Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaa almaışlar mı Kudret'i daha neden bekletiyorlar ki acaba daha gününü oldurdu oysa ki. Ay bir doğuramadı kız yaaa.. Belki kendinden sancısı gelir...

bilmiyorm ki sedacım ya
belki sezeryanı istemediğinden bi gün daha bekletiyolardır.
nst ye bağlamışlar zaten onda sancısını felen takip ederler

hoşbuldum kuşum.. geçmişe bi baktım..
yaaa dr bana mide ekşimeleri ve yanmaları için şurup verdi.. şuruptan nefret etmeme rahmen bugün içtim. ekşimem ve ağzımdaki o berbat tat geçti ama bu şurup içme olayı hiç bana göre diiilll... bide günde 4kez iç dedi dr..

siz bişiy içiyonuzmu..

bide ben karnıma bebek yağı sürüyodum. dr dedi karnına bişiy sürüyomusun.. ona dedim.. eczanedekiler çok pahalıydı alamadım. bende bebe yağı sürüyorum dedim. drum ben sana karneye yazarım dedi..

bikaç gündür onun yazdığı yağı sürüyorum. çok ii geldi.. üstelik kokusuz olduğundan rahatça kullanabiliyom.. ellerim kokmuyo(koku hassaslığım daha geçmedi).
reçetesini okudum.. diyoki.. deri yapılandırmasınada yardımcı hücre üretir diyo.. esnekliği arrtırıyomuş.. karneyle 5tl .. diğerleri 98tl..

çok duygulandım şimdi ben yaaaasenağlama allah yardımcısı olsun..
senin kocişinde çok yufka yürekliymiş kocişinden vede dükkan sahibinden de allah razı olsun..

beşik aldık demişssin sorması ayıptır kaça aldın..

aaaa almaışlar mı Kudret'i daha neden bekletiyorlar ki acaba daha gününü oldurdu oysa ki. Ay bir doğuramadı kız yaaa.. Belki kendinden sancısı gelir...

inşlh yaa.. kudret hep normal istiyodu.. Allah gönlüne göre verir inşlh.
sonuçta sezeryanda bi çeşit ameliyat. insan kendini hemen toparlayamıyo.. bide onun kaynanası yanında.. insan nekadar rahat olsa olamaz..
Allah yardımcısı olsun

benimde çok feci oluyo mide ekşimelerim
banda gaviscon diye bi şurup verdi doktor ama sadece ekşime olunca iç diğer zamanlar gerekli diil çünkü sende gebelikle başlayan bişey mide problemi dedi
bende akşime oldukca bir yudum alıyorum çok diil hemen geçiyo

dur kıs o ilacı bende soriim doktora olmazsa yazdırıyım bebek yağı kullanıyorum bende

nurtişim sor valla.. hemde organikmiş..
hiç aklıma gelmedi.. gelseydi.. yüzdeki lekelenmeler içinde karneye ilaç yarbilirmisiniz diye sorayım.. oda çok pahalı.. bende lekeler başladı.. zaten hafif çillerim vardı.. çok çirkin bi anne olucam..

neden ayıp olsun canım benim
o beşiğe ilk etapta 450 dedi
biz bi tanıdık vasıtasıyla gitmiştik sonra 400 e olur dedi cumartesi günü
dünde kayınvaldemi aldık yanımıza adamla bir pazarlığa oturdu kavga dövüş 300 e indirdi fiyatı delikafadulden yani normalden baya uyguna aldık
içindeki yatağı değiştirip visco yatak aldık. uyku setinide değiştirim kaliteli koydurdum
adam demiştir ne yüzsüz ya bunlar diyeeeee :roflol:

kıs çirkin anne olurmu heç
annelik her kadına çok yakışır
sana öyle geliyodur vücudun değişime uğruyo haliyle
aynayı al karşına
ben dünyanın en gözel anasıyam de

hayırlısı olsun cnm iyi günlerde kullanmak nasip olsun.. bebiş içinde mışıl mışıl uyusun hiç ağlamasın..

yatağını değiştirdiğiniz çok iyi olmuş.. genelde adi yatakları koyuyorlar içine... nevresimde gönlünüze göre olmuştur.. bide üzerine müzikli bi dönence aldımı tamamdır..

tülü felan var dimi....

kıs çirkin anne olurmu heç
annelik her kadına çok yakışır
sana öyle geliyodur vücudun değişime uğruyo haliyle
aynayı al karşına
ben dünyanın en gözel anasıyam de

ben dünyanın en güzel kadınıyam bayanssulusmile
ben dünyanın en gözel anasıyam bayanssulusmile

ben böyle dersem
yalaaaaaaan deyip ayna dile gelir.. çatlar beeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay güler bir bebek şekerleri var
anacım karartsız kaldım hangisi olsun diye
ne marifetli hatunlar var yaaaaaa
malzemeleri aldım bakalım yapıcam elimden geldiğince
yanlız ben şekerli yapmıcam kalıcı olsun istedim onun için lavanta aldım içine
birde mıknatıs aldım buzdolap süsü gibi yapıcam
üstünede mini etiketler zımbalıcam efe burağım yazıp doğum tarihini yazcamm
şeker koymıcağım için misafirlere çikolata alsam yanında ikram etsem olurmu yaaa
ayıp olurmuki şekersiz olması

sağol hayatım daha güzelleri senin bebişinin olsun inşallah

evet herbişeyi var
cuma günü gelcek o zaman fotosunu çekip gönderirim bebişimin cicilerinide çekerim

ben dünyanın en güzel kadınıyam bayanssulusmile
ben dünyanın en gözel anasıyam bayanssulusmile

ben böyle dersem
yalaaaaaaan deyip ayna dile gelir.. çatlar beeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaa niye öyle diyon kıs
Rabbim her insana kendine has güzellik vermiştir
hem senin kalbin çok güzel hayatım boşver gerisini opuyorumnanaktan

hayır nurtişim niye ayıp olsunki.. bende öyle düşünüyorum..
hatta bizim burda lokum dağıtılıyo.. bebek lokumu diye.. sonrada eve gelenlere çukulata.. ama bebe şekerlerini bende lavantalı düşünüyorum..

hatta ağbim yiğenimin sünnet alışverişini istanbuldan yaptı.. oda gelenlere küçük sünet hediyelerinden dağıtacak.. banada hiç burdan alış veriş yapma.. git istanbula.. burdan 5e aldığını oradan 2 ye alıyosun dedi.. çok güzel bebek şekerlei varmış.. baya bi heveslendim..

kız nurtiş cadı gibi kızsın sen geçmişsindir merak etme

kitabı bir kez dahi açmadığım halde 3 ünden üksek bekliyorum
kalanlarıda büte girebilirsem inşallah o zaman bakcam artık o zaman evde de olcam çalışırım doğurmazsam :roflol:
3 eylül muhtemel doğum tarihim 4-5 eylül sınav :roflol:

tamam fotosunu heyecanla bekliyorum..
bak benide caydıran şimdi park yataktan haaaa..

bişiy diycem park yatakların fiyatları nerelerde sordunmu hiç..

kıs güler sen istanbulda diilmisin zaten bilmiyorumkismile

anam anam anam desene bi sınavı bekleyen bebişimiz daha olabilirakannehir

bu bebişler zamane çocukları canıııımmm.. daha anne karnında sınavları önemsiyorlar.. anneleri sınva girmedikçe dünyaya felan gelmem diyorlar..
dünya tersinemi dönüyor ne.. benim bildiğim anneler sınav için çocukları zorlar.. sizin bebişler sizi zorluycak galiba:ecrin_bebek:
sınava giemezsen gelmem haaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…