Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben çıkıyom.. karnım acıktı bişiyler yiyim..

güler yaaa sen hiç bahsetmemiştin bu durumdan.
hatta biz ikiz olabilirdik dediğimizde yok değilmiş
tekmiş demiştin.seninkide mi sonradan farkedildi.

O zaman bende gİdİyom doĞurursamda heber vermİyom kÜstÜm İŞte bananeeeeee

Ay kudret yaa hepimiz ne senaryolar yazdık burada yok suyu mu geldi yook sancısı mı geldi aman hastaneye mi gitti neler dedik yaa... Biz senden çok düşünüyoruz doğumu sen rahatsın bir kasılıyoruz bundan sonra doğuruyom da desen bağısanda sana inanmıcaz öle aaayyy yazıp gidersen biz ne anlayalım şekerim.. Ne zaman bebeği kucağında görcem o zaman inancam. Yok zaten az daha doğmasın kızlarla geliyoz seni doğurtmaya karar verdik biz halletcez... O kadar hatunu görünce gelir belki senin bebek... kaydirigubbakcemile3 ne temizliği ya otur oturduğun yerde alla allaaa...

sağol gülercim sanada çok geçmiş olsun gerçekten bende bilmiyordum bunu ama dediğin gibi Rabbim kalan bebeklerimize sağlıklı uzun ömür versinnn

sedacım napıyorsun canım çalış derslerine ver şunları da sende rahatla vücudunda rahatlasın gelsin bebişin bide sende topike gel sürekli artıkk

evet işim yok.internette gezecek site kalmadı.sıkılıyorum zaten sevmiyorum
internette gezmeyi.aklıma bakacak bişi gelmiyo.

ozi bak gebelik bölümünde bebişlerimiz ve cicileri diye bir topik var orda bebişlere yapılan hazırlaklar kıyafetler odalar hatta hastaneye hazırlanan çantalar bile var bak istersen bir ara bana bir sürü fikir verdi orası

güler yaaa sen hiç bahsetmemiştin bu durumdan.
hatta biz ikiz olabilirdik dediğimizde yok değilmiş
tekmiş demiştin.seninkide mi sonradan farkedildi.

sağol gülercim sanada çok geçmiş olsun gerçekten bende bilmiyordum bunu ama dediğin gibi Rabbim kalan bebeklerimize sağlıklı uzun ömür versinnn

evet canlarım hiç bahsetmedim. çünkü ben bile psiklojik açıdan yeni yeni kabul ediyorum.. hatta başlangıçta unutayım tek miş gibi yapayım dedim. ama yapamadım.. aklımdan çıkmıyo..
şimdilerde kendi kendime bile yeni yeni söylebiliyorum..

biliyosunuz ben baştan beri hep erkek bebiş isteyenlerdendim. ama bebişe kız olabilir dendiğinden beri diğer bebiş acaba erkekmiydi demekten kendimi alamıyorum.. sonrada böyle düşündüğüm için suçluluk hissediyorum.. kızda olsa rabbim birini bize bağışladıya buna çok şükür.. yeterki o sağlıklı ve hayırlı evlat olsun varsın kız olsun diyorum.. bayanssulusmileVardır rabbimin bi bildiği...

bugün ben çok fenayım kızlar yaa. sabahtan beri tansiyonum hiç düzelmedi.. hep düşük..kafamçokkarıştı
kafamı kaldıramıyorum.. hep yatasım var.. ütü bile yapamadım.. bu gidişle yarın kociş gömlek değil tişört giycek ..

burda havada çok ağır... zaten içim daralıyo.. hiç sormayın..
af edersiniz duşa bile giremedim.. başım dönüyo.. kayıp düşmekten korkuyom.. kociş gelsin beklesin beni..
başım dönünce öyle yapıyoz ben duş alıyom.. o klozete oturup beni bekliyo düşmeyim diye.. sizde böyle yaptınızmı hiç..

daha önce 1-2 vukatım var buna benzer.. başım bi dönüyo. nereye tutunacağımı.. nereye basacağımı göremiyorum.. allahtan tehlikeli bi durum olmadı hiç..

kız kudret ben yokken doğurcan galiba yarın giremem nete.. anca c.tesi girebilirim..

eğer görüşemezsek.. allah yardımcın olsun.. allah sular seller gibi kolay bi doğum nasip etsin..:Saruboceq: duarım hep seninle..
zaten sabah akşam hep aklımdasın inan..

ben kaçaıyorum kızlar..
ayaklarımı yukarıp kaldırıp yatmam gerektiğini okudum netten.. gideyim azcık ayaklarımı çekyata kaldırıp yere yatayım.. belkim düzelirim.. yoksa yarın bütün gün naparım ben.. bide kan vercez azccık.. 3lü test için

canım sen git yorma kendini başını fazla döndürme ilk zamanlar bol bol dinlenmene bak sen inşallah yarın hayırlı haberlerle dönersin

günaydın herkes.kudret hanım 41.haftasına hoşgeldiniz.
bu gidişle küçük bir fil yavrusu doğurmaya hazır olmalısınız sempatiksalakcinni

günaydın kıslar
benim bugün sevkiyatım var
kamyon fabrka sınırları dışına çıkmadan gelemem buraya
oh be çalışmayı özlemişim
kaç aydır iş yoktu boş boş dolanıyodum :)

eee öznurcum
kudret çocuğun pipiyi magazin dergilerine kapak yaptı
herkes gördü çocuğun pipisini
oda utandı yazık şimdi çıkamıyo insan içine
ben didim çocukların pipileri saklayın diye :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…