Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neden kimse yokkkkk
malzemeler kaplamadan çıkana kadar az çene çalim didim de kimse yok
bizim kaplama biter siz gelirsiniz yaw :uhm:

GÜnaydın meraklanmayın dıye erkenden geldım gelen gıden yok sÖyleyeyım dedım

Evet Öznur 41. Haftamdayım ve mınık bır fıl yavrusu beklıyom tosbıkımı beklıyorum

selam kızlar hayırlı cumalarrrr
nasılsınız bende bugün çok yoğunummm yaa üfff bide patron karşımda oturuyoo cam bölme var arada pc de gazete okuyomuşş arızalıydı ne güsel 2 aydır çıkmıyordu üst kata dün yaptırdı kalkmaz artık başından annemle sabah kaynatmamızı bile yapamadıkk kaç kere çağrı attı garibimm üst katta ben tek başımayın genelde şimdi o burda diye herkes gelir yanınaaa :1no2: rahatım kaçtııı

sedacım napıyorsun canım çalış derslerine ver şunları da sende rahatla vücudunda rahatlasın gelsin bebişin bide sende topike gel sürekli artıkk

ay canım çalışıyorum çalışmaz mıyım helak oldum valla baştan sıkı tutmadım tabi sona gelince tutuştum ama neyse ki bitti bugün iki konu çalışcam birkaç konuda ing. var kısa zaten bitecek. İstatistik tekrarlarımı yaptım bir konu kaldı ondan da o da bitecek tüm gün ist. tekrarı yapcam vize konularını unuttum onları geçmem lazım. Yarının derslerini soru bankasından tekrar etcem daha.. Off böyle yazınca ne gözümde büyüdü ha.. Bitsin hayırlısıyla gelcem hep burdayım gelişmelerden de haberdar edicem. 7 haziran yumurta takibine gitcem.. Hayırlısı artık...

canım bir yüzüne soğuk su çarp güzel sonrada yat bir güzel ayaklarını uzat. Havalar çok fena gerçekten burda da... Çok sıkıntılı zaten derslerden bunalıyorum iyice fenalık geliyor. Kocişin gelsin öyle gir cnm banyoya bazen benimde tansiyon düşüyor eşimi bekliyorum bende o zamanlarda o gelince giriyorum. Dikkat et kendine bol bol dinlen...

Kudret canım ben haftasonu giremem nete ancak sınavdan gelcem bir dün sonranın derslerini tekrar etcem felan ancak pazar 4 ten sonra gelebilirim. Sen belki doğuma gidersin şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum. Allah bir avazda kurtarsın ınşallah... Ama Pazar hala doğurmamış olursan çağır beni doğurtayım seni hemencik.. Senin bebek baya yatılıya kalmış karnında çıkacağı yok rahat geldi valla...

KIZLARR NEREDESıNıZZ
güler gelmedin mi doktordann daha merak ettik
bende 3,5 a randevu aldım bakalım işyerinden çıkabilirsemm doktora gidicem

nıkıta
hoşgeldin aramıza canım
kabul etmek ne demek tabikide ederiz herkese açık bi topik bizimki :)
az kendinden bahsedermizin bize

hosbulduk canimm,yeni gordum valla.
ben buralari yeni kesfettim ,cok begendim , her turlu muhabbet var valla opuyorumnanaktan
ben evli , cocuklu, kariyerli bir hanimim alkisalkisalkis
hayati cogunluktakiler gibi kosturmaca seklinde geciyor ,
umarim burdada hos arkadasliklar edinebilirim :sm_cool:
OPUYORUM SIZIIII

kıslar sessiz kalmış bugün burası yaw
seval annesinden dönmedi heralde
güler hastanede
çiğdemde hastaneye gitceğini sölemiş
kudret doğum provasındadır
benimde işim çoktu anca kaçamak yaptım
öznuuurrrrrrrrr senindemi işin çok bugün sen nerdesin hayatım

hoşgeldin aramıza o zaman :) a.s.

Nıkıta aramıza hoŞgeldın canım umarım bundan sonra sık sık konuŞuruz topıĞımızde sende annesın tecrÜbelerınden yararlanmak ısterız

Kızlar bu gÜn temızlık yaptım yıne hertarafı sıldım sÜpÜrdÜm toz aldım sonrada duŞ aldım doĞururum dıye ama hıÇ doĞuracak gıbı durmuyorum eŞım ıkıdebır gelıyo yanıma ne oluyo sana neden doĞurmuyosun dıyo hıÇbıŞey yok dıyorum akŞama kadar peŞımde bır hafta ıznı boŞa gıttı evde benımde bu gÜn doĞum Öncesı ıznım bıttı ınŞallah pazartesıne kadar bu ıŞı bııtırmeyı dÜŞÜnÜyorum merak etmeyın sızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…