Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off yemek neyapcanız kıslar yaaaaaaa
hafta sonu evde olmadığımdan yemekte yapmadım
ne yapsam bilmiyorum
ay sonu malum markete de gitmem gerek alışverişe pek bişide kalmadı evde

bende pazara gidemedim haftasonu ancak sınavdan çıktım giderim diyordum ama halim yoktu birde arkadaşım ameliyat olmuştı gidememiştim eve gekdim duş aldım hemen bi onlara gittik ama orda bie zor oturdum başım çatlıyordu. Şimdi kıyma aldım bende köfte yapcaktım ama yapamadım geç kalktım halim yoktu poğaça ev toplama felan derken zaman geçti. Zaten kayınvalidem de bahçenin asmalarında dolma sardırtmış bize de verecek başka yemeklerde koymuş... Onlardan yeriz artık akşam gelip yapamıcam köfteyi yarın yaparım. Gerçi eşimde evden götürüyor üninin yemekhensinde güzel yemek çıkmıyor asıl onun için yapcaktım ama kayınvalidemin vereceklerinen götürsün.. Şimdi pazara gitcez bizde.. Köfte yapabilirsin aslında hemen yoğuruverirsin ya da tavuk sote yap iki dk.. tavuklu patates yemeği yapabilirsin bir de salata çorba..

Hadi ben çıkıyom kızlar biraz süsleneyim bari kayınvalideciğime giderken pazara uğrıcaz önce öle gitcez.. Hadi öptümm...

evde kaınvaldemin getirdiği ev yapımı eriştem var
bi güzel onu yapim şöle bol cevizli
birde tavuk çorbası yapem
ee daha ne olsun küne dimi
birde domates salatası yanına

benimde cevizli istiyo canım yaaaaaa
kociş te hiç sevmez ya napiim
bende şaşırdım ne pişircemi
arada değişiklik istiyo insan

ben balık yaptım dün.
muradıma kavuştum.bundan sonra her hafta bir kere yapcem.
çok faydalıymış bebişlerimize.

diyorumki nurten şöyle kabak,kırmızı biber,havuç uzun uzun ve incecik keseyim makarnayla birlikte haşlansınlar hatta domates ve soğanda koyup kavursammı.nasıl olur böyle bir makarna.

diyorumki nurten şöyle kabak,kırmızı biber,havuç uzun uzun ve incecik keseyim makarnayla birlikte haşlansınlar hatta domates ve soğanda koyup kavursammı.nasıl olur böyle bir makarna.

güzel olur heralde kıs
ben böle fazla karıştırmayı sevmiyorum ya
damak tadıma hitap etmiyo böle çok sebzeli şeyler

bende acıktım aksine ya eşim aradı mesaiye kalcam 8 i bulmaz gelirim diye püffffff
gerçi o gelene kadar bende yemekleri yaparım ama inşallah gecikmez
yoksa ben oturur yerim valla napim

ay benim paydos zili çaldı
hade kaçtımben canım
iyi akşamlar

geçmişe bi göz attım geldim.. ne o kız yemekleri ne çabuk yaptın..

ben bişiy yapamadım tüp bitti. akannehir
şofbendekinide taşımak istemedim bebişe bişiy olmasın diye.. kocişte geç gelcek yemek yok yani....

suyla şişliğin bi alakası varmı hakketten..
benimde 2 gün aldu ayaklarım şiş.. yukarıya bile kaldırsam yok geçmiyo.. tuzla aramda yok

off nurten ya doktor da dedi diğer bebek erken doğum riski yaşatabilir takip edicez diye bende tırstım inşallah olmaz öyle daha gelişmeden bu kadar iyi giderken doğmasın bebişim

inşlh zamanında sağlıcakla gelir bebişin.. bu arada hareketlerinede bayıldım..
benimkisi çok sakin.. bitek sağdan sola dönüyo. ellerini kollarını oynatıyo okadar..
desene senin cimcime benim kızçeyi yolacak.. alsanaalsanasmile

benim net kopup kopup duruyo... bu gidişle bende onu koparıp atıcam camdan aşağı

pardon gülercim mutfaktaydım
kocişim gelmedi daha,
bende yemek yapıyodum
şimdi pişti memeklerim kociş bekliyom

bişiy diycem sana pirimadan mail felan geliyodu dimi bebeişlerle ilgili bilgiler felan..
primaya üye felan mı oldun.. bende istiyom bilgi.. banada bilgi versinler..

çok içim yanıyoooo.. soğuk soğuk bişiyler istiyooomm.. ama yemektende korkuyom...
bitek dondurma yiyom soğuk..

a bişiy okudum bugün sizinlede paylaşayım..
hamişlikte çok dondurma yiyenlerin bebişleri kolay kolay hasta olmuyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…