Kız nİye 1 ay İÇerİsnde dİyolar.
Mİllet İstedİĞİ zaman gİdemİyomu ne kÖtÜ be.
kızlar cuma dr a gittim cadı kızım yine taklalar atıyordu dr her seferinde (ilk dr da öyleydi) hayretler içersinde kalıyoo bu ne harekett nasıl bebek diyoo anam bir orda hop dönüyo bu tarafa hopp sırtını dönüyoo bide sanki ayaktayken eğilip bişey alınırya bel kırılmadan ayaklar düm düz öle yaptı al sana koca popo rezil kızım benimm dokturun gözleri yuvalarından fırladıı anlatıyordu işte kalbi atıyo baş çevresi iyi derken bizmki dikti popuyu dr dedi evet gördünüz popomuzda çok güsell ayrıca kesin kızdı ama bir kez daha gösterdi dedii :roflol: fırfırlı paçalı donlardan alacam mecbur yoksa herşey meydanda hanımın bu arada 22 cm olmuş 371 gr mış cimcicme öbürüde hiç küçülmemiş suyu bile duruyo olduğu gibi kadın dedi şimdi için bişey yok ama erken doğum rsikini çoğaltıyoo tırstım birazz Allah hepimizin yardımcısı olsun
eşim bu kadar hareket normal mi dedi dr evet bebeğin hareketli olması onun ne kadar sağlıklı olduğunu gösterir dedi banada tekmeler başladımı çok net hissedeceksin hatta görünüşe göre rahatsız bile olucan dedi ve bu tür bebekler doğuncada çok hareketli oluyor aynı içerdeki gibi sağa sola atılıyorlar dedi işiniz zor dedi geçen seferde yandınız demiştii anam ben 34 baba 37 bu yaştan sonra bu kızım peşinde emeklerken falan nasıl gezecezzz eşime diyom bacağından koltuğa bağlarızz :roflol: 11 kaziranda şeker yüklemesi ve detaylı ya gidicezz kısmetsee
kıslar ben artık şişmeye başladım ya
ayaklarım ayak bileklerim kütük gibi oluyo
ne yapcam bilmiyom
esracım sende haftasonu sınava girdinmi...
kızlar cuma dr a gittim cadı kızım yine taklalar atıyordu dr her seferinde (ilk dr da öyleydi) hayretler içersinde kalıyoo bu ne harekett nasıl bebek diyoo anam bir orda hop dönüyo bu tarafa hopp sırtını dönüyoo bide sanki ayaktayken eğilip bişey alınırya bel kırılmadan ayaklar düm düz öle yaptı al sana koca popo rezil kızım benimm dokturun gözleri yuvalarından fırladıı anlatıyordu işte kalbi atıyo baş çevresi iyi derken bizmki dikti popuyu dr dedi evet gördünüz popomuzda çok güsell ayrıca kesin kızdı ama bir kez daha gösterdi dedii :roflol: fırfırlı paçalı donlardan alacam mecbur yoksa herşey meydanda hanımın bu arada 22 cm olmuş 371 gr mış cimcicme öbürüde hiç küçülmemiş suyu bile duruyo olduğu gibi kadın dedi şimdi için bişey yok ama erken doğum rsikini çoğaltıyoo tırstım birazz Allah hepimizin yardımcısı olsun
canın sağolsun sedacım boşverrrrrstresinden kurtuldun ya şu anlık rahatlamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?