Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
diiliiim kuşum.. ben kırklarelinin bi ilçesindeyim.. Babaeski.. tarakyadayım yani..

bide bizde enteresan bi durum var..
kociş çorluda çalışıyo buraya 1 saat mesafede (çorlu istanbula giderken)
ben edirneye hastaneye gidiyorum.. (burdan sınıra doğru 45 dk)
yani ben tam ortadayım.. yol üstündeyim
eğer benim sancım tutsa. kociş önce işten gelcek (1saat te)
beni alcak edirneye gitcez . o da 45dk

yani ben yolda doğurmazsam ii dir..

park yataklar 150 tl den başlıyo gülerim
ama içinin yatağı uyku seti falan gene 300 ü rahat buluyo
iyi araştır hangisi aklına yatarsa onu al
beni caydıran bide bu beşiği aldığım adamla dediğim gibi tanıdık vasıtasıyla tanıştık
oda parktan daha çok karım oluyo ama satmam bunu size
arkadaşıma mahçup olmak istemem dedi
bi çocuk alerji olmuş kullanılan malzemesinden onun için mahkemeye felan verdiler bizi bende satmak istemiyorum ama isteyen çok felan dedi onun için her geleni uyarıyomuş

Son düzenleme:
daha sancım sızım gelirken dr arıycam..
kociş diyo hiç sancıların artmasını beklemeyiz hemen yola çıkarız evde bekleyeceğine hastanede bekleriz diyo..
(bi ara hastaneye yetişemeyip evde doğurduğuma dair kabuslar görüyodumda)

offff ilçede olmak ne zor...

amaaaannnnnnn
kıs Allah yardım etsin valla yaaaa
artık eşinde sen son haftaya girince senalik iznini felen kullanıp yanında oturur mecburen
yoksa çok zor olur sizin için

Rabbim kolaylığını veriri kıs hiç düşünme
Allah yardım etsin işin zormuş ama panik yapma senin ilk çocuğunolcak
ilk çocukta hemencik öle kolay olmaz doğum diye biliyorum ben

evet cnm bende nette okudum ilk bebişlerde 24 saat sancı çekip sonra bebiş gelen bile varmış..

doktorda dedi enaz bi 4-6 saat sürer.. kişiden kişiye göre değişir diyo..

demek senin beşikte toplanıyo.. bende sırf park yataklar toplanabiliyo diye düşünüyodum..
ama madem fiyatlar arasında okadar çok uçurum yok.. tabiki sağlıklı olanı almak isterim bende..
nebiliiim bi 7ye girelim öyle yatak alırız diyoz ama belli olmaz benim çılgın kocişe

evettttt burasıda yanıyo... içime baygınlık çöktü valla..

kudretçez napıyodur acaba bu ağır canınla.. diyarbakır daha sıcaktır..

benimde tam solumda klima çalışıyor koluma vuruyor soğuğu.
ben kapatmak istiyom millet hala sıcak diye şikayet ediyo.
derecesini daha da soğuğa ayarlamak istiyolar izin vermiyorum.
boğazım kurudu,hasta edecek beni ya.

aman öznur ya ne insafsız düşüncesiz insanlarmış onlar
sen hamilesin hiçmi düşünmüyolar ya
camları dayayın ben hiç açmıyom klimayı felan
daha yazın başındayız fena çarpar diye korkuyorum

anaaaammm
bizim işyeri ben hariç herkesi yıllık izne göndericekmi
bir ay içinde kullanmayan kalmasın ayarla dediler
ben gidim de milleti topliip bi konuşma yapiim

selam kızlar hayırlı haftalarrrr hepinizeeee
kudret doğum günün kutlu olsun Allahta yardımcın olsun canım artık doğur ama yaaa ayıla bayıla hal oldum burdaaakannehir
nurtenn aldıklarının fotosunu koysana bi bakalım fikir olsun bizede yatağı falan
gülerimm ayy sende çıtır anasımı olucann ayy kızma evcilik arkadaşı geliyoo ne güsell

kızlar cuma dr a gittim cadı kızım yine taklalar atıyordu dr her seferinde (ilk dr da öyleydi) hayretler içersinde kalıyoo bu ne harekett nasıl bebek diyoo anam bir orda hop dönüyo bu tarafa hopp sırtını dönüyoo bide sanki ayaktayken eğilip bişey alınırya bel kırılmadan ayaklar düm düz öle yaptı al sana koca popo rezil kızım benimm dokturun gözleri yuvalarından fırladıı anlatıyordu işte kalbi atıyo baş çevresi iyi derken bizmki dikti popuyu dr dedi evet gördünüz popomuzda çok güsell ayrıca kesin kızdı ama bir kez daha gösterdi dedii :roflol: fırfırlı paçalı donlardan alacam mecbur yoksa herşey meydanda hanımın bu arada 22 cm olmuş 371 gr mış cimcicme öbürüde hiç küçülmemiş suyu bile duruyo olduğu gibi kadın dedi şimdi için bişey yok ama erken doğum rsikini çoğaltıyoo tırstım birazz Allah hepimizin yardımcısı olsun

eşim bu kadar hareket normal mi dedi dr evet bebeğin hareketli olması onun ne kadar sağlıklı olduğunu gösterir dedi banada tekmeler başladımı çok net hissedeceksin hatta görünüşe göre rahatsız bile olucan dedi ve bu tür bebekler doğuncada çok hareketli oluyor aynı içerdeki gibi sağa sola atılıyorlar dedi işiniz zor dedi geçen seferde yandınız demiştii anam ben 34 baba 37 bu yaştan sonra bu kızım peşinde emeklerken falan nasıl gezecezzz eşime diyom bacağından koltuğa bağlarızz :roflol: 11 kaziranda şeker yüklemesi ve detaylı ya gidicezz kısmetsee

neredesinizzzz ayolll
he he kızlar ilerki haftalarda birimiz geç geldimi hemen doğuruyomu diycezzz herkes heran doğurabilir
topike yazalım "Dikkattt bebek çıkabilir" ,
aaaaa kızıyorum amaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…