sevindiki Rabbim muhtaç etmesin yaaaa. En aşşa 250-300 liralık yardımda bulundu adamlar sağolsunlar
biz hesabı öderken eşim çok ısrar etti benimde yardımım dokunsun nolur bari yarısını ödiim diyede adamlar hiç para almadılar. Ne kadar sevaba girdi adamlar Allah razı olsun O adamın o anki sevinci herşeye değerdi. Allahım tüm yardıma muhtaçların yüzünü güldürsün ihtiyaç sahiplerine bize verdiğinin kat kat mislisini nasip etsin yaaaaa

Son düzenleme:
ben daha bebeğe bişey almıcam öznur
çocuğun yediği helal giydiği haram derler
bi sürü de eş dost getirir kıyafet zaten birde hemencik kocaman oluyolar bi kaç kere belki giydiremiyosun bile çoğunu onun için bu kadar yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…