Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kuşum size afiyet olsun..

bu akşam herkez kudrete dua etsin..:Saruboceq: yarın sezeryanı var..

kıslarrr..bugun bır haber vereyım sıze..
opuyorumnanaktan

ben dun test yaptım..2.çızgı hemen çıktı..çok nettı..hamıleymişimm meğerr ...ınşallah bu bebışimı saglıkla kucagıma alırım..

hopaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.topikimize bi bebiş daha geliyooo :dance:

SEVAL VE GÜLERCıM SıZıN BEBıŞLERıN KıLOLARINI VE HAFTALARINI BULAMADIM YAZMAMIŞSINIZ SANIRIM.

Kızlar hadı gelın kutlama yapcez yaaa dılek hamıle
topıkımız Şenlensın bıraz.kız dılek senın bebıŞın cınsıyetı bellı olduĞunda
belkı de doĞurmuŞ olacam heeee.

Ayyy çok sefindim bitanem yaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder İnşallah.. Bu topik iyice annelerle dolmaya başladı :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::lepi:

kızlar bişi sorcam dün benden şu yumurtlama belirtisi akıntıdan geldi öyle uzuyordu. Bir de reglim bittiğinden beri açık kahverengi akıntım var. Bir ay önce klomen kullanmıştım onun etkisi hala sürüyormu acaba.. Bir de bu akıntı geldikten ne kadar süre içinde yumurtlama oluyor daha dün 7. günümdü çok erken.. Yumurtlama olmadan mı geliyor bu akıntı. Benimde bu ay umudum var tabi yine ara kanama felan olmazsa. Pazartesi de yumurta takibine gitcem..

o akıntı yumurtlamanın belirtisi canım.bugünlerde çalışma yapman gerekiyo.
gerçi erken demişsin ama senin tarihlerin zaten değişiyor ya erken yumurtlamışsındır belki.

günaydın kıslar
bu ne güzel bi gün böyleeeee
kudret metrine kavuşuyo
dilek te hamile
ya nasıl oynamam ki ben yaaaaaaaaaaaa
haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

dilekcim canım hayırlı uğurlu olsun
Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı diğer tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah

o akıntı yumurtlamanın belirtisi canım.bugünlerde çalışma yapman gerekiyo.
gerçi erken demişsin ama senin tarihlerin zaten değişiyor ya erken yumurtlamışsındır belki.

bende erken yumurtlama ihtimalini düşündüm klomen aldığım için belki erken olmuş olabivlir diyorum regliyken dr gittiğimde yumurta gelişecek gibi demişti. Dün yapamadık eşim zehirlenmiş yediği bir yemekten.. Haftaya kontrole kadar gün aşırı düşünüyorum İnşallah zamanı geçirmeyiz erken olduysa.. Artık hayırlısı.. İki aydır öyle b ir akıntı gelmiyordu gerçekten de yumurtam büyümemişti o aylarda yaa ara kanamam oluyordu tam yumurtlama günlerimde iki aydan sonra ilk defa dün akıntıyı gördüm sefindim..

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

sedacım bu günleri değerlendirin mutlaka
hadi inşallah seninde güzel haberini alırız bu ay

ayyy kızlar çok saolun..ne guzel tebrık mesajları yazmıssınız...
sız dogururken ben cınsıyet ogrencem hee..
kudretten haber varmı acep...

dilekcim canım hayırlı uğurlu olsun
Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı diğer tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah

AMINNN:Saruboceq:

dilekcim nezaman kan tahlili yaptıracan canım.

canım kan tahlılı vermıycem..bır hafta sonra doktora gıtcem..o zaman ne gerekıyorsa yapsın doktor..ultrasondan mı bakcak..kandan mı artık o bılır...
sen ansılaın ozı cım..

sedacım bu günleri değerlendirin mutlaka
hadi inşallah seninde güzel haberini alırız bu ay

değerlendircem canım.. Dün değerlendirecektim ama eşim iş arkadaşlarıyla öğle yemeğine bir yere gitmiş ço kötüydü midesi.. Ama bugünden itibaren gün aşırı çalışıcam haftaya da dr gitcem bakem ne dicek aslında hiç 14. günde gititğimde tam büyümüş olmuyordu sorun yokkende ancak büyümüş oluyordu daha 8. günüm ama erken yumurtlama ihtimali de var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…