değerlendircem canım.. Dün değerlendirecektim ama eşim iş arkadaşlarıyla öğle yemeğine bir yere gitmiş ço kötüydü midesi.. Ama bugünden itibaren gün aşırı çalışıcam haftaya da dr gitcem bakem ne dicek aslında hiç 14. günde gititğimde tam büyümüş olmuyordu sorun yokkende ancak büyümüş oluyordu daha 8. günüm ama erken yumurtlama ihtimali de var..
ayyy kızlar çok saolun..ne guzel tebrık mesajları yazmıssınız...
sız dogururken ben cınsıyet ogrencem hee..
kudretten haber varmı acep...
canım 28 gunde bır oluyorsan 10- 14 .gunlerde yumurtlarsın..ınşallah bu ay gelır bebeışin canım..
ben kahvaltı yapam gelem..Şeniz
evet canım..bende aynı..sızı tanımasamda hep aklımdasınız..yanlız aklıma geldıgınızde hep avaratlarınız gozumun onune gelıyor..yüzünüz aklımda avatarınız olarak biçimlenıyor..aaa canım aşkolsun yazcez tabi
biz neler paylaştık burda
detdimize sevincimize ortakolmak için varız
ve ben şunada inanıyorum hiç birbirimizi tanımadan yüzümüzü bile görmeden çok içten dualar edebiliyoruz birbirimize ve dualarımızın faydalarını da tek tek görüyoruz canım
ooo az kalmışşş..bu arada kıslarrrrrrrrrrrr
94 kaydirigubbakcemile3
ınşallah canım bu ay gelsın bebişin...normalde ben 33- 35 gün arası oluyorum ama ihitmal var tabi..Geçen ay 27. günde oldum mesela. ara kanamadan sonra tabi.. Dr gitmeden değerlendirelim diyoruz bizde ne olur ne olmaz... Sana da çok sevindim tatlım.. Ah bende görsem o çift çizgileri... Kan tahlilini ne zaman yaptırcaksın canım...
ınşallah canım bu ay gelsın bebişin...
ben kan tahlılını 1 hafta sonra vermeyı dusunuyorum canım...devlet hastanesı yakın..ama ordakılerde çok sınırlı anacım...kan tahlılı yaptırcam dıyınce yazmıyorlar..inadına ıdrar yazıyorlar...
ben nasıl ıstersem oyle yaparım doktor olan benım dıyorlar..
o yuzden 1 hafta geçsın oyle gıderım...1 haftadan once gıdıncede çok acelecısın offf der gıbı bakıyorlar zatten...
burdakı doktorlar boyle...ama edremıttekı doktor daha ıyıymıs..allah nasıp ederse eger hamılelık devam ederse takıbımı edremıtten yaptırcam..ordakı doktor çok ıyıymışş..
kıslarrr..bugun bır haber vereyım sıze..
opuyorumnanaktan
ben dun test yaptım..2.çızgı hemen çıktı..çok nettı..hamıleymişimm meğerr ...ınşallah bu bebışimı saglıkla kucagıma alırım..
kız dilek heyecan var mı heyecan nasılsın bakem.
ben heyecanlandım senin yerine.ilk günler aklıma geldi
ne güzel bi duygu yaaa.şidisana zaman hiç geçmez.
tebrik ederim crocusu merhaba bu arada
kıslarrr..bugun bır haber vereyım sıze..
opuyorumnanaktan
ben dun test yaptım..2.çızgı hemen çıktı..çok nettı..hamıleymişimm meğerr ...ınşallah bu bebışimı saglıkla kucagıma alırım..
kızlar bişi sorcam dün benden şu yumurtlama belirtisi akıntıdan geldi öyle uzuyordu. Bir de reglim bittiğinden beri açık kahverengi akıntım var. Bir ay önce klomen kullanmıştım onun etkisi hala sürüyormu acaba.. Bir de bu akıntı geldikten ne kadar süre içinde yumurtlama oluyor daha dün 7. günümdü çok erken.. Yumurtlama olmadan mı geliyor bu akıntı. Benimde bu ay umudum var tabi yine ara kanama felan olmazsa. Pazartesi de yumurta takibine gitcem..
SEVAL VE GÜLERCİM SİZİN BEBİŞLERİN KİLOLARINI VE HAFTALARINI BULAMADIM YAZMAMIŞSINIZ SANIRIM.
bende erken yumurtlama ihtimalini düşündüm klomen aldığım için belki erken olmuş olabivlir diyorum regliyken dr gittiğimde yumurta gelişecek gibi demişti. Dün yapamadık eşim zehirlenmiş yediği bir yemekten.. Haftaya kontrole kadar gün aşırı düşünüyorum İnşallah zamanı geçirmeyiz erken olduysa.. Artık hayırlısı.. İki aydır öyle b ir akıntı gelmiyordu gerçekten de yumurtam büyümemişti o aylarda yaa ara kanamam oluyordu tam yumurtlama günlerimde iki aydan sonra ilk defa dün akıntıyı gördüm sefindim..
çok sıcakkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?