Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım 28 gunde bır oluyorsan 10- 14 .gunlerde yumurtlarsın..ınşallah bu ay gelır bebeışin canım..
ben kahvaltı yapam gelem..Şeniz

ayyy kızlar çok saolun..ne guzel tebrık mesajları yazmıssınız...
sız dogururken ben cınsıyet ogrencem hee..
kudretten haber varmı acep...

aaa canım aşkolsun yazcez tabi
biz neler paylaştık burda
detdimize sevincimize ortakolmak için varız
ve ben şunada inanıyorum hiç birbirimizi tanımadan yüzümüzü bile görmeden çok içten dualar edebiliyoruz birbirimize ve dualarımızın faydalarını da tek tek görüyoruz canım

canım 28 gunde bır oluyorsan 10- 14 .gunlerde yumurtlarsın..ınşallah bu ay gelır bebeışin canım..
ben kahvaltı yapam gelem..Şeniz

normalde ben 33- 35 gün arası oluyorum ama ihitmal var tabi..Geçen ay 27. günde oldum mesela. ara kanamadan sonra tabi.. Dr gitmeden değerlendirelim diyoruz bizde ne olur ne olmaz... Sana da çok sevindim tatlım.. Ah bende görsem o çift çizgileri... Kan tahlilini ne zaman yaptırcaksın canım...

evet canım..bende aynı..sızı tanımasamda hep aklımdasınız..yanlız aklıma geldıgınızde hep avaratlarınız gozumun onune gelıyor..yüzünüz aklımda avatarınız olarak biçimlenıyor..

bu arada kıslarrrrrrrrrrrr
94 kaydirigubbakcemile3
ooo az kalmışşş..

ınşallah canım bu ay gelsın bebişin...
ben kan tahlılını 1 hafta sonra vermeyı dusunuyorum canım...devlet hastanesı yakın..ama ordakılerde çok sınırlı anacım...kan tahlılı yaptırcam dıyınce yazmıyorlar..inadına ıdrar yazıyorlar...
ben nasıl ıstersem oyle yaparım doktor olan benım dıyorlar..
o yuzden 1 hafta geçsın oyle gıderım...1 haftadan once gıdıncede çok acelecısın offf der gıbı bakıyorlar zatten...
burdakı doktorlar boyle...ama edremıttekı doktor daha ıyıymıs..allah nasıp ederse eger hamılelık devam ederse takıbımı edremıtten yaptırcam..ordakı doktor çok ıyıymışş..

ne acayip doktorlar var yaa bir hasta istediği tahlilli istediği zaman yaptırabilir sen kan istiyorsan kan yapmak zorunda.. Hem ne demek erken daha der gibi bakmak senin öğrenmi istemek en doğal hakkın değil mi.. Benim doktorum var idrarda çıksın kendi doktoruma gidip yaptırcam. Randevum olmasa da aradan sıyışırım zaten hastane artık tanıyor beni kız seda öcal dimi diyor gidince... kaydirigubbakcemile3

kız dilek heyecan var mı heyecan nasılsın bakem.
ben heyecanlandım senin yerine.ilk günler aklıma geldi
ne güzel bi duygu yaaa.şidisana zaman hiç geçmez.

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ayy dilekçim çok sevindimm Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinn valla ne güsel gelmeye başladı hamiş haberleri darısı tezzz saatte Nilüfere, Kadriyeye,Canana, Olcaya,sedaya inşallahhhh

kız dilek heyecan var mı heyecan nasılsın bakem.
ben heyecanlandım senin yerine.ilk günler aklıma geldi
ne güzel bi duygu yaaa.şidisana zaman hiç geçmez.

ay valla ilk günler çok fena varmı kalbi atacakmı iyimi ne stress valla şüküeler olsun bu günlerimizee Rabbim hepimizin Evlatlarını bağışlasın sağlıkla doğsunlar inşallahh

tebrik ederim crocusu merhaba bu arada

gülerrr gel canımm pabucun dama atıldı en son hamiştin kalfa hamiş oldunn dilek geldi sana çırak

canım senin cimcime çok küçük daha kasları bile çok zayıf çok hereket edemez büyüyünce daha güçlenip hareket edecek inşallahh
bu arada primanın sayfasına gir üye ol hatta önce milupaya üye ol hemen hediye gönderiyorlar eve

sedacım hadi bakalım sıra sende bol bol çalışş sende güsel haberler ver bizee bizde eskidenn çok çalıştık şimdi emekli olduk kocişleride malulen emekli ettik :roflol: kardeş kardeş uyuyozz

çok tebrik ederim canm... allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin..:ecrin_bebek:

oooleeeyyyy en sonunda hamişlik baqyrağını devredebildim..turkbayragi

bu topik harbidende uğurlu buraya takılan herkes bigün hamiş oluyo..:CüvCüv:

hoppaaaa
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kuşum yumurtlaman başlamış.. çalışmaları aksatma sakın..kaydirigubbakcemile

bayrağı sana devredemedim bak sıkı çalış bu ay bayrağı adilemirden sen devral..

bu arada evet klomenin etkisi bu ayda devam eder

SEVAL VE GÜLERCİM SİZİN BEBİŞLERİN KİLOLARINI VE HAFTALARINI BULAMADIM YAZMAMIŞSINIZ SANIRIM.

bitanem dr gittiğimde 16+6 dım

16+6 ya göre boy 16cm kilo 170gr

şimdilik ilk düşündüğümüz isim CEMRE

bitanem çalışmalara 1gün işlem bir gün tatil şeklinde devam etmelisin.. gerçi bunu drun söylemiştir.

bide aklında bulunsun kadın vucudunda sperm 32 saat yaşıyo.. derine gidenler gideceği yere gidiyo.. gelenlerse zaten hızı yetmeyip geri dönenler.. yani mutlaka hedefe ulaşan maratoncu spermler oluyo.. için rahat olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…