- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #13.721
çok duygulandım şimdi ben yaaaasenağlama allah yardımcısı olsun..kızlar ya dün içim burkuldu
bebek mağazsında alışveriş yaparken gariban bi adam geldi hali vakti yerinde diil belliydi her halinden
yazık yeni çocuğu olmuş adamın eline vermişler bi liste bunlar al gel diye akrabaları. Hiç sormamışlar ki adama paran varmı diye
adam geldi dükyana bana bunları al dediler ne kadar tutar bilmiyomki nasıl alcam felan dedi
adamın listesindekilerinden en mühim olan parası yettiğ kadarını verdiler
eşimde çok üzüldü adamı görünce dükyan sahibine ne ihtiyacı varsa ver benim hesaba kat falan dedi adam duymadan ama Allah razı olsun dükyan sahibinden adama o kadar çok şey verdi adam öyle sevindiki Rabbim muhtaç etmesin yaaaa. En aşşa 250-300 liralık yardımda bulundu adamlar sağolsunlar
biz hesabı öderken eşim çok ısrar etti benimde yardımım dokunsun nolur bari yarısını ödiim diyede adamlar hiç para almadılar. Ne kadar sevaba girdi adamlar Allah razı olsun O adamın o anki sevinci herşeye değerdi. Allahım tüm yardıma muhtaçların yüzünü güldürsün ihtiyaç sahiplerine bize verdiğinin kat kat mislisini nasip etsin yaaaaa
aaaa almaışlar mı Kudret'i daha neden bekletiyorlar ki acaba daha gününü oldurdu oysa ki. Ay bir doğuramadı kız yaaa.. Belki kendinden sancısı gelir...
hoşbuldum kuşum.. geçmişe bi baktım..
yaaa dr bana mide ekşimeleri ve yanmaları için şurup verdi.. şuruptan nefret etmeme rahmen bugün içtim. ekşimem ve ağzımdaki o berbat tat geçti ama bu şurup içme olayı hiç bana göre diiilll... bide günde 4kez iç dedi dr..
siz bişiy içiyonuzmu..
bide ben karnıma bebek yağı sürüyodum. dr dedi karnına bişiy sürüyomusun.. ona dedim.. eczanedekiler çok pahalıydı alamadım. bende bebe yağı sürüyorum dedim. drum ben sana karneye yazarım dedi..
bikaç gündür onun yazdığı yağı sürüyorum. çok ii geldi.. üstelik kokusuz olduğundan rahatça kullanabiliyom.. ellerim kokmuyo(koku hassaslığım daha geçmedi).
reçetesini okudum.. diyoki.. deri yapılandırmasınada yardımcı hücre üretir diyo.. esnekliği arrtırıyomuş.. karneyle 5tl .. diğerleri 98tl..
nurtişim sor valla.. hemde organikmiş..
hiç aklıma gelmedi.. gelseydi.. yüzdeki lekelenmeler içinde karneye ilaç yarbilirmisiniz diye sorayım.. oda çok pahalı.. bende lekeler başladı.. zaten hafif çillerim vardı.. çok çirkin bi anne olucam..
kıs çirkin anne olurmu heç
annelik her kadına çok yakışır
sana öyle geliyodur vücudun değişime uğruyo haliyle
aynayı al karşına
ben dünyanın en gözel anasıyam de
he kıs seda nasıldı sınavın
ben cortladım :roflol:
hayırlısı olsun cnm iyi günlerde kullanmak nasip olsun.. bebiş içinde mışıl mışıl uyusun hiç ağlamasın..
yatağını değiştirdiğiniz çok iyi olmuş.. genelde adi yatakları koyuyorlar içine... nevresimde gönlünüze göre olmuştur.. bide üzerine müzikli bi dönence aldımı tamamdır..
tülü felan var dimi....
ben dünyanın en güzel kadınıyam bayanssulusmile
ben dünyanın en gözel anasıyam bayanssulusmile
ben böyle dersem
yalaaaaaaan deyip ayna dile gelir.. çatlar beeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız nurtiş cadı gibi kızsın sen geçmişsindir merak etme
kitabı bir kez dahi açmadığım halde 3 ünden üksek bekliyorum
kalanlarıda büte girebilirsem inşallah o zaman bakcam artık o zaman evde de olcam çalışırım doğurmazsam :roflol:
3 eylül muhtemel doğum tarihim 4-5 eylül sınav :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?