Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kız nİye 1 ay İÇerİsnde dİyolar.
Mİllet İstedİĞİ zaman gİdemİyomu ne kÖtÜ be.

ama öznurcum bizim işyerinde şu anda kimse iş yapmıyo vakit öldürüyo
hatta abartıp soyunma odasında yatanlar bile var
o kadar yani
patronlarda iş yok ne yapsın işler yokken herkes kullanıp gelsin dediler
adamlardan gene Allah razı olsun herkesin yattığını göre göre kimseye çıkış vermediler yerine göre dara düşüp kredi çakip maaşları genede gününde ödediler
bence bu kadar şey isteme hakkınada sahipler
adamlarda yatmasın aşşada
kendini bilenler işsiz kalınca bahçedeki çimleri sulkamaya çıkıyo
ama bazılarıda yaklaşık 7-8 aydır yatıyo vede maaş soruyolar bugün yattıomı hesabe diye
öyle yani hayatım bizim işler

amanda cimcime kıza bak sen
benim fındık kurdumda çok hareketli doğduktan sonrada öyle olursa vay halime
akşam hoplatıyodu kernımı gene
babası karşımdaki kanepede yatıyodu oda farketmiş beliki yarım saat hiç durmadan tepindi
karnımı bi görcen şekilden şekile giriyo :)
eşimde tedirgin oldu niye böyle yapıyo bu çocuk diye :roflol:
bende cicilerini gördü heycanlandı babası didim

nurtencim aynen öyle olacakmış doktor usg de ne yapıyorsa doğuncada aynı hereketleri yapacak dedii eltimin kızı doğunca 2 gün sonra evde altını değişirken tepinip tulumun alt kısmını çıkarmış ayağından düşün 2 günlük bebek eşim diyo bu ablasını geçip hastanede fırlatacak pijamasını böyle hareketli bebişlerin altını değiştirmek zor oluyormuş yandık arkadaşımm biri tutcak biri değişcek bunları tek başına zor

Allah can sağlığı versinde varsın hareketli olsunlar kıs
aldığımız kilolar peşlerinde dolanırken gider işte fena mı

kıslar ben artık şişmeye başladım ya
ayaklarım ayak bileklerim kütük gibi oluyo
ne yapcam bilmiyom

kıslar ben artık şişmeye başladım ya
ayaklarım ayak bileklerim kütük gibi oluyo
ne yapcam bilmiyom

kıs nurten benimde öyle hergün olmasana birkaç gün arayla ayaklarım balon oluyoo dr tuzlu yeme dedi ben zaten -0- tuza akın yiyom annem hastalandığından beri annemde çok su içme vucut atamaz şişersin dedi bende maşallah damacanayla içiyom acıyoda şişince benimkiler iğne batıyo gibi oluo

benim çok oturunca oluyo çiğdem ya
akşama kadar yürüsem fazla şişmiyo ama bi saat hiç kalakmadan oturursam balon gibi oluyo

senin şikayetlerin çok erken başlamış çğdem ya
ilk seferde ikiz olduğundan mı acaba
senin doğum sonuna kadar böyle erken olursa herşey
sen 8 aylık felan doğurabilirsinde kıs
Aman erken olmasın inşallah vakti dolunca gelsin
küveze felan koyulmasın

off nurten ya doktor da dedi diğer bebek erken doğum riski yaşatabilir takip edicez diye bende tırstım inşallah olmaz öyle daha gelişmeden bu kadar iyi giderken doğmasın bebişim

ama çiğdem düşündüm de ikiz bebeklerin erken doğma sebepleri 2 side aynı büyüklükte olduklarından artık anne karnına sığmadıkları diil mi
senin diğer bebek hiç büyümüyo dimi ufacık daha
yani diğerine büyüyecek baya bi yer olur diye düşünüyorum
belki bi kaç hafta erken doğarsa onda da gelişimini tamamlamış olur çocuk korkma bence

ben geldim.
dışardaydım bi müşteriye gittim aman ne sıcak bayılacaktım
ter içinde geldim burada da klima çalışıyo.acayip başım ağrımaya başladı.
bu yaz ayları hakketen çok zor geçecek.kışın hamile olmak lazım.

kız oznur ikincilere kışa kalırız inşallah hamile
ama 9 ay bu hayatım bu seferde ilk 3 ayı yaza gelcek

esracım sende haftasonu sınava girdinmi...

hayatım Esra değil Seda.. Ama alışığm ben Esra, Eda hatta Özge bile diyen olmuştu eski işyerimde kaydirigubbakcemile3 girdim canım ya o telaşta bitti şimdide sonuçlar telaşı var. İş hukuku çok zordu ama yaptım geçmeme yetecek büyük ihtimal ama alttan kalan istatistiğin soruları çok çok kazıktı herkes dert yanıyor.. 73 almıştım vizede 40 alsam geçicem ama onu bile alamayabilirim.. Onun haricinde iki dersten de kalma ihtimalim var pek çalışamamıştım umarım hiçbirinden kalmam da yazın rahat ederim..

canın sağolsun sedacım boşverrrrrstresinden kurtuldun ya şu anlık rahatlamaya çalış

off yemek neyapcanız kıslar yaaaaaaa
hafta sonu evde olmadığımdan yemekte yapmadım
ne yapsam bilmiyorum
ay sonu malum markete de gitmem gerek alışverişe pek bişide kalmadı evde

anaam kız o kadarcık karında ne hareketler öyle..Dışarıda ne olur artık hiç tahmin edemiyorum. Doğum kiloları neyin kalmaz onun peşinde hamileyken iyice dinlen bariii.. kaydirigubbakcemile3 aman sağlıklı olsunda hareketli olsun... Sağlıkla gelsin.

canın sağolsun sedacım boşverrrrrstresinden kurtuldun ya şu anlık rahatlamaya çalış

efet öle yapmaya çalışıyorum dün akşam halimi görsen durup duurp yaptığım cevapları sayıyorum aklıma bir soru gelşyo yine sayıyorum eşim diyo ki tamam artık Seda ama bitti işte rahat ol... Sabah bile uyuyamadım düşünmekten vizem iyiydi finalde öle çok değil 1-2 soruyla kalcam yani kalırsam yazık olacak boşuna yazın baştan çalış bir de alttan kalan ders... Ayy kayınvalidem de ne dualar etti canımm sınavdan önce aradı valla.. Dünde dedi gece bile uyandım aklıma geldin yine dua ettim yattım dedi çok sefindim.. Bu akşam onlara gitcez beni de sınava kayınpederim götürdü arabayla eşimin sınav gözetmenliği görevi vardı. Bende poğaça yaptım götürcem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…